Milý deníčku,

21.09.2009

dneska jsme s mojí láskou absolvovaly první monitor. Bylo to nádherný slyšet srdíčko mojí princezny a představovat si jak tam spokojeně spinká. Byla to nádhera. Vydržela bych to poslouchat celý dny, taky jsem si to nahrála na mobil :-)Jé já už bych jí chtěla mít u sebe. No a jak pokračujeme... Máme vypráno,vyžehleno uklizeno, napůl zbalenou tašku do porodnice (protože mě každý straší že to může kdykoliv přijít) a stále pracujeme na bytečku. Včera jsem se dozvěděla že nám nakonec budou měnit i naše hnusný špaletový okna za plasťáky tak jsem neskutečně šťastná. Sice se tím naše stěhování trošku posune ale už bude hotový úplně všechno :-). NO a zítra 34 týden. To to letí, když si vzpomenu jak jsem zjistila že malinkou čekáme na naší reakci a reakci rodičů... Je to jako včera.Doufám, že prožíváte těhotenství tak jako já, že vás nic netrápí (když enepočítám bolesti zad) a že se Vám vaše zlatíčko neustále připomíná kopáním zrovna když chcete spát a snažíte se usnout. Tak to má být. Mějte se krásně holky

krasa slyšet bušet :h: ,ale divim se že už ve 33tt.tak ja asi pujdu až po tom 36tt,ale jinak dr.poušti každou navštěvu při vyšetřeni :h: ,když neděla UTZ,aspoň na par vteřit,ale diky za to,ještě měsic a pul ty jo..... :C]]:

Peťuli, jsi jen o 2 týdny "služebně" starší, a přitom jsi tak strašně "napřed" :s: :c: já teda vůbec nevím, kdy půjdu na monitor, nějak jsem se o to nezajímala, ale můj Dr dobře ví co dělá, takže až bude čas, tak půjdu i já na pásy :///: už se na ně moc těším, i když mi některé kamarádky říkaly, že jim z toho pípání bylo špatně... no uvidíme, jak to budu snášet já, ale těším se, až uslyším bít :h: toho našeho Kulihráška milovanýho :h:
Já jsem ostudu a nabalenou tašku nemám ani ze čtvrtky, a to nemluvím o vypraném prádle :§) vyprala jsem zatím jen jednu pračky, barevných věcí, takže mám skoro všechno před sebou. Tento týden by mě měli přijít poslední balíčky s oblečením, tak to snad budu do neděle mít hotové, a když né, tak to udělám příští týden- ale to už se do toho musím fakt dát, jinak budu dělat všechno na poslední chvíli :n:
To je super, že budete mít všechno v bytečku hotový- tak to má být :one:
tak se opatrujte holky :h: :h:

In reply to by Lenis

já bych na to všechno ani tak nechvátala kdyby mě do toho nenutila mamča. Je hroznej plašan, tak to dělám pro klid v její duši. No taky sem se divila že se chodí od 33 týdne na monitor, ale vůbec mi to nevadí. Teď už budu chodit na prohlídky každý týden, hrůza.

Ahoj holky tak to máte krásné zážitky nás to čeká ve čtvrtek.jojo čas běží a za chvilinku je budem mít u sebe tak se opatrujte a užívej poslední týdny s bříškem-malé posíláme pohlazení pááá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky