večer mín mlíčka?????

23.09.2009

maminky prosím vás,je možné že mám večer po celém dnu mín mlíčka???docela bojujeme s kojením,kojili jsme pěkně po třech hodinkách a pokaždé jen z jednoho prsu a ted kojíme co dvě hodky a z obou,v noci to ještě jde,protože se mi prsa krásně nalijou,ale přes den asi nestíhám nebo co???okolo 19hodky většinou dáme bud moje odstříkané z noci a když není tak potom bebu:-)moc se mi to nelíbí,nechci mu to dávat abysme nepřestali kojit,ale je to fakt šílený:-(chviličku pije,ale za chvilku se zlobí a odtahuje se a to tak dlouho až dostane hysterický pláč:-(a není to spurtík,trvá to už tři týdny i déle???čím to je???prosím o radu???

já teda mám mlíčka na rozdávání,že to malá nestihá ani všechno zbumbat a přemýšlím,že koupím odsávačku kdyby nastaly horší časy.ale malé je zatim 11 dní

Ahojky dělám to přesně jako Draconela když se kroutí a odtahuje se tak jsou to u nás prdíky a jak mu dáváš tu Bebu z lahve vím že tady Kytii radila mamince při podobném problému že je mimi vyčůráné a zvyklo si že když se bude roštiloval tak dostane lahvičku z které to líp teče a nemusí se namáhat a jestly to trvá už 3 týdny tak to možná bude tvůj případ .

Mě se malá odtahuje od prsa, když má prdíky, takže začne procedura kapek, kopání nožkama, Pupíka a peciček na bříško a když je nejhůř i rourky a pak pije normoš a usne jak špalík. Ale fakt je, že málo mlíčka mít můžeš, že se malej vzteká, že mu nic neteče. Zkoušela si pít kojící čajíky?A holky tady doporučujou na rozkojení pít Caro. Před večerním kojením jdi do sprchy a pořádně si prohřej prsa, pak namasíruj a zkus to, třeba to poteče líp a klíďo si dej na prso při kojení i nahřátou plenu, to taky může pomoct a popíjej nějaký teplý nápoj. Já vím, ono se to snadněji říká, než udělá, znám to z vlastní zkušenosti. Tak přeju hodně trpělivosti a zdaru, snad se to brzo zlepší :one: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka