Holky, jsem upne v prd...!

22.09.2009

Prominte mi za tu vulgaritu, ale ve skutecnosti se citim jeste hur!!! V patek 18.9. jsem si po tydnu vynechani MS udelala test a vysly mi krasne dve carky (ta dulezita byla slabsi, ale od te doby jsem testovala jeste dvakrat a sili a sili). Byla jsem stastna jako blecha, ale vzadu v hlave mi blikala kontrolka, kterou jsem se snazila nevnimat... No a v nedeli rano jsem na toaletaku zjistila, ze spinim... Nebyla to cerstva krev, ale bylo to ruzovohnede. Celou nedeli jsem se hlidala a nastesti uz nic moc dalsiho neprislo. Studovala jsem taky vsechny mozne weby a hlavne tento, co a proc muze spineni znamenat a jednoduse propadala depresi. V pondeli jsem take lehce spinila a tak jsem sla k Dr. bez objednani, ale ona je zlaticko a vzala me bez problemu. Snazila se me vlidnym slovem uklidnit a ja mela co delat, abych nezala brecet (do te doby jsem se drzela a nebrecela ani manzelovi na rameni). Prohlidla me a od te doby je mi jeste hur... Zjistila, ze tam nejaky vacek je, ale na cokoli dalsiho je brzy (v pondeli jsem byla podle MS 4+5) a zadne velke lozisko krvaceni nenasla, ale pronesla vetu: Sliznice je jen 5 mm, ale i s tim se deji veci... Doporucila mi, abych byla ted tyden doma a jen a jen lezela (vysvetlujte to memu psovi...:-D), jedla dobroty dokud mi jeste neni na zvraceni a poustela si hezke filmy a prisla za 14 dni prisla na kontrolu. Ja jsem od te doby v prd... a uz jsem to i nevydrzela a vybrecela se manzelovi na rameni. On je zlato a podporuje me. Nejdriv rikal, ze to neva, ze se budeme kdyz tak pokouset dal (tohle vyslo po trech mesicich snazeni), ale uz vi, ze tohle nemuzu ted slyset, tak me uklidnuje, ze prece tady ctu :-) , ze to i jinym holkam vyslo, i kdyz spinily a mely nizkou sliznici, tak at jsem v klidu... Jak muzu byt v klidu?! Snazim se na to nemyslet, ale kdyz lezim doma a vidim ze sedacky rovnou na detske hriste, tak je mi na bliti... A taky i dnes jsem spinila, po noci bylo spineni na vlozce docela dost a ted k veceru par kapicek ruzovohnedyho... Mam jednu chvili pocit, ze je vse prohrane a pak se zase proberu a rikam si, ze co se ma udrzet, to se udrzi a ze nechci cele tehu lezet a trpet strachem, ale tesit se na mimi, chodit do prace a uzivat si nejkrasnejsi obdobi v zivote zeny... Holky, dekuji vam, ze jste muj blog precetly az do konce a dekuji take predem za pripadne podeleni se o podobne zkusenosti. L.

mozna si na me vzpominas jak jsme se bavili o tom nasem silenem strachu a hlidani s na zahode..Procitam si tady pozpatku clanky a naazila jsem tedi na tento tvuj..Jsou to hrozny nervy co tady pises a ver,ze ti silene rozumim.Moc na tebe myslim a strasne moc drzim palecky!!Jen jsem ti chtea k tomu co jsi napsala rici,ze treba uz to vis a delas to,ale jen reknu co vim ja a co jsem se tady vsude docetla a konkretne mi to poradila Kašikus tady z mojetehotenstvi.cz a to,ze na podporu rustu delozni sliznice je dobre brat velke mnozstvi kyseliny listove,aby e mimi dobre zavrtalo.Ja treba beru Femibion800a do toho jsem delsi cas brala k tomu jeste kyselinu listovou 400mikrogramu..Po tom se dobre tvori ta deloznbi slinice a Dr.mi minule potvrdil,ze ji mam vysokou.Uz jeden potrat za sebou mam,tak ctu a zjistiju co se kde da,tak to zacni brat taky.Predavkovat se listovkou prej neni mozne,ale neoficialne se rika,ze max hranice je 800mikrogramu listovky.Moc na tebe myslim,drz se!!!

Ahojky vsadím se že to bude v pořádku. :) .Já hodně na začátku špinila a můj :*8*: mě řekl že je to jen uhnizdování a měl pravdu mám doma 17 měsíčního chlapečka.Takže pustit hezký film,kupu sladkostí a dobrůtek do ruky.A uvidíš že za pár týdnů už budeš vybírat kočárek :/;x:

Tak paní doktorku hezky poslechni a můžeš se se mnou vsadit, že to bude dobré :one:
Jestli nekrvácíš moc, nemělo by to znamenat nic špatného. Vzpomínám si, že já krvácela mnohem víc, než když jsem mívala MS. Když se nám to stalo.
Hlavně klídeček a ty dobrůtky opravdu doporučuji :C]]:

In reply to by Macca

Dekuju za krasnou zpravicku! Musim se priznat, ze jsem dnes uz mnohem klidnejsi a tak nejak s vetsim nadhledem. Svuj podil na tom jiste ma i to, ze jsem zatim od vcerejska nespinila. No a samozrejme take ty dobrutky, prave mam v sobe vynikajici mandlovy dortik. :-)

chápu jak se asi cítíš, ale bohužel opravdu nic jiného než to čekání a opravdu klídek to nechce. Já jsem cca v 7 tt dvakrát tak krvácela, že jsem si byla stopro jistá, že je po všem... a i po tom všem se mimi udržel... zjistili, že mám vedle mrňouse hodně velký hematom a nechali mě přes měsíc doma.... s tím, že diagnoza byla hrozící potrat... špinila jsem celý měsíc, jelikož ten hematom odcházel postupně ven. Tohle co máš ty může mít buď něco společného s očekávanou MS anebo je to tím jak se ti tam mrňousek uhnizďuje, přičemž může vzniknout jak ten hematom, tak se může objevit malinko krve. Pokud je to růžovohnědé, není to čerstvá krev a to je dobře, pokud je to dohněda, jedná se o starou krev.... opravdu se snaž pozitivně myslet a uvidíš, že to dobře dopadne. Rozhodně není nic ztraceno, tyhle projevy jsou normální a většinou se ustálí do 12 tt. Držím moc palce a dej vědět jak jste na tom. Jinak na UTZ je zatím vidět jen žloutkový váček, to je ok, ťukání srdíčka může být zřejmé až od cca 7 tt. :-)

In reply to by efcule

Diky moc za mila slova! Dr. mi zadne lozisko krvaceni neobjevila, tak to zatraceny spineni treba fakt souvisi s uhnizdovanim. Ale co me desi je ta nizka sliznice... Myslis, ze kdyz uz se tam neco zavrtalo, tak by to mohlo byt OK? Nebo se to proste neudrzi, protoze nebue mit kde? Ja vim, ze plasim, ale vy tady na tomhle uzasnym webu me urcite pochopite. Diky moc!!!

tak to mě mrzí že jsi tak utrápená ale co se má udržet to se udrží.. takže se šetři a vyčkej jak to dopadně... držím pěstičky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka