Zátka nebo plodovka?-poraďte prvorodičce

17.09.2009

Holky, myslela jsem si, že jsem o plodovce a zátce tady hodně přečetla, ale dneska jsem zase úplně zmatená. 5:30 jsem šla na malou a uviděla na papíře krev, tak jsem mrkla do záchodu a tam možná bylo něco celistvého krvavého-jsem si říkala hlen.zátka. Jenže ted mi postupně odchází spíš voda s příměsí krve, trocha bolesti-těch menstruačních a sem tam málo v kříži. Je to plodovka nebo zátka? Mám jet do nemocnice?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojte holky, tak nakonec jsem jela do nemocnice - tam mi doktor řekl, že se spouští porod, ale že to plodovka nebyla. Že někdy ta hlenová zátka je také úplná voda - zjistil to tak, že blány, ještě nebyly narušené. Jsem otevřená na prst a čípek spotřebovaný - říkal, že to je velká změnu od pondělka a že záleží na mě, jak se rozhodnu - jestli chci jet domů, tak at jedu, ale že prý můžu klidně zůstat v nemocnici. Tak jsem jela domů s tím, že kdykoliv můžu přijet a nechat naměřit ozvy a rovnou zůstat. Netrpím velkými bolestmi. Sem tam mám takový tlak dolů (ale ne na konečník) - trvá to tak 20 vteřin co 10 min. Ale kontrakce to asi nebudou že? (Je to bolest, kterou bych skoro ani nespozorovala, kdybych sledovala nějaký důležitý film v TV). Děkuji za vaše příspěvky. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tvrdne mi břicho ale jen dole - sleduji čas a délku - 14:33 - 20 vteřin, 14:48 - 15 v., 14:58 - 20 v.,14:06-10 v., 14:24 - 25 v. Ono to není pravidelné - možná to jsou poslíčky ne? Já je nikdy neměla, nechci být odvážná, ale zase se mi zdá, že ty bolesti jsou moc v pohodě. No fakt nevím. Jsem zmatkář. Nechci nic zanedbat. Radši nepůjdu ani spát, protože já bych to asi prospala.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jseš hodná, děkuji. No když si budu muset hlídat čas, tak stejně spát nebudu. :) , ale aspoň manža se prospí. Dám pak vědět. Ahoj :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No ted mám po sprše a měla jsem zase bolesti. Tak jsme se s manžou dohodli, že za hodinu pojedem, protože ted je to tak co 7 min. Ale pořád se to dá vydržet. Doktor říkal, že nové studie tvrdí, že sperma nepomáhá. A já se teď mám mordovat? Před pravděpodobným maratonem? Kašlu na sex. Mám se ráda:-) (zní to divně, co?-normálně bych to neřekla).

tak si zkus dat vložku pokud tam máš do ružova je to plodovka jinak zátka je jak sopel a né voda...tak,že pokud máš bolesti ...řekla bych spíš voda dej vložku a šupej nejpozději do dvou hodin do porodnice...jink tos mohla mýt zátku apak rovnou vodu.Já to tak měla odešla mi zátka rovnou s vosou začla mi odtékat pozvolna.Tak přeji rychlý porod a mrnouska a t brzy muchláš vnáručí ;)

Ahoj tak pokud je to spíš voda tak bych jela do porodnice lepší je jet zbytečně než pozdě.Já začala krvácet tím jak jsem se otvírala..V porodnici ti udělají test na plodovku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka