fňu fňu..

27.09.2007

Holky obvodacka mi zrusila neschopenku..se slovy ze mi ji ma napsat dr. na gynde jenze ten to nikdy neudela..a ja o ni tak bojovala a ted budu muset jit zas od 1 do prace:((( beeeee

ahoj ten doktor je pěkně blby jak tě muže v 6 měsíci poslat do práce????????Ještě se ho zeptej jestli tě nemuže nechat doma a nebo jdi tak na 2,3 dny do práce a řekni že tě boli záda a musí tě na nemoc. zebrat znovu tak se neboj víš,že se nesmíš moc namáhat.

Holky kdyz to tak pisete tak to vypada jednoduse ze si to vyridim levou zadni ale ono to tak lehke neni...Pokusim se v pondeli na gynde..klidne se i rozbrecim..uz ted me bolej zada jako prase..a 12h v praci na takovy debilni zidli sedet a vztavat a sedet a vstavat behat tam a sem to by me zabilo..kord kdyz je zima tak je tam zima a kdyz je teplo tak je tam na padnuti a hlady tam nevidim..Pritel tam pujde semnou tak uvidime...jak to dopadne..

kikatko nesmíš se vzdát,jinak od něj prostě odejdi!!!!řekni mu že je ti blbě a jsi unavená a že v práci nemáš možnost se pořádně najíst a je to!!!!nenech se odbýt,vždyt to děláš hlavně pro mimi!!!

In reply to by Kikatka

A co děláš za práci?Mě se na to zeptal Dr.a od tě doby(8tt)jsem doma protože pracují v závodě,kde vyrábíme kosmetické tužky a tam musím dvíhat bedně plých tužek.A tak mi napsal na neschopenku diagnozu rizikové těhotenství,abych jsem mohla zůstat doma.

In reply to by Kikatka

Já bych jsem ho okamžitě vyměnila.Jak ti může říkat taký nesmysl,že si to máš zařídit v práci.To je blbost ne?On ti má vypsat neschopenku,abych si mohla zůstat doma a ne ty něco vybavovat v práci.Uplny magor!

In reply to by Kikatka

Hulvát v čem?Tak ho změn já se to chstám tayk udělat sice jsem neschopenku dostala v poho,ale zase je hulvát v jiných věcech.Nevím jakou máš práci,ale třeba mu řekniže to v práci nejde a jeslti pracuješ na směny tak vůbec.
Uvidíš třeba ti ji dá :-))) Tak držím palečky!!!

In reply to by LenickaV

Ja uz to tady resila tolikrat...nakonec mi ji dala obvodacka ale ted mi ji zrusila udes.On mi rek ze mi ji neda a to ze delam 12cky ze ho nezajima to at si zaridim v praci i kdyz sem mu rekla ze v praci jina prace nez 12ctky neni...Nemuzu ho zmenit...musim ho v pondeli nejak uchlacholit...

In reply to by Kikatka

Kikatko vždyt ta doktorka ti ji neměla vůbec rušit,tu neschopenku!!!to se u těhulek nedělá,měla ti ji převést ke gyn.,abys nepřišla o penízky,mě to takhle převáděla,jen to tam napsala a doktor na gyndě ani nemrkl a pokračovala jsem na neschop.,ta tvoje doktorka musí být taky divná...každopádně tě zaměstnavatel nemůže nutit,abys dělala 12hsměny a bez pauzy už vůbec,tak to oznam na úřadu práce,oni na takové posílají kontroly a určitě se to začne hýbat!!Ještě můžeš zaměstnavatteli poslat žádost,kdw uvedeš,že jsi těhu a že žádáš o zkrácené směny,můžeš myslím i z norm.prac.doby jít na 4h a on je povinen ti ze zákona vyhovět a nesmí tě propustit,takže jsi chráněná,to je pak jeho věc,jak si to vyřeší,at si tam třeba na tu zbývající dobu z tvé směny vezme brigádníky,nebo at si tam třeba stojí sám,to už vůbec není tvoje starost!!Hlavně mysli na sebe a na mimi,at ho neohrozíš,držím moc palečky at to zvládneš zařídit,musíš bojovat.

Jak to,že ti zrušila neschopenku?To nechápu!Já už jsem doma 3měsíce.Ale je to pravda,já mám neschopenku od gynekologa.Tak to je asi tím.Neboj se vyřídíš si to a budeš doma sedět jako já,ale někdy mi už to leze na nervy byt pořád doma! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka