dobré ránko-dotaz

16.09.2009

ahojky holky,takový dotaz--šíleně moc piju a zjišťuju,že jsem zavodněná-ale hrozně-co s tím? neumím přestat pít...usazuje se to do kotníků ,lýtek..jsem zoufalá

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nadměrné pití může souviset s cukrovkou dělali ti už na ni test? Určitě bych si ho nechala udělat. Jedním s příznaků cukrovky je nadměrné pití.

Ahojky, mnozstvi 8 l tekutin denne rozhodne neni v norme.
I kdyz to mas jenom na nohou muze to souviset s poruchou zil , kdyz si otekla na celem tele , tak to muze byt cokoliv.
Skus rict svemu lekari, nemas i bilkoviny v moci a vysoky tlak?
Omezuj mineralni vody s vysokym obsahem soli, skus mene solit.

Ahoj, právě naopak.. měla by jsi pít hodně vod které obsahují minerály, protože ty tělo nezadržuje.. naopak čistá voda, čaje, džusy.. se drží v těle.. nebo alespoň takhle mi to řekl můj lékař.. :-)

všechno možný-džusíky, matonky...čaje....ale nějak si to moc nedokážu odepřít,no...teď mi byla pořád zima tak vypiju až osm litrů čaje

In reply to by luucya

to skoro obdivuju, já mám co dělat do sebe nalít ty 3 litry, co bych měla. To je tím. Tělo neumí zpracovat víc jak 2 deci tekutin najednou. Pokud to piješ po půllitrech tak to je jasný.
Jinak na odvodnění je dobrá i cuketa. Jez víc a nebudeš muset tolik pít. Jídlo taky pěkně zvedne tlak a zahřeje :-). Ta zima může být příznakem nízkého tlaku, který je v těhu normálně nižší.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky