Pitka na ucici hrnky

21.09.2009

Ahoj mamky.

Skoucime pit z uciciho hrnky.Koupila jsem hned hrnek s pitkem od 8 mesice no z toho neumime.Mame NUKA.Nevite nekdo,daji se nekde sehnat jenom ty vrsky-pitka?Ne cely hrnicek.je to celkem draha zalezitost tak proto.
Dekuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, pokud máš Avent lahve, stačí koupit v lékárně jen právě ten vršek a našroubovat na jokoukoli tuhle lahvičku. Je to super systém. Malá z pítka pije od 6 měsíců.

My máme od začátku od Campolu Lovi lahev, na tu střídám dudlíky dle toho co má v lahvi. Pak jsem koupila savičku která samostatně neteče, tím pádem musí silikonové pitkou stisknout nebo kousnout, ale to se jí nedaří a nevypije an ň. Takže si myslím že rychleji se naučí klasicky z hrnku :!k:

Me mala nejlip pije z pet lahve jak je ta water,jak ta reklama s tema deckama.tece to jen kdyz saje a male se z toho pije lip nez z tech hrnicku.Normalne ji to vzdycky vecer umeju a dam rano caj,nebo ji redim s kojeneckou vodou i tu stavu v tom,ma to moc rada :)

Ahoj,tak já malý koupila v DM,protože mi po kojení nechtěla přejít na flašku.Z toho DM pije nejlíp,mám ještě od Aventu od 6 i 8 měsíce a znich teda pít neumí.Jo,levná záležitost to teda není.

my mame hrncek od canpol babies LOVI a nevie z toho pit, potom ten z dm, z toho si cucne ale nič moc, ale u nas je skor problem, že nechce pit skoro vobec a z ničoho.
Ale canpol babiies predava iba ten vršok, stoji asi 55 Kč a ide nasadit aj na široku flašku tej istej značky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka