stytka kost

16.09.2009

Holky je normalni, ze me dneska, ale fakt dost boli ta stytka kost? jasne, ze me to bolelo asi od 30 tydne, ale dneska je to mazec i trisla jako prase. cim to je? dekuji papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já to měla také a to od půlky těhotenství. Někdy mě ta stydká kost bolela tak, že jsem nemohla ani chodit. Dr. mi řekl, že je to normální, ale raději mi píchl injekci. Zbytek těhotenství už jsem o tom ani nevěděla. Ty už to máš za chvíli, tak vydrž, zřejmě máš porod na spadnutí. Pa a hodně štěstí

Jak tu holky píšou, roztahují se Ti porodní cesty a chystá se porod, já to měla několik týdnů před porodem, skoro se nedalo chodit, to byla bolest. Tak ať všechno dobře dopadne!

jj...roztahuje se ti pánev, mě to bolelo i hodně dlouho po porodu jak se to zase dávalo zpět...no dobrýho půl roku...to chce vydžet!!!

Ahojky,to ti nejspíš miminko padá už níž,je to v pořádku,možná budeš brzy rodit!! Bolest třísel je taky zcela normální,čím níž miminko padá,víc to bolí,roztahuje se ti pánev! Tak hodně štěstí při porodu a hlavně zdravíčko pro vás oba!

In reply to by Miluse Krausova

No,ono to bude i tou psychikou,vydrž!!! Těš se na miminko,bolesti za to stojí!!! Držím palečky,hlavně to zdravíčko přeju a co nejrychlejší porod. Vyvolávání není nejhorší,já byla na vyvolání po prasknutí plodové vody nějakých 32 hodin,ale věř,že jakmile jsem uviděla mého syna,hned jsem na vše zapomněla a v tu ránu jsem chtěla rodit znova!!

In reply to by Miluse Krausova

Děkuji,koukám,že taky nespíš,co? Já jsem spala jenom hodinu,mladší má teplotu,je nemocný a starší je na antibiotikách. :00: Nebude to 30 hodin,neboj,to jsou výjimečné případy,možná ani nebudeš vědět,že jsi porodila,každá to máme jinak!!!

In reply to by kockral

chudinko, tak jsi se moc nevyspala.... no ja uz vychazim a valim do porodnice... jdu na to vyvolani tak snad zitra budu uz mit miminko u sebe. preji at se broucci co nejdrive uzdravi a potom jak budu doma tak so ozvu. drz pesticky.... paaaaaaaaaaa

In reply to by Miluse Krausova

Budu čekat,už ti držím palce,možná už máš svého broučka u sebe,co? Jak já ti závidím,šla bych do toho znova. Menší je už taky na antibiotikách,tak mám radost,doma to vypadá jako v lékárně a nevím,co dřív. Už se těším na zprávu!!! Posílám alespoň vzdušnou čarou spoustu štěstí a zdraví pro vás oba!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka