Dalsi mimi v rodine na ceste!

23.09.2009

Hezkou stredu preju. Tak mi vcera bracha oznamil, ze cekaji a jsou uspesne za prvnim trimestrem. Udelal mi tim docela radost a zaroven prekvapil. Ted jejich miminku bude rok, tak si v cervnu vyrobili dalsi. Za chvilku se vrati z Islandu sestrenice s 2 mesicnim miminkem. Vsechny zensky v rodine maj tehotenstvi bez problemovy - krome me. To je nespravedlivy :-( Nebo je to v necem spravedlivy? Aspon se od nich muzu poucit, ze neni nemozny vydrzet to 3 mesice nikde nerozhlasit :-) I kdyz ja se o to posledne docela snazila, jenomze maminka to stejnak poznala snad uz kolem 7. tydne, protoze mi proste moc vyrostla prsa. Zase v zime by se to mohlo lip schovat, jestli se podari ;-) No nic, preju jim to vsem a samozrejme i vam, ta krasna zdrava miminka, snad se za moji svagrovou tak moc neopozdime, typuju to tak na pulrocni vekovy rozdil :-) Jinak dneska mi muj hematolog, ke kterymu jsem i predtim chodila kvuli zvysenym krevnim destickam, rekl, ze jeste neudelal odbery na nektery rizikovy faktory a objednal si me hned na pristi tyden, tak se to aspon zase nekam pohnulo :-) Aspon budu mit jistotu, ze tohle a tamhleto je v poradku a budu to vedet driv nez by mi to rekli z vysledku z genetiky, kde delaj zaroven vsecko mozny.

Kliknutím vložíte smajlíky:

nic si z toho nedělej můj bratranec přišel o mimi dvakrát jednou na 3měsicích a podruhé na 7 týdnech pak ji doktoři nasadili antikoncepci na 3 měsice protože potratila brzo po sobě (asi po 3 měsicích) po antikoncepci otěhotněla znovu a ted maj skoro roční holčičku a těhu mněla uplně bez problémů tak přeju at to brzy vyjde :a:

In reply to by petras2

Proč nasadili antikoncepci - jako že to má po potratu blahodárný vliv na další těhotenství nebo prostě jenom proto, aby moc brzo neotěhotněla? Na to já si dám prostě teď pozor i bez antikoncepce. Zrovna zkoušíme vroubkované kondomy :-) Jinak taky jsem potratila dvakrát po sobě po 3 měsících, poprvé 12. týden, podruhé 9. týden, takže to je dost podobná situace. Taky co se týče antikoncepce, tak mi Dr. říkala, že po té většinou ještě další 3 měsíce trvá, než se podaří otěhotnět. Jo a díky za přání :-)

In reply to by Any

jestli jsem to dobře pochopila tak ji dostala proto aby zas neotěhotněla protože ji doktor řek at počkaj tři měsice a pak to začnou zkoušet a oni na to vlítli hned

In reply to by petras2

skoro za trest jí dali antikoncepci :-) Přece jí ji nemůžou vnutit, spíš by jí měli promluvit do duše resp. by se ona sama měla poučit. Já jsem se z toho např. poučila a používáme kondomy, asi dvakrát byla přerušovaná soulož. Ale kondomy nám přijdou jistější. Nechce se mi do sebe prát antikoncepci, když to pak může trvat, než by se podařilo, až už bychom to mohli zkoušet. Navíc mi antikoncepce nesvědčí. Ale rozhodně by se mi nelíbilo, kdyby mi ji prostě nařídili. Je to přece pořád moje zodpovědnost.

ahoj, věřim že to musí být hrozně když lidi kolem tebe mají miminka a bez problémů. Určitě se vám taky brzy zadaří a budeš moc šťastná těhulka...držim palečky ať všechny výsledky dopadnou dobře a budete se moct brzy snažit o mimi...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky