Mozna je tam druha carka...

15.09.2009

Ahoj holciny, uz tri mesice neberu HA a s manzelem se snazime o mimco. Prakticky od vysazeni mne pronasleduji bolesti v podbrisku, ktere presly od pichani vpravo dole az po jakoby menstruacni bolesti. Pred mesicem jsem byla u sve dr., aby na me mrkla a rekla, jestli je vse OK a muzeme se vklidu snazit dal. Pani doktroka zjistila, ze mam zrejme vlivem dlouheho brani prasku (8 let) zmensene vajecniky a jejich postupne zvetsovani a probouzeni k zivotu je asi to, co me porad bolelo (nekdy to bylo teda az dost, ze jsm se musela zastavit nebo predklonit), doporucila mi brat 14 dni vitamin E a vyprovodila me se slovy, ze doufa, ze se uvidime driv nez zase za rok... K tomu Ecku, ptala jsem se tady na to uz pred navstevou dr. a nejaka chytrolinka mi tehdy poradila, at to bere manza... :-D No nic, Ecko jsem tedy brala, no a ted mam tri dny spozdeni a citim akorat lehky tlak v prsou a jinak je mi bajecne. Dneska jsem to nevydrzela a zkusila si udelat ted vecer (ja vim, ze jsem mela pockat do rana) test a nic... Hodila jsem ho vzteky do kose :-) a sla delat vecu. No a uplynuly dve hodky a ja si na tu plastovou potvoru vzpomnela a sla bufetit do kose no a koukam jak blazen, ze tam je malinkaty naznak druhe carky :jawdrop: Nevim, kdyby tu se mnou nekdo byl, tak to uvidim asi jen ja (sila myslenky? ;) ), ale treba ne... Inu, pockam si par dni a pkud ta :spid: neprijde, budu testovat zas. Chtela jsem se zeptat, mela jste to nektera take tak, ze druha carka nebyla hned videt zretelne? Nebo jsem se uz zblaznila? :) Lufu

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,

já to měla přesně tak,udělala jsem si test,nic tam nebylo,tak jsem ho tam nechala a poslala manžu po 5 min.na kontrolu.Přišel zklamanej že nic.Pak jsem šla na záchod a koukám,že je tam hoodně slabá druhá čárka. :C]]: Tak jse mu to ukázala a on tvrdil,že tam před tím nebyla.No a teď nám ta čárka spinká v postýlce :\x:

Ahojky, hele já ti nevím, ale já mám taky bolesti v podbřišku a docela je to síla. Je to přibližně v době ovulace??? Nevím, jestli je možný, aby mě tak bolelo na místě vaječníků v době ovulace :#o: odpovědi jsem se tady nedočkala. Ale skoro jsem nemohla vstát z postele. Na druhou stranu je pravda, že mě tam takhle nikdy nebolelo, když jsem brala prášky(a to ovulace není). Mám už dva syny, tak nějakou tu bolest přejdu, ale toto se přejít nedalo.
Jinak test je spolehlivý max. do tří minut, nebo si to nepamatuju přesně? Udělej si další ráno, to je jistější :one: Za dvě hoďky bych to nepokládala za spolehlivý...
Moc bych ti ji přála :||): :k:

In reply to by plucka

No, mne taky v dobe brani prasku bolelo telo jen pri menstruaci a to jen asi dva dny. Ted me to tam dole boli proste porad, uz si zacinam zvykat. Zvlast, kdyz vim, ze podle dr. jsem jinak Ok, jen mi musi narust ty vajecniky, aby pracovaly bez chyby. Ptala jsem se dr. na bolest pri ovulaci a to rikala, ze to muze byt od pichnuti pres pulhodinove krece az po tridenni bolesti vcelku vse, ale nemelo by to byt delsi nez tri dny. Takze, jestli te to boli a vis, ze je to v odbe ovulace, tak je to asi tim.
S tim testem mas urcite pravdu, dve hodiny po nemuzu cekat zazraky, to je jasny. Pockam si par dnu a zkusim to zas. Mej se, L.

já jsem měla tak slabounkou čárečku, že jsem myslela, že to vidím jen já, ale viděl to i manžel a jsme teď ve 21tt :°: , počkej dva dny a zkus to zase. Doufám, že se zadařilo, :a: Žanííí

In reply to by Zaneta H

Nemam ted cim ten svuj test vyfotit, ale jak jsem koukala, na ty tvoje, tak je to obdobny, taky je tam neco videt jen silou vule... :) A je asi fakt, ze dve hodiny po testovani si nemuzu byt nicim jista. Takze budu zkouset dal, teda pokud ta mrcha nedorazi... Jinak mas moc krasny fotky, je videt, ze jsi spokojena tehulka! Gratuluju a drzim palce, at se dari!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to jsem necekala, ze se tu najdou i takhle negativni osoby!!! To cumim!!! Ta chytrolinka (zdrobnelina, minena v dobrem) mi radila, aby to bral jen manzel a ja ne... ;) Manza to bral a ja se bala, pac tam je napsano, ze to nesmi tehule, tak jsem si rikala, co kdyz nevim, ze jsem tehule a budu to brat, ale doktorka mne ujistila, ze se nic nedeje a je rozhodne lepsi, abych to zrovna ja s mensima vajecnikama brala. Tys mi spatne neporadila, tak netusim, proc se rozcilujes, ja te nenutila mi odpovidat... ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja jsem asi mela stesti na procitany prispevky a nenarazila na hadky apod., takze si me prekvapila tou vostrosti... Jestli mas potrebu zasahnout, kdyz se nekdo hada, tak prosim, ale u mne jsi byla fakt vedle! ;) Diky za povzbudiva slova, dam vedet. L.

Ahojky,
mě šla vidět velmi slabě čárka už týden před menzes, ale naskočila tam v časovém limitu, který uváděli v letáku. Pokud ti to skočilo až po té lhůtě, tak nevím nevím :n: jestli se už těšit... Udělej si nový test znovu hned ráno a uvidíš...
Držím palce :a:

In reply to by vieruse

Diky za odpoved! Ja zatim neplasim s predcasnym radovanim, tri mesice snazeni jsou, myslim, v poho a tak na tom jeste nejsem nejak spatne :D . Spis jsem rada, ze polevily ty bolesti, co jsem popisovala a jen me to tam tak nejak tlaci, nekdy v podbrisku a jindy v krizi, ale to jde... Mam teda jeste jeden postreh, o ktery jsem se chtela podelit s vama zkusenyma kockama. Je to takovy divny, ale snad to pochopite a nebudu za trapku... Kdyz jsem se dneska koukala seshora na sve brisko, tak v podbrisku priblizne v miste vajecniku, to mam vpravo lehce zvetseny. Je to citit i kdyz to misto pohladim rukou, ze je to zvetseny... Co myslite, ze by to mohlo byt? A fakt se prehnane nepozoruju! :P

In reply to by Lufu

No teď budu asi za trubku :s: , ale napadlo mě jestli nemáš kýlu... ;) Já myslím, že v brzkém těhu bys na bříšku ještě žádné změny mít neměla.
Jinak to koukám, že dlouhým braním antikoncepce se zmenšují vaječníky :$$: Já brala antikoncepci 15 let, tak to už tam mám místo vaječníků tak maximálně 2 hrášky :s: Jinak zapadla jsem 5.měsíc po vysazení.
Tak pak pisni jak ten druhý test dopadl.
:a:

In reply to by vieruse

A nebo mam mozna halusky a plny streva... :-D
Na to, ze mam mensi vajecniky jsem taky koukala jako vejr, ale zmenila jsem dr. a tato nova je fakt poctiva a ty vajecniky prozkoumala a zmerila oba jsou mensi. Ale to neznamena, ze se to deje pravidelne vsem, co berou antikoncepci, nechci nikoho strasit. Urcite pisnu, jak dalsi test dopadl, ale nebudu si ho fakt delat driv nez v patek, to jsem si odprisahla. :) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka