"Pěkný" článek k úspornému balíčku

23.09.2009

Jestli chcete, tak se můžete juknout sem http://www.novinky.cz/ekonomika/179726-ceske-domacnosti-prijdou-s-janot… je tady pěkně zpracovanej článek o snižování pro rodiny.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to je fakt síla, zachvíli tu nastolej politiku jednoho dítěte, a do práce se bude chodit od 6h do 18h za kupóny budou na chleba no prostě na všechno, já nevim jak si to ty ......... předstvujou s jejich platem se jim to mluví a dělají zákony, asi si neumí předstvit kolik stojí průměrnou rodinu výbavička pro miminko že to miminko taky musí jíst a sunar není za hubičku a ten ¨blbec který argumentuje tím že má matka kojit tak asi neví že to někdy nejde. No tohle mě úplně rozčílilo prottože takovejch debilů znám dost už to ani nekomentuju.
Normálně bych jim dala tak na půl roku peníze jako má průměrná rodina ať z toho zaplatí všechny poplatky , hypotéku , pořídí věci pro mimi , koupí benzín a pak ze zbytku celý měsíc žije a jí ať poznají že to není zrovna jednoduchý. TOHLE BY SI MĚLY TY NAHOŘE PŘEČÍST !!!!

(ale říkám :) ), ale bohužel trend, který prosazují socani a komanči, totiž ponechání všech sociálních dávek (neřku-li jejich zvýšení!) při současném šikanování firem a vyšších příjmových skupin, je NAPROSTO BLBÁ (a navíc nespravedlivá) CESTA z ekonomického hlediska a vede akorát tak do další krize! Já říkám buď všichni nebo nikdo! s.

Hele, co tu všichni brečí? už mi z toho jde hlava kolem, spousta diskuzí o ničem., To je jako hop, ale ještě nikdo nepřeskočil. Je to jen návrh a buďmě optimistky, sněmovnou to stejně neprojde. To teda jako fakt ne, Ještě to bude na hodně dlouho. Tak hlavu vzhůru a v duchu prosme poslance, aby to neschválili.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Podle toho článku to vypadá, že by to nemuselo projít..

Tak na to už snad nemá cenu ani reagovat :00: , sice nepřijdu o porodné, ale po novém roce mi sníží mateřskou, pak rodičák, a jelikož se musím po roce vrátit do práce, abych o ní jako státní zaměstnanec nepřišla, tak budu mít míň i na platě :00: :00: :00: , fakt sedím na špatné židly :00:

já už si fakt nemám na co stěžovat - od ledna mi uberou 4% na platu, v dubnu mi seberou 3000 na porodným a búhvikolik na PPM a na podzim ještě 800 měsíčně na rodičáku, hlavně že vyšší daně na všechno budu platit celý rok :s: :s: :s:

státním zaměstnancům tedy i sobě nakonec chtějí vzít jen 3 procenta a nám hned deset :pig: :pig: :pig: (chybí mi smajlíci pro sprostá slova) a to mlčí o tom, že chtějí o 9% zvednout daně na pohonné hmoty, to se zas projeví úplně na v šem od i imáslo, irohlík.....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

lidi aspoň budou mín chlastat, kouřit a jezdit autem a normální člověk se aspoň souckou rychleji někam dostane. Když má někdo na chalst, cigára a benzin, tak at nebrečí, že nemá co jíst.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já vím, že to je blbý, ale základní sazba se zvýší jen o procento, nebo se pletu? A jedno procento na dvacetikorunovým chlebu Ti udělá 0,2 Kč. Takže teoreticky na nákupu za 1000 Kč to činí 10 Kč! Což je podle mě pro každého únosný příspěvek státu v krizi a přitom v globálu to státní kase pomůže... Takže tak. PHM mě taky štvou, s dojížděním máš pravdu. Ale jinde v záp. Evropě je benzín stále výrazně dražší (snad kromě Lucemburku, kde mají malinkou daň).

Tak teda já už fakt nevím, co si o tomhle mám myslet? Asi holt nasušíme na zimu seno, když už se nebudeme moc chodit v mrazu pást....

Ahoj už jsem to četla nezbývá než jen plakat jsou to prostě ho...a a nic víc.Sobě do kapes nesáhnou a odnesem to my bohužel s tím nic nezmůžem.Kdyby jo lítali by z oken.Neodnesem to my my se můžem jít pást ale co naše děti ti to odnesou nejvíc.Hold budem o chlebu a o vodě(která taky není nejlevnější)...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To mě taky dostalo. Jen doufám, že pokud už budeme mít mateřskou vypočítanou z letoška, tak nám jí nebudou moct snížit. Protože jinak se můžu jít klouzat. :no:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já to trochu moc nepobírám... Já myslela, že se zkrátí "jen" rodičovský příspěvek, který je pevně daný. Mateřská se snad počítá z platu, ne? Tak co nám na to hrabou?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka