Včerejší kontrola

22.09.2009

:\x: Dobré ránko holky :\x:
Tak jsem včera byla u doktora :) ,všechno je v pořádku, fazolka roste jak z vody,srdíčku jí krásně tluče,prostě vše je O.K. :qu: Ufff, jsem si oddechla.
Dostala jsem neschopenku,takže teď už je n odpočinek doma, i když doma se té práce najde taky spousta.. :( ,takže žádný leháro to taky nebude.
Jinak se musím k něčemu přiznat¨...nějak jsem předbíhala tomu všemu a myslela jsem si, že už jsem v 15 týdnu, ale je to teprve 13tý týden :D .
Jinak přeji všem krásnej den :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Pěkný ranko Luci :a:
tak jsem ráda, že to u doktora proběhlo všechno v pořádku :) a dal ti tu neschopenku :one:. Co ta tvoje rýma? Dostala jsi nějaké prášky?
Jaký byl ultrazvuk? Kolik měříte?
Jinak gratuluju ke 13. týdnu :qu:

In reply to by Lucie

Dobrý ránko Luci :a:
Na rýmu mi akorát doporučil ať si koupím dětský kapky do nosu a to stejný na ten kašel ;) .
Ultrazvuk byl v pořádku, srdíčko bije :C]]: ,všechno ok....a měříme 15 cm :°O°:
Za 14 dní jdu na kontrolu, tak uvidím..ptala jsem se ho na ty různý vyšetření a prý je brzo, už abych to měla všechno za sebou...
A jak je dneska tobě...???Měla bych se vyhrabat s postele a jít něco dělat... :00: čeká mě práce a práce...

In reply to by Tarrry

Jo tak to jsem ráda, že je opravdu vše v pořádku. Máte 15 cm? :00:To jsem ani nečekala, myslela jsem, že ve 13. týdnu tak těch 10cm. Je to fakt pěkný. Tak to ti už určitě poporostlo i bříško, že jo? ;)
Pověz mi, když jsi to nakousla, na jakých vyšetřeních jsi byla a na který je brzo? Já byla jen na prvním ultrazvuku, jinak nic.
Jinak mě je dneska celkem dobře, vstávala jsem kolem osmé, malá už měla hlad, tak jsem ji musela rychle nakrmit a už je spokojená :) Jinak jdu dělat obídek, uklízet a už jsem zapla pračku, takže si užívám nemocenskou :///:

In reply to by Lucie

No 15 cm :-)Rozte jak z vody, ale přitom já jsem nic nepřibrala, doufám, že to nebude nějakej moc velikej macek :///: Bříško mi trošku vyrostlo, to je pravda...
Mě zatím brali akorát krev a pokažde chodím na ultrazvuk co jsem na kontrole...
Ale takový ty další vyšetření, víš...už abych je měla za sebou...
Jinak s tím úklidem, už jdu taky na to, ráno jsem poslouchala od drahýho, že už nemá skoro žádný ponožky :C]]: ,tak jdu taky nacpat pračku a pak mě čeká luxování, skočit na nákup a taky udělat obídek...takže si nemocenskou užíváme podobně :D

In reply to by Tarrry

No tak to jo, jen ať roste :) Uvidím kolik budu mít já, chtěla bych jít tak za 2 týdny taky na ultrazvuk. Moje dr. ho nemá, tak se musím objednat na Veveří.
Aha, tak mi ani tu krev nebrali. Četla jsem, že by se měla vyšetřit na tu žloutenku a pohl. nemoci, ale ani to jsem zatím neměla. Jak půjdu k dr. tak se musím na vše zeptat.
Tak pěknej den Luci, ať ti jde práce pěkně od ruky ;)

gratuluju k tak dobrým zprávám, to jsi ráda viď :). Tak ať se doma moc nenudíš a užívej činnosti, které s prckem nebudeš moci :). Papa Katka

In reply to by Slunko

Děkuji
JJ, to jsem ráda...chvilku ještě polenoším a pak se vrhnu na zvelebování domova :O a že toho není málo :$$:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka