au au kostrč.-(

15.09.2009

Holky bolí mě pěkně kostrč v poslední době,někdy se sotva zvedám,..máte to taky některá na konci těhu?od prvního těhu mám kostrč trochu vylezlou že si myslím že mě snad poroste ocas či co :00: tak doufám že mi nějak nevyleze ještě víc jak se pánev roztahuje,.nemá to vliv na porod náhodou?já aby malá vubec prolezla.-))
už se těším až to bude za mnou,páč už to nějak nedávám..děsný noce,vubec nespím,malá řádí jako blázen,bříško těžké se překuluju hodinu ze strany na stranu,.no děs,.. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já mám taky termín 2.10. a už to nějak nezvládám, taky nemůžu spát je to hrůza a k tomu všemu mě tak začali brnět ruce, že někdy ráno když se vzbudím s nima nemůžu ani hnout, ale paní doktorka říká, že se to všechno porodem srovná. Dneska jsme byli v poradně a říkala, že se už malej chystá, že se to už připravuje na porod, tak jsem zvědavá. Někdy mám takový bolesti v podbřišku, ale nevím jestli to jsou poslíčky nebo jestli je to normál, doufám, že až to na mě přijde tak to poznám. A v noci taky nemůžu spát, malej je už tak těžkej, je to hrůza. Mám taky nahoře 18 kg, a fakt je to tíha a to mám jenom bříško. A v pátek 18.9. mám narozky, tak jsem zvědavá, jestli to nebude třeba na mý narozky no uvidíme, těším se už moc na malýho. Tak se drž a a't máš těch pár dní do porodu co nejpříjemnějších

In reply to by Ivuškav

no u mě asi se nic ještě nepřipravuje tak nevím.-)rodila bych hned a pak si zase říkám kam spěchám.-)
18 kg je dost čéče to jsem měla u první těhu.-)ale taky jsem měla jen bříško,ted mám 6 kg a přijde mi že bříško mám větší .-)
včera jsem si dala červ.vínko před spaním a spala jak dudek.-)

Ahoj holky prosim vás v jaký poloze spíte? já jsem až do včereška spala na boku, ale včera jsem nemohla v posteli absolutně nic nedokázala jsem se ani pošoupnout o kousek na horu. v pánvy mi křupe a přeskakuje bolest mi jde až do kolene a pomoalu nedojdu ani na WC nevíte jsetli na to něco je ? normálně se bojim jít i spát tu včerejší noc jsem skoro celou probrečela bolestí.

Já už to mám přes měsíc. A to jsme teprve 30tt. :plac: Docela mi pomohl gym. míč. Dr. říkal, že se to může ještě zhoršit, tak se mám na co těšit. A opravdu ti závidím, že už to budeš mít brzy za sebou a bude po problémech. :) Držíme pěstičky, aby ty poslední dny byly co nejvíc v pohodě. :a:

Ahoj,
jsem ve 12 týdnu a kostrč mě bolí že nemůžu vstát z postele tak se mám na co těšit asi.Jde mi to do stehna pravého a do vaječníku,dostala jsem magnésium a klid doma.

ahoj,tak koukam ze sme na tom stejen,noci stojej za velky prd,brisko skoro neunesu a cela panev mi krupe osto sets pri kazdym zatlaceni,dnes me pobavila moje 3leta dcerka doma kdyz sem se zvedala ze zidle trva mi to vzdycky dyl tak mi povida mami ty ses stara baba :///: tak to me fakt dorazilo asi na me musel bejt peknej pohled,no ale musime vydrzet uz to mame za par :\x: :a:

In reply to by Jesyna

no nemam jen proste vic pohybu prochazky,uklid ...,no a sex mi poradila porodni asistentka ob den,no a pak jinak premlouvat malou aby uz chtela jit ven,taky piju malinik takze na nej dost spoleham,a co ty,nemas naky vychytavky?i kdyz musi mrict ze brisko uz mi pekne kleslo asi 14dni

In reply to by Markyyy

mám první malou termínovou.-)ale to už je 8 let.-) a dr.mi v 36 tt říkal že u mě předč.porod nehrozí.-)
takže si myslím že mám stejně smulu,vychytávky znám jen od tud z webu..)maliník a lněné sem.mám ale ani jedno nepoužívám nějak se mi nechce.-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka