Strach!!!!!!

15.09.2009

Ahoj holky. Prosím Vás nevíte co se semnou děje? Včera v noci když jsem si lehla na záda se mi hrozně točila hlava, ale když jsem ležela na boku tak to bylo OK. Myslela jsem si, že je to tím že ležím na zádech, jenže když jsem ráno vstala tak jsem nemohla ani chodit jak se mi hlava točila. Během dne to nějak přestalo tak jsem si říkala, že asi tlak. Jenže dnes v noci a teď ráno úplně to stejné. Mám strach!! Nevíte čím to je?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak mě na předporodním kurzu a i má gynekoložka říkali,že se ve vysokém stupni těhotensrví se nemá spát na zádech,protože plod tlačí na dutou žílu,která je v této poloze pod ním a to může vést až k bezvědomí.A k tomu prý i špatně funguje placenta,nejlepší poloha je na levém boku. :a:

Já to měla v těhotenství taky. Neboj. Nic to nebude. Je to určitě tím tlakem. Někdy se mi dělalo úplně na omdlení, i když jsem déle stála...

už od 30tt nemohla spát na zádech a to proto že už máš vysoko dělohu a ta už na všechno tlačí...tohle mi řekla dr.v poradně.i ozvy mi už točily na boku než a zádech...tohle je prej normální

In reply to by maki.99

Díky. Jenže mě ani nedělá problém to spaní jako spíš, že se mi točí teď ráno a nemůžu vstát z postele ze strachu abych nespadla. Jo to taky tou dělohou?

dělalo v těhu a říkali mi,že to je tím,jak miminko tlačí na všechno tam ve vnitř,tak se mi může točit hlava a dělat špatně....měla jsem to tak u obou těhu,hrozně mě to štvalo,protože jsem mohla spávat a nebo jen odpočívat na boku a já jsem tak chtěla aspoň na záda...

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

In reply to by kekulinka

Tak to se mám teda na co těšit. Celé těhu jsem měla dá se říct v pohodě, bez komplikací no a teď na konci si to užiju!! :§) Ještě,že už to není tak dlouho. Ještě jednou ti děkuji za odpovědi!! :one:

můžeš to mít i páteří...mohl se ti skřípnout obratel,ten tlačí na nějaký nervík a už to je.....ale kdo ví,možná si raději zajdi k lékaři..

In reply to by Dejmalka

Díky. Já mám pořád nižší tlak. Někdy teda kolísavý, takže jsem zvyklá, že mi to občas udělá, ale nikdy mi to nedělalo dva dny po sobě. Nemůže to nějak uškodit maličké? Jsem v 36 tt. Zrovna snídám a dávám si i kafíčko.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka