monitor dechu

20.09.2009

Ahojky všem maminkám a těhulkám,potřebovala bych se poradit.Čekáme mimiška,které se má narodit začátkem února a v každém případě bych si chtěla pořídit monitor dechu.Byla bych ráde pokud některá z Vás neví,kde tento monitor zle zapůjčit?Jsme z Brna.A chtěla bych to mít jen po dobu 6 měsíců,kdy je období miminka nejkritičtější.Doufám,že tento přístroj neuslyšíme nikdy houkat,ale je to opravdu užitečná věc k nezapacení.Pokud se některé budoucí maminky rozhodujete,zda do tohodle přístroje jít,tak určitě ano.Je velká výhoda,že lze i tuto věc půjčit,jelikož stojí hodně peněz,tak mnohé si to nemohou dovolit.Proto jsem rádá,že se nabízí i varianta půjčení.Jak už jsem psala jsem z Brna,tak pokud někdo ví o mistě v Brně,kde toto půjčují,prosím napište.
Lucie
p.s teď mě tak napadá,zda by mi nepomohla porodnice....ale i tak těším se na a vaše nápady a tipy

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kamarádka mi dala kontakt do Brna na jednu prodejnu, kde ho půjčují, zatím se rozmýšlím, zda půjčit nebo koupit... Je to prodejna Dětský sen (Václavská 9/ Husovická 7). Paní Křivánková - 731221401. Mělo by to stát asi 150,- za měsíc.

V Brně Ti budou nabízet půjčování v porodnici v bohunicích. Já jsem koupila nový, díky bohu za něj, ve 3měs houkal, ale malý se asi jen zapomněl nadechnout, tak bylo vše ok. Ale měla jsem strach, páč měl do půl roku reflux a vše vždy vyblil a často i nosem...No a podruhé houkal před týdnem, kdy se malej otočil z místa kde měl mít hlavu a lehl si až na druhou stranu postýlky a ještě na peřinu, takže nebyl cítit...Tak jsme ho schovali pro druhé mimi.

já myslím, že monitor seženeš i za 1000,--normálně koupit starší
já kupovala sobě a sestřence-sobě jsem sehnala za 1000 a sestřence asi za 1150,-. nejsou to nejnovější modely, ale posloužily nám každé rok a bez problému

Ahoj jsem z Pardubic a u nás v porodnici monitor zapujčují na 6měsícu za 900kč.Takže my ho kupovat nebudeme ale pujčíme si ho.Ahoj.

nevím jak to funguje s půjčováním,ale my jsme si před 4 rokama museli taky monitor pořizovat,protože malý nám modral,tak jsem ho museli hlídat a nekupovali jsem nový,ale použitý z druhé ruky a nemůžu si stěžovat...brali jsme ho a byl ještě pár měsíců v záruce,ale nebyl tak drahý jako nový a dneska tady na něm leží ještě druhé naše mimčo,tak už je to 4 roky a stále vše funguje v pořádku...na netu se to hodně prodává,mrkla bych tam..my máme ten starší typ a jsem moc spokojená...je to pořád stejné,jen mění vzhled...takže na to se nedívej...my máme teda nanny...všimla jsem si,že jsou i jiné značky už dneska...ale jinak jsem pro,že to je vc,která není přepych,tak jak řekla návštěva mé spolubydlící v porodnici,ale spíš věc,bez které by se mohlo stát neštěstí a s touto věcí se tomu dá předejít a už proto jsme byli rozhodnutí,že ty peníze do toho vrazíme...

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

Dobré ránko!S manželem jsem si monitor pořídili úplně nový,proto že nám na něj mamka přidala!Je opravdu dost drahý!A popravdě také doufáme,že se nikdy nespustí!Jinak máš pravdu za rozumný poplatek ho půjčují ve většině porodnic!Na půl roku stojí většinou od 600Kč do 1200Kč.Bez něj si to ani neumím představit!Pěkný den!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka