Prosim poradte, kdy poprve k doktorce?

20.09.2009

Holky, prosim, potrebuju poradit. Kdy jste sly poprve k dr., aby vam potvrdila tehu? Ja jsem zjistila ted v patek, ze podle tehotenskych testu jsem tehotna a mela bych byt dnes podle menstruace v 4 + 4, takze v patem tydnu. Kdy se mam objednat k dr? Hned nebo az za treba ctrnact dni (to ale bude slouhe cekani...)? A jeste jeden dotazek: dnes rano jsem mela na toaletaku trochu krve, ale od te doby uz nic. Procetla jsem tu na to tema, co se dalo a hned jsem trochu klidnejsi. Snad o nic nejde a je to zpusobeno zavrtavanim mimiska a nebo vcerejsim sexem... Co si o tom myslite? Moc dekuju! Jsem poprve tehulka, myslela jsem si, jak mam vsechno nastudovany a prd, jsem vyvorana jako mys...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já to vyřešila tak, že po pozitivním testu jsem šla k doktorovi hned i bez objednání. A byl tam, srdíčko není vidět, ale podle ultrazvuku to už pozná, je tam vidět taková fazolka, uhnízděný vajíčko, byla jsem ve třetím týdnu.

kdybys neměla žádné problémy, tak bych ti doporučila ty dva týdny vydrřet. Ale pokud jsi měla krev na toaleťáku, tak jdi raději hned.

být tebou tak k dr. bych zavolala a zeptala se kdy máš přijít ale šla bych tam co nejdřív i když ještě nebude vidět srdíčko ale bobek už by vidět měl být i pro klid dušičky,a jestli takhle zakrvácelas po sexu jakože asi jo tak s tím bych si na nějakej čas dala pauzu,a šla bych tam určitě už jen kvůli tomu že jsi těhu a zakrvácelas,může ti dát za včasu hned nějaké prášky na udržení těhotenství,vím o čem mluvím,tak držím pěstičky at je vše v pořádku, :a:

jsem si tam zavolala hned jak jsem podle těhutestu zjistila, že jsem těhotná. A sestra se mě ptala na datum poslední MS a podle toho mě objednala, aby bylo něco vidět na UZ. Jinak gratuluju k těhu! Jo a k druhému dotazu, ano může to být uhnizďováním miminka. Nebo je možný, že bys v tuto dobu měla normálně MS.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka