Asi je konec.. :-(

20.09.2009

Ahoj holky.. tak nejspíš mimi nebude.. 17. 9. 2009 jsem měla už pěknou čárku na testu.. Včera jse po sexu začala malinko špinit.. dneska už nic.. Ale ráno jsem si udělala test a čárka je hodně slaboučká... Asi půjde o zamlklý potrat.. Pořád doufám, že to tak není, ale hladina hcg klesla a jinak se to asi vysvětlit nedá.. Nevím, co mám dělat.. K dr. mám jít až ve čtvrtek.. Je to hrozná rána.. :r: :r: Holky je zamlklý potrat nějak nebezpečný?? Myslím, když půjdu k dr. až ve čtvrtek??

Ahojky já být tebou tak ještě neplaším,já taky měla na testíku viditelnou čárku...pak jsem odjela do Německa na 3 dny..a tam jsem začala špinit celé 3 dny...chtěla jsem jít k doktorovi,ale byl pátek večer jak jsem se vrátila..a pak ještě velikonoční pondělí takže jsem se dostala na gindu až uterý,mezi tím jsem testovala a čárka byla slabá....no a na kontrole bylo vše okej..měla jsem později ovulku..takže to bylo asi zahnizdování...a těhu pak probíhalo v pohodě přeju ti aby to vyšlo vpořádku...pa

In reply to by Romana Fitzkova

Já bych neplašila, ale když mi během tří dnů čárka opravdu hodně zesvětlala, tak to nejspíš znamená, že hcg se už neuvolňuje a mimi nebude.. Já špinila ůplně minimálně a nebyla to ani jako krev... Proto se myslím, že to byl zamlklý potrat a bude to muset vyřešit doktor.. Jsem už z toho vysílená.. ani brečet už nemůžu... Díky za podporu.. :k:

rRennulko,na co čekáš,jdi na pohotovost,když tam pořád čárka je a nekrvácíš,dá se pro mimčo ještě něco udělat :w: Třeba si tě tam nechají ležet s nohama nahoře popř.s nějakýma podpurnýma lékama jdi,nenechávej se tak :w:

In reply to by kesja

Já myslím, že už je pozdě... Kdybych krvácela a měla ještě silnou čárku, tak by to možná šlo, ale když ta čárka výrazně zbledla, tak to mimi už asi vzdalo.. jen se nevyloučilo.. (proto nekrvácím, ale jen jsem trošičku zašpinila)... Půjdu k dr. hned zítra ráno.. Díky... :-) :k:

Stat by se ti nic nemelo ja zacala krvacet v 10tt a pri ultrazvuku se zjistilo ze odpovida 5 tt takze jsem 5 tydnu nosila neprosperujici plod. A to i kdyz jsem uz zacala krvacet a mela bolesti prisla jsem do nemocnice v pa hned rano i na lacno protoze jsem to zjistila v noci ze ct na pa takze jsem uz tusila co prijde tak at me hned vezmou na revizi,ale oni me nevzali jelikoz nemeli cas takze v bolestech a se silnym krvacenim jsem lezela doma a cekala az do utery protoze v nasi nemocnici neni v pondeli operacni den.No hruza.K dr si zajdi driv ,kdyz mas takove podezreni neni na co cekat a mozna ze to bude jen plany poplach.

In reply to by jirule

To jsem ráda.. ale stejně hned ráno zavolám k dr. a pojedu tam... abych to měla co nejdřív za sebou a mohla se s tím úplně vyrovnat... To je hrozné co se ti stalo... doktoři to měli nějak zařídit!!!! Moc díky za podporu.. :k:

Holky moc vám děkuju všem... zavolám k doktorovi hned zítra ráno a zajedu tam... zachránit se to stejně nedá, ale abych měla jistotu, že jsem v pořádku... Je to hrozný pocit... nikomu to nepřeju.. už vím, co tu zažívaly všechny, co se jim to stalo.. Ještě, že mám tak skvělého přítele, který mě drží... Všichni z rodiny říkají, že to bude třeba v pořádku, ale všechno naznačuje tomu, že už je to vháji... tak si nebudu dávat falešné naděje.. realita je jiná.. Holky myslete zítra dopoledne na mě.. dám pak vědět, ja to dopadlo.. :r: :r: :r: A ještě jednou všem moc moc díky :k:

na tvým místě bych šla k doktorovi hned.

Ale i kdybys šla až ve čtvrtek a opravdu se potvrdilo, že je to zamlklý potrat, tak by se ti nemělo nic stát - já nosila mrtvé miminko v bříšku víc jak dva týdny než se na to přišlo, v nemocnici mi sice řekli, že jdu "za pět minut dvanáct", ale jsem v pořádku.

Renullko, já bych se cítila stejně jako ty. A může ti kdokoliv radit, ať neplašíš, ale pocity v sobě jen těžko ovlivníš, viď.Lepší bude, když budeš počítat s tou horší variantou a nakonec to třeba dopadne dobře! Ono to uhnizďování může trvat u někoho déle. A je fakt, že spíš bych spoléhala na vyšetření z krve než z moči. Zas kdyby se vám to teď nepovedlo a vajíčko půjde ven samo a takhle brzy, tak je to lepší, než revize nebo potrat v pozdějším stádiu. Takhle na to budete moct zase brzo vlítnout! :k: :h: :k:

In reply to by LillaX

To máš pravdu... celá rodina říka, ať neplaším, ale to nejde... podle mě je to jasné... nemůžu si něco nalhávat, abych pak nebyla ještě víc zklamaná... Taky si říkám, že je to lepší teď, než později... to by bylo hrozné...

ajojky no nemysli hned na to nejhorší . Třeba se stresuješ zbytečně. Pokud jde o zamlklý potrat tak jde o to je vajíčko blbě chytlo a děloha ho vypudí s ms . Já osobně by jsem nečekala až na tu kontrolu a skočila by jsem tam aby mi dala prášky na udržení miminka. držíme palce ať je vše ok :-)

In reply to by jájulík

Ahoj, jenže když hcg kleslo, tak se miminko asi už pustilo a je to v háji... Třeba začnu krvácet a vajíčko vyjde samo.. uvidíme co mi řekne doktor.. Snad se nám to povede příště....

In reply to by Renulla

Ahojky jak poznáš že hcg kleslo ???? Já jsem to teda z testu nepoznala protože to hgc je z moče a pokud jsi třeba dělala test odpoledne tak nemuselo být v takové koncentraci jako když ho děláš ráno . Tím že myslíš jen na to nejhorší si moc nepomáháš . Moje mamka to taky ale dělala že radši myslela na to horší a pak byla mile překvapená když se to povedlo ale to je trochu mimo . Já jsem názoru že dokud to nemám černé na bílém tak se podle nějakého testu nebudu řídit já jsem byla těhu a byla jsem na krvi kde se to potvrdilo ale testík jsem měla prázdnej a až za dva dny se tam ukázala taková slabá čárka . Takže těm testům tolik nevěřím. Moje dr. říká že jsou spolehlivé ale nemají takovou citlivost jak tam píšou .

In reply to by jájulík

No poznala jsem to tak, že slábne čárka na testu.. dělám ho vždy ráno a večer se ještě snažím moc nepít, aby se moč nenaředila... Dělala jsem test před třemi dny a čárka byla docela silná.. no a dneska je slabounká... To jsem už 20 dní po oplodnění, takže bu čárka měla být stejná jako kontrolní.. Vím, že si tím moc nepomůžu, ale zase mi to pomůže se stím vyrovnat a nebudu si dávat falešné naděje... Je to hrozné.. :-(

Ahojky,takhle jsem to měla já v únoru..začala jsem špinit a víc mě začal bolet podbříšek.. jela jsem na pohotovost,tam mi řekli,že bud a nebo,že si mám druhý den zajít k dr,že se uvidí za pár dní jestli to bylo jen špinění nebo konec.Můj dr mi napsal duphaston a měla jsem přijít za 14dní na kontrolu.Mezitím jsem se chtěla testit, ale po víkendu už byla ta druhá úplně slabá.Když jsem šla den na to k dr v krvi už nebylo nic a zřejmě to byl samovolný potrat.Jdi k němu raději hned zítra..třeba se to ještě nějak vysvětlí a bude to ok.

In reply to by Lidussinka

Kdybych jen špinila a měla jsem čárku stejně silnou, tak ani neplaším, ale čárka už je o dost slabší než posledně a to jsem čekala dva dny na další test.. Myslím, že je to jasné... Teď sice vůbec nešpiním, ale hladina hcg prostě dost klesla... Nejspíš mi budou muset pak vyčistit dělohu, jestli nezačnu krvácet sama.. Zavolám zítra k dr. a zajedu tam.. Díky za radu..

In reply to by Renulla

Mrzí mě to opravdu moc..sama jsem tohle zažila už 4x a ted je to moje noční můra,zrovna dneska se mi zdálo,že jsem začala krvácet..děs..brrr.Pokud se potvrdí,že to nedopadlo..pohovořila bych si s dr o Duphastonu nebo Utrogestanu..preventivně,abys tohle už nezažila.A pokud to je jen nějaký falešný poplach..tak to bych byla moc štastná..třeba jsi ten test udělala nějak jinak,třeba byla moč hodně zředěná.Zítra budu netrpělivě čekat na zprávičku od tebe :k:

In reply to by Lidussinka

Já tomu neveřím... Test jsem dělala úplně stejně a snažím se večer moc nepít, aby moč nebyla naředěná... Už je to asi jasné... Je mi opravdu hrozně... Ale snad se to povede příště... Dám vědět jak jsem dopadla u dr.. Alespoň, že tobě to už snad konečně vyšlo potom co jsi už prožila.. :-)

to mě hrozně mrzí, já si tohle prožila nedávno :(, ale já jen nešpinila a začla jsem rovnou krvácet. Tak jsem jela do nemocnice a tam jsem ještě dostala vynadáno, že je ráno v 6 budím, že všechny snažilky jsme praštěné a děláme si testy hrozně brzo. Prý 70% opožděných menstruací jsou zamlklé potraty. Takže kdybych to měla brát takhle, tak se asi tělo vyčistí samo a nemělo by to být nebezpečné. Ale Ty nekrvácíš, takže bych se zastavila u dr. hned zítra ráno. Třeba není vše ztraceno. Nepoužila jsi jiný test než předtím? :k:

In reply to by KackaTP

Ne ne.. právě, že mám pořád mamatest, který je dobrý.. já už ani nešpiním (proto si myslím, že jde o zamlklý potrat), ale když nestoupá hladina hcg, tak je to jasné... Musím se s tím smířit no.. radost byla předčasná.. četla jsem, že hcg stoupá na začátku těhu prudce a když poklesne, tak je to nejspíš zamlklý potrat...

In reply to by Renulla

Tak to mě mrzí :(. Skoč si zítra raději k dr., ať se na Tebe jukne. Já po pohotovosti taky jela za týden ke své, která mě prohlédla, jestli je vše v pořádku

:\/: ale asi bych nečekala a šla bych k lékaři hned zítra,třeba je to jen tvůj pocit a může být vše ok,určitě by jsi byla i klidnější do čtvrtka je děsně daleko.Já vím sama podle sebe,jak je hrozná nejistota,když nevíš co se děje.Moc držím palečky Majka

In reply to by kočka

No právě... zavolám tam a uvidím co mi dr. řekne.. Díky za palečky, ale asi je pozdě... když kleslo hcg, tak už je to jasné... Snad se nám povede příště..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky