KLMM co k vánocům?

21.09.2009

Ahojky maminky, nějak vůbec nevím co tomu mému Filípkovi koupit k Vánocům :? co budete kupovat můžete mi dát nějaký TIP? mám vymyšlené zatím jen nějaké oblečení, kostky a pěnový puzzle koberec. Moc děkuji za tipy papa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

za tipy, ale stejně pořád nevím, do toho roku se moc dobře nenakupuje :( příští rok to bude lepší už. Mám teda mikinu, koberec puzzle, kostky, něco na oblečení, a dál musíme vymýšlet. Nejhorší je když se zeptají lidi z rodiny co koupit, no tak nám dají peníze a malému dáme do pokladničky, stejně by těch hraček pak asi bylo moc :s:

kdybych se pořádně tady nejdříve rohlédla tak jsem nezaložila stejno diskuzy dneska :-)
k ročním narozeninám koupíme odrážedlo nebo tříkolku s vodivou tyčí. na vánoce mi mamča vyfoukla pijánko se zvuky. pak chci dvd s dádou. nějaké knížky. a dál taky tápu. asi nějakou hrající hračku. a nějaké hračky do vody.

AHojky, oblečeníčka není nikdy dost, co? Pěnový puzzle koberec už máme. Máme všude plovoučku, takže jakmile se malá malá začala otáčet na bříško, hned jsme ho koupili. Ale s dárečky ti asi moc neporadím. Jsem z toho též nesvá...navíc... Naty má 21. 12. svátek, 24.12. je štědrý den a 6.1. má narozeniny. Dobrá smršť, co? Takže to bude pěkný útok na peněženku :-) NAvíc tak nějak co potřebuje kupujeme průběžně, takže fakt nevím. Chjo :-(

Tak já mám koupenou knížku se zvířátky (domácí kur a podobně...). Pak takovou hrací jahodu - zmáčkneš na hlavu zvířátka a zaštěká třeba pes.
Kluk měl na vánoce tenkrát 9. měs. - dostal auto Tatra - vozili jsme ho v něm, nebo takovou tu odstrkovací motorku - úplně super. Už také na ní seděl. Také k Mikuláši tenkrát dostal bublifuk - to i teď s malou pořád bublinujeme.

nasi male bude na vanoce 11 mesicu a uz mam koupene
Hraci telefon a mluvici hrnec s vkladacima kostkama od fisher price a jeste neco dokoupim.Ale malickost protoze v lednu bude mit rok.A od nasich na vanoce dostane trikolku s vodici tyci :a:

no tak ja chci koupit nake hracky a par obleceni, ale ne moc, protoze nam toho spoustu darovali, takze to je zbytecny, a navic v unoru ma pak zase narozky a my ted zarizujeme byt, takze neni moc na rozhazovani... Stejne je budou nejvic zajimat jen balici papiry :-)

ahoj, na vánoce bude roční capart? synovi na první vánoce bylo 5.měsíců a na druhé necelý rok a půl. Na druhé vánoce dostal od babičky žirafu fischer price-vkládá do ní kostičky a ona zahraje když se do ní trefí. Kostičky jsou průhledné a jsou vnich zvířátka. Moc se mu tato hračka líbila. Tato jediná ho dokázala zabavit. I nyní si jí občas vytáhne a hraje si. Pěnové puzzle jsem malýmu koupila v roce a brzy jsem je dala pryč. Okusoval je a trhal zubama, stále je rozkládal a pohazoval po bytě. nyní jsou mu 3 roky a tyto puzzle viděl v krámě-moc se mu líbili. Tak uvidíme zda to vyzkoušíme. Klasické dřevěné kostky dostal k vánocům vloni-2,5 roku a začal si snima hrát až v létě. Už zkouší sestavovat obrázky a nebo znis staví věž.
Kamarádka svému ročnímu synkovi koupila autíčko z gumy-mám dojem že je taky od fischer price-je docela veliké a je dobré že se o něj neporaní. Je pěkné tvarované....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky