uz me to neba

09.09.2009

Holky uz me ty nevolnosti vazne nebavej... :\\: ....desny, do prace chodim da se rict obden. Bo jinak to nezvladam. Mohla bych vzit neschopenku ale ty svoje strasne stavy mivam narazove, tak na 2-3dny, jinak to se da vydrzet...ale i tak..zatim sefove to tolerujou ale nevim kdy je to prestane bavit..mam z toho vseho depku....svatbu mam za 17dni a bojim se...normalne se bojim ze mi bude hodne spatne...jim jakdy a jakco...hubnu..pribiram jen na prsou...z 2 na 4...zhorsila se mi plet, nechce se mi holit nohy ani skubat oboci, skoro se nemaluji ani o vlasy se nestaram, oblekam se taky nejak divne....jen cekam kdy se mi ulevi a zacnu se zase radovat...hlavne z jidla a z toho drobecka keremu evidentne dari dobre...

ahojky jsem 11+2 a akorát dnes mě pustili po třech dnech z nemocnice, problinkala jsem se až na kapačky, jsem doma a zase to na mě trochu jde. Holky to je fakt hrůza už mě to drží měsíc a půl a furt to má stejné grády!!

ahojky, cítím s Tebou, už končím 11 tt a pořád mě nevolnosti drží, mám už taky někdy pocit, že to neskončí. A to mám doma další 4 dětičky, které mě potřebují, bez podpory babičky bych to nezvládla!

Holčiny,

přesně vím jak vám je. Já jsem teď 17tt a je mi opravdu dobře cca týden. Do té doby mi bylo hrozně.. Chodila jsem zvracet snad každou hodinu. A měla jsem pocit, že to snad nikdy neskončí.. Ale musím říct, že mi to přešlo až kolem toho 16 tt. Zaručené recepty mi nepomáhaly. Prostě sem si odtrpěla.

Takže držím Vám a Vašim mimískům palce ať je vám, co nejdřív dobře, jelikož přesně vím jakej humus to je..

Marushka

Taky mam pocit, že mne to neba, je mi špatně skoro nonstop, všechno mě boli - prsa, klouby, hlava, paralen nezabíra, nic jiného nemůžu, už asi týden jsem pořádně nespala a to jsem teprve 9tt., závidím všem těhulkám, co si to užívají a jsou krásne a vysmáte, ja už na sebe nemůžu ani koukat, teď se mi ješte udělal opar, asi mně obchází viroza, ozýva se žlučník a čekám, kdy skončí první trimestr v naději, že to snad přejde. Můj manžel kolem mně lítá, je to andílek, bez něj bych to nezvládla, TYNIK - přeji aby Ti bylo líp a ať je svadba nádherná, ale upřimně jsem ráda, že jsem našla ješte nekoho, kdo se ma jako já.

postupně se to zlepší, fakt, mě bylo zle do 14tt fakt celodenně, nemohla jsem pořádně jíst, pít...prostě nic, zvracela jsem a teďka už je mi zle jen ráno po prvním jídle a za půl hoďky je to dobrý a nebo, když mám dlouhou pauzu mezi jídly... určitě tě to brzo přejde. a pokud by ti bylo opravdu blbě před obřadem, tak si vezmi Torecanový čípek, to by na nějakou dobu mělo zabrat....

Ahojky,
také jsem měla na začátku nevolnosti a to celodenní. Naštěstí to po 12 tt přešlo. Tak se drž a věř, že to brzo přestane!
J.

Ahojky, koukám, že nejsem sama. Já myslela, že mě ty nevolnosti přejdou, ale jsem v 15tt a včera jsem se nemohla ani otočit v pelechu, jak mi bylo zle.Nejhorší je, že když jdu do poradny, tak pár dní před tím, je mi dobře a když se mě dr zeptá jak se cítím, tak řeknu, že dbře a sotva dojdu dom a zvracim.Tak třeba na oplátku budeme mít dobrý porod, když trpíme ted.

Mám se hodně podobně, akorát do práce nechodím vůbec, protože nejsem schopná ani obden. A to jsem teprve v 9.tt. No snad nás to brzo přejde :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka