jde to poznat??

14.09.2009

Ahojky říjňátka,tak jak se vám daří?Já jsem dnes nějak bez nádaly a energie-asi to bude tím počasím,je pod mrakem a zima.Dnes mě docela zarazilo pár lidí,když mi ve městě řekli,že podle břicha budu rodit dřív než v termínu.Holky dá se to poznat podle toho jak je bříško nízko?Mě to teda příjde divný.Ale i skoro tchýně mi včera řekla:,,Holka malej pude ven dřív.Já bych řekla tak 14dní."
Já si teda furt říkám,že tam určitě vydrží.Ale mívám tlak do spodku a konečníku-hlavně,když dýl sedím nebo večer v leže.Tak nevím,jsem z toho docela nervózní.Co myslíte vy?Čekám první mimi tak nevím co a jak.MArtina

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj tak už se ti to blíží co. Nenechej se vystresovat až bude miminko připravené tak se ozve samo. Po 38tt můžeš už porodit kdykoli a řeknu ti že přenášení je hrozné miminko je čím dál větší já první přenášela 8 dnů a zdálo se mi to nekonečné. Mně taky všichni říkali že budu rodit dřív i u druhého a to jsem málem taky přenášela. Držím palečky at ti všechno dobře dopadne hlavně bud co nejvíc v klidu.pa

z čeho jsi nervozní?? Buď ráda. Lepší o 14 dní dřív, než dýl. Není nic horšího, než když už máš dávno po termínu všichni se tě ptaj, tak kdy to bude a ať děláš co děláš, miminko se nemá k tomu, aby šlo ven. Já si to zažila dvakrát, dcera byla dokonce 43+3 a vyvolaná. To už pak neděláš nic jinýho, než se snažíš začít rodit. Když je to o něco dřív, tak to příjde ani to nečekáš a je to lepší. Já už se ndeska stresuju, že to bude bůhvíkdy. Termín mám 20.10. a myslím si, že to donosím do listopadu, ach jo.

Ahoj, to se kvůli tomu hlavně nestresuj, taky mi to před měsícem říkali až jsem z toho byla pěkně vzteklá jak jsou všichni chytrý a dnes jsem 39+6 a pořád jsme 2 v 1. :a:

ahojky,tak dnes sem od rana naka vic unavena a ospala ale za to mala radi pekne v brisku,to bude to pocasi,s tim klesnutim briska je to u kazdeho jine nekomu klesne tesne pred porodem nekomu vubec,ja ho mam dole uz 14dni,lidi moc neposloucham ty toho nakecaj,ale musis vedet ty sama jak se citis a jakej mas pocit ja osobne mam porad pocit ze to za chvilku prijde ze porodim driv :s: no uvidim,jinak ten tlak dole jak popisujes obcas taky mivam ted se to zrovna trosku ustalilo,ale tak pred 3tydnama to bylo castejsi,nez ted,tak se mej hezky a uzivej jeste posledni tydny s mimiskem v brisku :a:

In reply to by Markyyy

No mě malej taky dneska pěkně řádí.I když mi teda příjde,že poslední dobou jak má už málo místa je akční čím dál víc.Hlavně co se mých žeber týče.Asi si myslí,že mi je posune o něco vejš :s: .No já ty lidi nějak neberu,i když mám uvnitř sebe takovej zvláštní pocit.Jako,že to bude fakt dřív,hlavně,když mi začnou ty tlaky naspodek.No já mám termíny v průkazce dva.Jeden na 14.10. a druhý na 27.10. a ten mám v kroužku.Tak tím se prý mám řídit.I když si spíš myslím,že to bude toho 14.10..Taky si užij poslední dny i když mi příjde,že jsou nejnáročnější.Pa :a:

sama musis vedet, ale nedej se zmanipulovat a ovlivnit :-D. podle mych pratel a tchyne atd.. by moje tehotenstvi trvalo 3 mesice, vsichni mi rikali ze ty holka behas jako lanka a porodis drive, ja se z toho tesila. termin mam za tyden, ale myslim ze je to jeste v pohode. dale se mne furt ptaji kdy rodim a ja kdyz 22.9, tak vsichni reaguji coze?????????? to je tim jak se tesi a jsou nedockavy :-D. denne aspon 2 telefony jestli jeste nic. a melu furt to samy stejnym lidem, jako datum porodu a tak. taky mi to leze obcas na nervy, ale mam radost, ze jsou vice nedockavy nez ja. proste ber to tak ze se okoli moc tesi :one:

Ahojky,tak to ze je brisko niz je znamkou toho,ze mimco sestupuje do panve,ale nemusi to zrovna znamenat ze budes rodit driv.Ja jsem prvni holku prenasela 14 dni,brisko jsem mela dole uz od nejakeho 39 tydne,taky mi vsichni rikali ze to bud driv a nakonec porod vyvolavali.Vubec se tim nezatezuj,odpocivej a uzivej si poslednich par dni tehulkovani. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka