TAK TO SE BUDEM MIT ZASE O TROSKU HUR

23.09.2009

http://www.novinky.cz/ekonomika/179726-ceske-domacnosti-prijdou-s-janot…
ja uz se snad ani nedivim....stat si udela dluhy...a budou to splacet z nasich uz tak nizkych prijmu....klesnuti o temer 1000kc je teda sila...nevim jak to budu zvladat..uz tak cekam ze to bude na koruny presne...a tedka tohle...ja vim ze stim nic nenadelam...ze ty penize nekde vzit musej...ale proč zrovna tady??????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ani nemluv, já mám doma 4 dítka, ta nejstarší teď nastoupila do učňáku, všechno si musí kupovat sama - už nás stála 4000kč a určitě to není konec. Nechci si stěžovat, děti jsme chtěli, ale sakra že se ta vláda trochu nestydí !! Sami berou platy jak blázen, mají výhody, úlevy a já nevím co všechno, to je taková sprosťárna !!!!! Ať si oni sníží platy a hned budou peníze navíc !! Už nemám sílu se rozčilovat, a ani to nemá cenu, je mi z toho jen smutno !! :(

In reply to by geralda

pises ucnak..ale me stoji neskutecne penez i synator ve treti tride :jawdrop: :jawdrop: ....sesity,ctvrtky,papiry do kopirky,vodovky,tempery,umelecke kridy(250kc),obaly...no proste uplne vsechno...a tedka dokonce prinesl i nejake pracovni sesity a chceji po rodicich penize..500kc opet... :jawdrop: nevim na co jezdej trikrat za rok na skolu v prirode pokazde na 4 dny za 2000kc...a to jeste minimalne 1000 stoji priprava... kdyz ho nepustim tak bude chudak smutnej...a to nechci:jawdrop: :jawdrop:.....no hruza...a bude to horsi....to jsem sice odesla od tematu ale ono to stim souvisi....zadne prispevky ale jen porad vydaje na nasi strane...a to malo co mame nam jeste zmensej....ty mamci co tady pisou ze to neni tak strasny tak chapu jedine kdyz maj druhy prijem vysoký a nebo mají dost nasetreno a to obdobi deti ztoho prezijou...ale normlani rodina s prijmem dejme tomu 15000(manzel)+7000kc(manzelka) je teda v dnesni dobe katastrofa...jo beru 22000kc je ranec ale spocitejte si vsechny naklady.....a na vyjimecne situace ti zbyde suma sumarum hovno.. :jawdrop:

je tady vubec nekdo kdo bere pridavky na deti???me socialka rekla ze vyplaceji jen nasi mensine...teda skoro uz vetsine kdyz se tak rozhlidnu :-(.....ze normlani slusnej clovek nato nema narok....

oni berou všude kde můžou...jen né sobě...o my obyčejný slušný lidi se přece můžem jít napást

In reply to by Michalaaa

jj taky jsem to psala o diskuzi vedle...že se vrátíme do středověku a začnem to házet z oken na kůly.
Hele mě už asi nic nevytočí. Jsem zvyklá na různý prasečiny už z doby kdy byl starší syn mimčo. To už je taky skoro 7 let zpátky a tam pani v kanceláři manželovi řekla, že se vlastně můžeme jít napást na louku. Tenkrát byl na civilce, peníze žádný já 3800 a on cca necelý 2000...mazec. Chtěl aby mu to přerušila a nechala ho vydělat nějaký kačky, aby jsme to vydrželi a ona řiká...vždyt vám chybí půlrok to už vydržíte já vám to pře¨rušovat nebudu...tak jí řiká jestli ví kolik stojí sunar a plíny a do toho najem a bla bla bla...a ona že ví...ale že to nejde...kecala samozřejmě. Tak se jí ptal jestli se máme jít napást na louku a ona na to že klidně můžem. Řekla bych že kdybych nestála vedle něj tak ta defenestrace mohla bejt. fakt kráva...no po nás šel "jeden", že jako na civilku nejde, že má děti a že prostě nepude...a co myslíš? no NEŠEL.
Takže já jsem vyškolená.

neverim tomu ze to po roce zase vratej do normalu..ono to bude vsem tam nahore vyhovovat...aspon budou mit z ceho si zvysovat platy... :00: :00: :00: :00:

In reply to by Michalaaa

Holky,ja to taky cetla a jeste ted mam asi hodne vysokej tlak a tep....oni to chteji schvalit od pristiho roku a to je teprve navrh nebo jako uz vi urcute,ze to takhle bude?jsou to jednim slusnym slovem zmetci-vsichni do jednoho. :sick:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka