Ahoj zlatíčka!!!

12.09.2009

Tak se Vám s malinkou musíme pochlubit, že už jsme s nákupy výbavičky u konce!!! Včera jsme s přítelem byli dokoupit poslední drobnosti, kosmetiku atd, a už nic kupovat nebudeme (možná ještě houpací křesílko, ale přemýšlím jestli to není zbytečný jestli nestačí vajíčko a mamka mě navrtala do odsávačky), ale to už jsou takový maličkosti. Jinak jak pokračujeme: Už nám zbývá dodělat jen kuchyn a koupelna a jsme hotový!!! Dneska jsem s přítelem škrabala zdi a teď jsem z toho nějaká vyfluslá tak odpočívám. Holky bojíte se porodu? Já byla s přítelem na porodním kurzu pro tatínky a já se začínám normálně těšit jak blázen. Přítel to vzal hrozně vážně a každý večer nacvičuje dýchání a jak mi bude pomáhat že se fakt strašně těším jeslti mu to vydrží i u porodu nebo jestli skolabuje a nakonec ho budu uklidňovat já. No prostě prča, všem tyhle porodní kurzy doporučuju, protože mě to fakt dost uklidnilo!!!!

tak já jsem trochu věděla do čeho jdu,ale manžel si myslel,že prostě přijdem na porodní sál já párkrát zatlačím a miminko bude venku, no že existuje nějaká 1doba porodní a kontrakce které můžou trvat i několik hodin to vůbec nevěděl a co se týká toho dýchání tak mi se to učili na cvičení a když po nás na tom kurzu pani chtěla at chlapům ukázeme jak se dýchá tak koukal jak z jara že jako u toho musím ještě nějak specielně dýchat

ahojky Peti. :k: Vyborne, ze uz to mate vsechno pekne nachystane. My cekame v pondeli postylku a v tydnu objednam kocarek. :/;x: Taky jeste zbyva par drobnosti, jako bavlnene pleny, mozna jeste nejake dupacky a tak, ale uz to mam taky vsechno. :C]]: a to jsem se bala, ze to nestihneme nakoupit.
Uprimne se porodu ani trochu nebojim. :ww: nevim, jestli to jeste neprijde, ale nemam ani trochu strach. Hrozne se totiz na maleho :*[]: tesim, takze nejaky porod jde mimo me :s: hlavne aby byl venku :s:

No ahoj Peti, tak já ti tiše závidím, že máš už všechno, já mám pořád pocit, že mi toho fůra chybí :00: lehátko i odsávačka nám taky chybí, ale to budu řešit až z porodnýho!! a do lehátko jdu 100%! je to super věc :one: můžu si malou dát kamkoli do byty a může mě pozorovat ;)
S tím předporodním kurzem to máme stejný... né že bych se na porod vyloženě těšila, ale už se toho tolik nebojím, přece jenom už aspoň malinko vím, co mě čeká! Přítel je taky nachystanej, a taky doma dýchal, už se nemůže dočkat masáže hráze :!k:
Tak pěkně odpočívej, nožky hore a papu do pusy :hu: :C]]:

In reply to by Lenis

jo jo s těma chlapama je to sranda viď? Vidíš já na porodný úplně zapomněla. Ale z toho budu asi nejspíš nakupovat nábytek do bytu... Právě myslím si že to lehátko je lepší než hrací deka. Navíc máme doma kočku a ta by si deku přivlastnila potvůrka. myslím si že stačí když hodím na zem deku a max koupím tu hrazdičku nebo přítel vymyslí něco na co jí zavěsím hračky... nechce se mi za to vyhazovat takový peníze. takže jsem se rozhodla pro lehátko A hlavně budu jí mít pořád na očích přesně jak říkáš, kamkoliv v bytě si jí budu moct přenést a nebude se válet u země kde se práší... Masáž hráze chceme vyzkoušet poprvé dneska, tak jsem zvědavá :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky