Jaký má význam klesnuté bříško???

18.09.2009

Zdravím !Chtěla bych se optat,co to znamená když už bříško klesá?Mě už skoro každý říká,jé ty už máš bříško pěkně dole,to už dlouho nebude trvat a mě to teda vůbec nepřijde,že by bylo nějak dole...Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky ja si zas myslim ze to musis poznat prave sama na sobe ty, to ze ti to rekne okoli je nesmerodatne, protoze ti te vzdy vidi s vetsim briskem a to taha k zemi tiha, ale kdyby ti kleslo, tak to pocitove poznas.....me kleslo tak ze to nebylo az tak videt ale ja protoze se clovek furt pozoruje to citila jakoby zvrch tam mas vic mista - tak pro dlan a lip se dycha, prip. prestane palit zaha...no a za dva dny jsem rodila, ale udava se ze do trech tydnu

ahojky tak ja sem 38tyden a brisko uz mam klesli asi 3 tydnya zatim nic tak nevim,a pri prvnim mi brisko nekleslo vubec

znamená to, že bys měla brzy rodit, protože miminko sestoupilo dolu. ale já rodila i bez sestoupení bříška:-)

In reply to by Janullinka

já si myslim, že jo, že víc to poznaj lidi, co tě nevidí každý den, než ty sama na sobě, snad jedině, kdybys měla fotku před třeba 3 týdny a teď na porovnání, tak bys to mohla vidět. Ale jak koukám na týden těhotenství, tak proč by nemohlo začít už klesat:-), už to máš jen za pár:-) tu fotku jsem fotila asi 3 dny před propuštěním z porodnice (byly jsme tam 4 týdny, protože, Kačenka překvapila ve 36+2, že chce kouknout na svět:-)).

In reply to by Terinka84

Tak to se pak zkusím vyfoti a porovnat...To si vás tam nechali tak dlouho?36týden není tak hroznej,někde nechávaj právě maminky co rodili dřív do 36.týdne v porodnici,že už je to pak normální když vše probíhá tak jak má...Kde jsi rodila???

In reply to by Janullinka

malá byla v pohodě, všechno měla, jen tu váhu ne, a protože v Písku (kde jsem neplánovaně rodila, jsem jinak z Prahy), preferují kojení, tak jsme bojovaly a bojovaly, aby malá přibrala na propouštěcí váhu, a protože byla slabá a z prsa vytáhla jen málo (pak dokrm, odstříkávání, prostě klotoč), tak taky pomálu přibírala a tak to trvalo tak dlouho. No a vůbec měla malou porodní váhu (1900g, se špatně vyživovala, tak proto prý chtěla ven)

In reply to by Janullinka

já jedla normálně, ale prostě se přestala vyživovat, tj. nerostl jí špek, tak šla ven, to by tam taky dělala. jediný co mi řekli, když jsem se ptala proč chtěla ven dřív, tak právě kvůli tomu, že se přestala vyživovat a že jí to v břiše už nic nedalo. Malé jsou už 4 měsíce a opravdu se svými cca 5,5kg není žádné nedochůdče:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky