Nemoc:-((

27.09.2007

Ahoj všem těhulkám....tak na mě něco vlezlo a vůbec mi není dobře!! :-((
Teď vařím a strašně mi to nevoní a přitom roštěnky mám tak ráda...asi brzy zalehnu...ach jo, snad to neohrozí mimíska...:-((

Na nachlazení jsem si vzpomněla na jeden recept na čajík:3lžičky bazalky,1lžčka ml.zázvoru a asi 5 kuliček pepře se povaří v půl litru vody tak 5-10min,dá se do toho aspon 2lžičky cukru a šupajdí se hned do postýlky,je to trochu pálivé a zahřívací,ale pomáhá,tak to zkuste,klidně se to může sladit víc.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My nevedeme teploměr...:-))) Ale trochu se bojím, že teplotka přichází,je mitotiž strašné vedro,ale já vím, že tu vedro není...no uvidíme...chvilku jsme odpočívali, tak snad bude líp...:-)

ahojik chudasku tak supky dupky do postylky, jak to tady tak ctu tak virozy uz sedaji i na tehulky, me taky dneska neni dobre tak jen lezim, mimisek kope o sto sest tak jsem rada ze alespon on je aktivni, nasi jsou oba taky nachrmlani a tchan taky tak radeji mezi ne nechodim. a sestra od doktora kde jsem byla v utery ma zapal plic no me malem trefilo jak kaslala.

In reply to by Beruska07

ahojky, já se přidávám k nemocným, včera jsem ležela s teplotou 38, dneska je to lepší, ale ta rýma a kašel je hrozný, vařím a ani nevím jaké to chuťově je, necítím prostě nic, tak snad si nikdo nebude na jídlo stěžovat:-) tak všem nemocným hodně zdravíčka i pro naše miminka:-)

In reply to by Princezna

já už mám po obídku, to jsem se nadlábla, až k prasknutí, ale asi to bylo dneska ok, nikdo nic nemluvil, jen včera to bylo asi o něco horší, manžel říkal, že to nemá žádnou chuť:-)

In reply to by Moncik (neověřeno)

Mončíku, tohle jsi měla dát jako samostatnou otázku...
Je mi líto, že jsi potratila, taky mám něco podobného za sebou..ale na podruhé tourčitě vyjde!!!
Pokud ti nic není, tak to jednoznačně brát nemusíš, ale příjde mi divný, že ti dr předepsala něco bez řádného vyšetření...

taky ti přeji brzké uzdravení, mě se vůbec nechce jít ven, jenže musím, ale asi to nechám až na odpoledne. To počasí je fakt děsný.

In reply to by Borůvka

u nás by teď měli taky otevřít nějaké kurzy pro těhulky, ale teď mám spoustu jiných starostí tak jsem si zatím nic víc nezjišťovala. Je to cvičení dané nějakým týdnem kdy se musí začít? abych to neprošvihla :-)

ahoj Boruvko, ja jsem v praci a je mi pekne blbe. Sice mi sefka rekla ze muzu jit domu ale pristi mesic bych to musela nadelat a nevim jak se budu citit tak bych asi spis mela byt tady..:-(
uz se tesim na prodlouzeny vikend jak zalezu do pelechu a budu odpocivat.

preju ti brzke uzdraveni.. a i vsem ostatnim koho to pocasi zmohlo..

In reply to by Hankitacz

Děkuju jsi hodná, také ti přeju, ať je ti lépe!! A domůby jsi asi měla jít, uvidíš, ale nepřemáhej se...
My právě jedeme v pátek stěhovat do Prahy, máme půjčený auto a jindy to nejde...je to na celý den...:-(( Ale zas jinak jsem doma...miláček je taky nachcíplej, tak to spolu budeme muset vypotit..:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka