uplakaný den

27.09.2007

Ahojky těhulky,tak konečně už snad dneska bude líp,až ted mi přivezli notebook,tak jsem celý den byla sama,leje tu jak z konve,pohádala jsem se s mamkou a když jsem šla koupit přítelovi dárek k svátku tak jsem promokla až na kost,tak že ještě ted mám zimnici:(( jo a mamce tentokrát vadí moje kamarádka co mi půjde za svědka,tak to vidíte,nikdo z nás to nemá jednoduchý:/// aspon ty hadříky včera mi udělali radost a dneska jsem si koupila dvoje krásné ponožky na miminko:)))

Aspoň, že si umíš dělat radost...ty tvoje rodiče, ty tě teda trápí...za chvilku to bude za tebou a bude to dobrý, hlavně pevný nervy a teplý čaj, nebo na tom budeš jako já...:-((

In reply to by kralinda1

Tak se pořádně zabal!! Mě je zase strašné vedro,úplně k zbláznění...sotva jsem se ale začala potit v pelíšku, tak přijel eletrikář a tak jsemumyla nádobí a mrkla sem, ale za chvilku se jdu zabalit..ty taky pojď..vždyť nejde jen o nás..

To máš pravdu,to počasí mi už taky leze na nervy!My jsme byli dneska u kámošky pro věcičky a dala nám celý pytel a ještě jeden mi dá.Hodku jsem je dávala na místo a prohlížela.A do svědka si určitě nenech kecat,to je tvoje a přítelova věc! :-)))

In reply to by kralinda1

Naše mimi se ještě ani nenarodilo a už má víc ponožek než já.Aspon jí nebudou smrdit nožičky,protože budu ponožky často vyměnat! :-) Já mám taky ze všeho radost,co dostanu na mimčo,fakt jak malé dítě!Ale to už k tomu patří! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky