pásový opar

20.09.2009

ahojky holky,kamarádka je v na začátku 5.měsíce.Měsíc před tím než otěhotněla měla pás.opar.Když začala se pokoušet o mimi byl vyléčený-měla tam jen pozůstatky.myslíte,že to ovlivní nějak vývoj miminka.Doktorka jí řekla,ať se nebojí.veškeré testy má o.k
Co si myslíte vy?

Myslím, že se tvoje kamarádka nemusí bát. Já na něj taky trpím a měla jsem ho už i v průběhu těhotenství. Jediný problém je s léčením. Doktorka mi na něj předepsala zinkovou mast. Jinak se nic nesmí. Mimi to neublíží, jen je velká pravděpodobnost, že na to bude potom taky trpět. I když těžko říct, u nás doma ho nikdo nemá. :-(
DENISA

In reply to by DenisaMalá

mě doktorka řekla,že můžu brát B12 ve formě injekcí nebo tablet.Před těhu jsem chodila na injekce Milgama a ještě jsem brala ranvir.Stejně mi nic nepomohlo,takže teď v těhu na to kašlu a nechám ho odeznít bez léků.

ahoj,me se udelal pasovej opar kdyz sem byla asi v 6 mesici casto na to trpim,at se kamaradka neboji nemuze to mit zadny vliv na miminko a jestli uz ho nekdy mela tak ma v tele proti nemu protilatky.

ahojky,já mám opar už 8 let,vrací se pravidelně po dvou měsících.Jsem v osmém měsíci a opět mi vyrašil,dokonce na třech místech.Ptala jsem se na to doktorky a prej se nemám bát,malej je v pořádku.Jinak pozůstatky,já mám ten vir v krvi,bohužel už se ho nikdy nezbavim,ale jsou jedinci,kteří ho mají jednou a pak už nikdy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky