Největší novorozeně

26.09.2007

Ahoj těhulky!
Teď na impulsu ve zprávách v 6 jsem slyšela, že se v rusku narodilo 8 kilové miminko a rekord je prý 10-ti kilový, ale to nevím kdy a kde se narodilo!!
To je teda síla!!!

jo nebojte bylo to císařem tady jsem vám ten článek stáhla

Pořádného "macka" porodila na Sibiři jistá Ruska - novorozená holčička Naďa vážila 7,75 kilogramu a je dvanáctým potomkem matky hrdinky. Děvčátko, které má osm sestřiček a tři brášky, přišlo na svět císařským řezem 17. září v porodnici v Altajské autonomní republice.

27.9. 2007 08:08
MOSKVA - "Byli jsme všichni prostě v šoku," prohlásila třiačtyřicetiletá rodička Taťjana Barabanová. "A co na to otec? Stál tam jako zařezaný a jen mlčky zíral," líčila novinářům novopečená maminka.

"Jedla jsem všechno, nemáme peníze na nějaké extrabuřty, takže jsem se živila bramborami, nudlemi a rajčaty." Všechny její předchozí ratolesti prý měly při narození přes pět kilo.

V Guinnessově knize rekordů je zanesen chlapeček s porodní váhou 10,2 kilogramu, který se narodil v roce 1955 v Itálii, a také chlapec o váze 10,8 kilogramu, narozený v roce 1879 v USA. Ten ale o 11 hodin později zemřel.

Podle údajů Světové zdravotnické organizace (WHO) se průměrná váha většiny zdravých novorozenců pohybuje kolem 3, 2 kilogramu.

majn got.Tak to je dost velké mimi,ale v těch cizích zemích se to občas stává,ale to přece už není ten malý mimísek na kterého se každá maminka těší:-)))

Tak to je fakt síla!A narodilo se to aspon cisařským řezem?Protože nevím si představit tu ženu porodit také velké mimi normálně! :-)))

jezisky tak to je macek chudak mamina, no me zname se ted narodilo mimi 4,6kg no cucela jsem. ale proti osmi kilum je to nic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka