Ahoj holky.....Držte nam palce.....

21.09.2009

Ahoj berušky,držte nam palce,mam docela strach,dnes jedu na neplanovanou kontrolu kdr.Včera jsem trošku zašpinila(kafe+mleko),dnes malinko taky,a několik dni poboliva mě v pod.břišku a občas i stvrdne,tak za chvilku razim.Doufam že jenom plašim,včera jsem to docela probrečila,vim řekněte si,proč jsi nejela už včera,tak v podstatě žadne "věči",problemy nebyli,jasně kdyby to bylo horši tak frčim hned......Ja už nechci do nemocnice :r: ,ale to je předčastne.....Vite asi ujsem divna ale mam ten vnitřni pocit že bude ,aje vše ok....Vikča se tam pořad vrti,kopka,jeto zlatičko.A taky jsem si řikala že špital už mam vybrany,a čeka mě jenom porodnice(prostě nechci připouštět špatne myšlenky).A dnes v noci mě už teklo mlazivo z leviho prsu,pořadny dva fleky.tak berušky myslete na nas,držte nam palce,moc to teď potřebujem :\/: .

Děkujeme,děkujeme moc krat za Vaše pěstiky,hodně mě to pomohlo,jste zlatička,moc se toho važim :\/|: :h: :k: .Jsme naprosto v pořadku,jsem zavřena CS 1,otevřena na špišku prstu aby byla přesna,což u vicerodiček normalni :qu: .Pan dr.napsal mě magnosolv 2xdeně.udělal velky UTZ,jako vždy nadhera,fotečky vložim dodatečně,ja řikam pane dr.vyfoť te prosim mě dukaz toho že to je :°*°: ,a on "no aby jste na mě pak nezavolala policie že tady fotim porno",no holky řeknu vam tak jsem se rozesmla že chudak dr.nemoh změřit Vikinku :s: .Je prostě strašně hodňoučky :one: .mame už 1410g.Musim ještě odskočit uvařit,za chvilku se mě slitne moje zvěřstvo :c: .Děkuji ještě jednou moc krat,moje tušeni mě nesklamalo :h: sta moje zlatička..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

teda kočko,nezavidim ti to stěhovani(co se tyče krabic atd),ale ne druhou stranu budete ve svum,a ten klidek,kolem milujici lidičky,supr!!!!! :qu: :one:

In reply to by ludinaml

Tak to je dobre,mam zvas velkou radost,on je asi nejaky divny tlak ci co,me je taky tak divne a Amalka moc neschce komunikovat,ale kope,coz je hlavni :) Ve ctvrtek jdem na cukrovku,tak jsem zvedava,ale muzu si prinest svuj caj :one:

In reply to by natynka

mě spad takovy kamen ze srdce,tak jsem se bala,ale jeto v pořadku.No ta moje kope vic než je zdravě,boli to a jeto nepřijemny docela,ale jsem stejně rada že kope aspoň vim že je v pořadku/i když kurňa to boli :00: :s: ,ona tam asi ma vstek,to jsou ale sběsile rany :#o: .No aspoň že mužeš donest svuj čaj,tak ja jsem to zvladla i s vodou,ale čaj je lepši.tak ti budeme držet palce,aby vše dopadlo na 1* :one:

In reply to by ludinaml

Tak jeste vecer Zdenek(manzel),chtel nainstalovat dvd na ten you tab a vubec mu to neslo,musi to pry zmensit,jenze to neumi,tak az prijedete ten jeho kamos tak to pry udelaj spolu.Jenze nevim kdy :( zname chlapy,maji na vse mooc cas ;)

Ludinko, mooooc na vás myslíme :\/|: určitě bude s Vikynkou v pořádku!!! Posíláme :c: máme vás rádi :h: :k: . L+D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vam kočky za pěstiky,ano muj 6 smysl mě nezklamal,ale byla jsem počurana strachy.Tem krat jsem měla taky takovy vytok,a pak par dnu na to jsem krvacela v 13tt,tak jsem něchtěla prožit stejne trapeni.I když zrovna to už nejde srovnat,tehdy jsem mohla přijit o miminko,a teď by byla relatyvně v pořadku,ale....... :k: :+^*:

Lidunko, budu na vás obě moc myslet! A neboj, všechno bude v pořádku! Možná máš jen překrvenej čípek!! Nic to není!!!! Mě taky už 4 dny pobolívá pořádně bříško, a záda, ale Kubíček se vrtí, tak to přecházím!!
Nemocnice tě čeká opravdu, až budeš rodit, neboj!!ale je dobře jít pro jistotu na kontrolu, to ti schvaluju!!
DRŽTE SE HOLKY NAŠE :h:

In reply to by Lenis

jeto asi opravdu něco ve vzduchu jako psala Natynka,par dnu mě poboliva,a tvrdne břiško,ja jsem tomu taky nechtěla věnovat pozornost,ale když už byl ten vytok,tak jsem se pěkně lekla.Zrovna včera jsem vspoměla na tebe,jak jsi se s nama loučila(v snažilkach),a pak přišel BUM,a nosiš v sobě poklad...Děkujeme za palečky :k: :+^*:

In reply to by ludinaml

mě bříško taky docela pobolívá, a ty záda, AJAJAJ :§) ale i když mě bříško bolí jako při silné MS, tak mi netvrdne! tak to asi nic není, jen už je prostě Kubíček velkej klučík, a za chvíli budu rodit, tak se tělo takhle připravuje...
jé, ty sis vzpomněla, na moje loučení?!?! :D no je to už dááávno!!! ale bylo to fakt BUM... a za 8 týdnů budu mít mrňouska u sebe!! já fakt nechápu, jak může ten čas tak letět!! a to bude ještě horší, až budou ti naši mimísci na světě!!!
Jsem ráda, že jste v pořádku! já to věděla! ale lepší jít 100x k Dr zbytečně, než pak jednou pozdě... ale to ty víš :k:

In reply to by Lenis

jak ti to bylo lito,bylo to ještě v spuvislosti s lekama,a td že?Prostě jsi mě utkvěla v paměti,a vpravě pak BUM,ten čas leti šileně,to jo za chvili budou u na,ale ať tam ještě zustanou nějaky čas!ja si teď myslim že asi tu bolest spusobujou svaly ktere se natahujou.....Jo raději plašit,než něcco zanedbat a púak toho litovat,posilame pohlazeničko Kubičkovi :h:

držím palečky.Dej vědět, až se vrátíš co a jak a kdyby něco písní na tel.
Drž se, ale vše bud určo OK.
pa pa

Moc moc drzim palecky at jste holky ok,ale pokud mas vnitni pocit,ze je to ok tak se neboj a je to jiste ok,ale jiste radeji k doktorovi zajdi,kdyby nas neco trapilo tak na to prdim,at si treba rikaj ze zbytecne plasim,ale jde o moje miminko a neponecham nic nahode.Tak papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky