porod

16.09.2009

ahoj holky.... jdu se pomalu rozloucit pred mim velikym dnem. Zitra rano nastupuji do porodnice na vyvolani. Jsem strasne nervozni, asi ani neusnu. Mam sileny strach, ale i se samozdrejme neuveritelne tesim...Moje doktorka rikala, ze nejspis me zacnou vyvolavat az v patek rano, no ze se uvidi... tak se tady mejte pekne a preji vsem cekatelkam aby to uz prislo.... paaaaaaaaaaaaaa Miluska

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak přeji hodně štěstí a pevné nervíky,bývalá krnovačko ;) . Já mám nástup do porodnice 29.9. na císař,takže taky za pár... :)

Jéjé ty se máš už budeš mít brzy miminko u sebe!Držím palce at vše proběhne bez potíží!!Hodně štěstí!!!

Drž se Miluuuu..a dej pak vědět :-) Ted jsem si nalila krapet červeného vínka,tak připíjím i na tvé zdraví a pohodový porod a až pujdeš vyvětrat malou,tak směr Židovské pece a já vykouknu z okna..jsem v přízemí :-) HODNĚ ŠTĚSTÍ PRO PŘÍŠTÍCH 24 HODIN.. :one:

Preji hodne stesti at ti to dobre dopadne, a zvladnes vse v pohodce. neboj za chvilku uz se sveho bobiska dockas. :-)

Ahoj, pokus se usnout, protože v nemocnici toho moc nenaspíš. Vím jaké to je, taky mi prvního prcka vyvolávali. V 9 ráno jsem nastoupila do nemocnice a v půl 5 ráno druhý den se štěpánek narodil. Bylo to dlouhý, ale stálo to za to. Ted doufám, že porod začne sám, ale pokud ne, tak vím, že doktoři malou ven dostanou. Tak se drž a fakt si zkus odpočinout, budeš potřebovat všechny svoje síly.
tereza.

ahoj, hodně sil a rychlí porod bez komplikací. Věřim že jsi nervózní-nedovedu si představit jak bych prožívala plánovaný porod. U mě to naštěstí přišlo samo i když u prvního porodu jsem taky měla napsán papír do porodnice na vyvolání. Naštěstí se Ondrášek rozhodl vylézt sám :///: . Uvidíš že to zvládneš a brzy budeš maminkou :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka