Poznám že začíná porod?

18.09.2009

Ahoj holky,
vím, že se to tu už několikrát probíralo. Za týden mám termín a říkám si co když nepoznám že už začíná fakt porod. Když mi bude odtíkat plodovka, tak je mi to jasné. Ale co když to bude začínat kontrakcema? Jedna kámoška mi popisovala své kontrakce jako silnější menstruační bolesti. Tak zrovna teď mám takové jakoby normální menstruační bolesti, stahuje a tvrdne mi u toho podbřišek a jde mi to i do zad, zkouším to měřit na Contraction Master a je to po asi 3 až 4 min. Předpokládám, že to jsou poslíčky. Budou ty opravdové kontrakce fakt pořádně bolet? Nerada bych pak doma seděla na zadku a porodila na gauči :00: Prosím uklidněte mě :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

kontrakce poznáš ... už jenom ty po 5 minutách nejsou moc příjemné ... dej si tu vanu a uvidíš ... je možné že tě to ted přejde a v noci se to rozjede dej si psrchu horkou ,ale radši vzbud přítele nebo manžela aby se ti neudělalo zle kdyby se to vrátilo ... když to nepřejde tak šup do porodnice:)

Já si myslím, že to poznáš. Pokud si nebudeš jistá, určitě jako první zkus horkou vanu nebo sprchu. Pokud se to uklidní jsou to poslíčci, pokud to bude pokračovat, tak rodíš. S jakoukoliv nejistotou se obrať na porodnici, i jim třeba jen brnkni. Je lepší jet víckrát a zbytečně, než pozdě.
Neboj určo bude všechno v pořádku. Hodně štěstí..

no já to nepoznala.Jela jsem do porodnice až když šla za mě krev,voda mi neodtekla.Bolesti jsem měla dva dny,myslela jsem,že budou horší.Dostala jsem vynadáno,že jsem nepřijela o den dřív,byla jsem na půlku otevřená,ale aspon to bylo rychle,malej byl ok,ted mu budou tři měsíce.Zkus hodně teplou vodu,když to nepřestane šupajda do porodnice.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka