V Cross kombinovaný kočárek V Cross

22.09.2009

Ahoj holky - maminky. Máte prosím některá zkušenost s kočárkem V Cross kombinovaný kočárek V Cross http://www.eshopbaby.cz/katalog/v-cross-kombinovany-kocarek-v-cross-p91… ?? Moc se mi líbí, ale přijde mi podezřele levný na to... Moc prosím o radu a děkuji :girl: .

ahojky, tak my máme termínek v listopadu, takže jsme ho zkoušeli jen bez mimi ale jsme spokojení :one: a na těch stránkách , co jsi uvedla teda moc levný není, my máme nový podvozek V-max trojkombinaci se sedačkou za 7700Kč }:)

In reply to by x.lucika

Luciku a Ty jsi ze Zlína? Já budu ve Zlíně celý příští týden, tak bych do toho obchodu mohla mrknout :\x: ..Je pravda, že u mě to zatím není až tak aktuální, termín mám až v Březnu, takže zatím spíš tak sonduju..Kde to tam je, ten obchod? ...Už to vidím na náměstí T.G. Masaryka..tak moc :+^*: .

In reply to by ZelaZuzu

nene, já bydlím tak asi 17 km od Zlína,,, tak když už tam budeš, tak tam určitě zajdi,,,pán je moc ochotný a poradí ti... ;) je to za obchodním domem Prior, kousek do kopce a doleva... :) i v Prioru je dobrý obchůdek s věcičkama pro mimi, ale zdá se mi dražší...mají tam na ukázku postýlky, kdyby jsi chtěla kuknout :C]]:

In reply to by x.lucika

Počkej a není to v prodejně Chiccko? Vedle ČSOB?? Tam se totiž chystám..To mi doporučila sestřenice, co bydlí hned nad tou prodejnou, prý je tam všechno hodně levné.17km od Zlína..nejsi z Vizovic? ://: ..ty mám zažité že jsou cca 17km od Zlína..Jezdila jsem tam ze psem na cvičák :dog: .

In reply to by x.lucika

No jasně že říká..Tam jsme se jako děcka chodili koupat do přehrady :C]]: ..Já totiž pocházím ze Zlína, takže okolí znám dobře :\x: ..Je možně že se to jmenuje jinak, možná tomu sestřenice říká Chicko, protože tam prostě Chicko prodávají :s: ..Určitě se tam mrknu..Kde jsi rodila? Jestli teda dítko už máš? Ve Zlíně, nebo v Hradišti-ikdyž nevím, jestli tam je porodnice...

In reply to by ZelaZuzu

:qu: tak to je dobrý.... rodačka.. a tedka bydlíš kde?? ;) já ještě nerodila, termín mám 13.listopadu... ale ani by mi to nevadilo ,kdyby to bylo dřív.... už se necítím moc dobře, je to docela záhul... Budu rodit asi v Uherském Hradišti

In reply to by x.lucika

Teď bydlím 80km od Zlína na Horní Bečvě, je to 15km za Rožnovem pod Radhoštěm, takže kámošky říkají z města se přestěhovala do kotárů :ww: ..Proto potřebuju betelný kočár do hrbů :-)...Akorát i váhám nad tím, jestli V-Cross, nebo V-travel....Tak to budeš mít štírka..No máš si užít :c: ..Štíři jsou nedobří móóóóóc :P ..

In reply to by ZelaZuzu

tam jsem byla na táboře a je tam supr lyžovačka, určo tam v zimě pojedem, jestli čas dovolí ;) no tak do hor nevím, to budeš potřebovat dost dobrý kočár :C]]: já vím, že jsou štíři nedobří... měla jsem dva přítele štíry ;) tak uvidíme :s:

In reply to by x.lucika

A kam jste tu chodili lyžovat? Na Sachovku, nebo Rálišku na sedačku? Taky lyžujem :-)..Já tři roky..Od té doby co jsem poznala manžela :|: ..No, já to stím znamením budu mít taky na štíru :-D!! Nejspíš nás čeká Beránek - a to je taky pohroma :///: ..ikdyž termín mám 20.3 a to je ještě ryba, ale nevím, po kom by mělo to naše mimi povahu ryby..Bude to totiž určitě nedobré po mě - já jsem štír :///: , nebo po tatínkovi - býk, ale asi po babičce, protože ta je beran :qu: ..Tož to bude prča!! No hlavně ať je brouček zdravý..Tý jo, já ti mám normálně teď větší strach z toho, že něco nevyjde, než v těch prvních týdnech!! Mám pocit, že ani těhotná nejsem :w: :w: Nepřibírám, naopak jsem z toho 1,5kila co jsem nabrala tento týden 0,5kg zhodila :-( ..Už se těším, až ucítím pohyby..to bude hned lepší..

In reply to by ZelaZuzu

můj přítel jezdil na chatu Martinák... já jsem začala lyžovat taky když jsem ho poznala... já byla na táboře na chatě čarták :C]]: přítel je beran i moje mamka ,,,já si s beranama rozumím ;) ale s rybama moc ne ;)
já jsem začala pořádně přibírat až po 25tt , ze začátku vůbec ,ale tedka je to mazec teda... začali otoky, našli mi bílkovinu v moči... no hlavně, že je malý v pořádku :h:

Mi ho mame taky sice malej je jeste v brisku tak jsme ho nezkouseli ale ma ho tady v okoli dost maminek a jsou s nim spokojeny,tak snad budeme a my :/;x:

Ja jsem si jej take koupila,ale jelikoz mam termin az pristi mesic, tak jsem jeste nemela moznost ho vyzkouset s mimiskem. Ale moc se nam libi..koupila jsem si celou kombinaci i s autosedackou. Slozili jsme ho celkem jednoduse a zkouseli jezdit po byte a super. Mame podvozek V Travel, je stabilni a otocis se bez problemu na miste. Jsme zatim spokojeni :qu:
Jedina nevyhoda je ze je docela dost nainpregnovany ( takovy ten zapach) tak ho vetrame aby to znej vyprchalo a myslim , ze pujde pred porodem pres den na balkon aby to vycichlo :00:
Ale jinak se nam vsem moooc libi :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky