Krvaceni ve 40tt

14.09.2009

Dobre rano holky, mam na vas otazecku, zacala jsem trochu krvacet, je to cira krev ne s hlenem, takze zatka to asi nebude.Je to asi hodinka a pul, pobrala to intimka,ted jsem si vzala druhou vlozku a cekam, jestli to bude pokracovat, nebo ne.Taky mam stahy asi 2 hodky, ale nepravidelne, tak jednou za 20 min, nekdy silnejsi, ty boli, nekdy slabsi, jenom stvrdne brisko, ale moc to neboli.Zajima me hlavne to krvaceni, myslite, ze to neco znamena?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já mám podobnej problém dneska. Včera jsem měla termín, dneska dopoledne jsem byla v poradně - hrdlo 2 cm, na špičku prstu (tohle mám v průkazce). Dr. říkal, že porodní cesty jsou ještě uzavřený, že to jen tak nebude. Hamiltona mi nejspíš nedělal, nic mě nebolelo. Teď odpoledne jsem objevila na kalhotkách krev - ale ne přímo červenou, ale takovou nahnědlou, bez hlenu. Došla jsem se vyspršit a teď čekám, jestli to bude pokračovat, už je to půl hoďky a nic, tak nevim. Na monitoru už byly zaznamenaný kontrakce, bolesti ale nemám, jen cítim ztvrdnutí bříška a občas pobolívání v podbřišku jak na měsíčky. Zítra jdu zas na monitor a na tlak, protože mi dneska naměřili vyšší - 145/100. Do poradny jdu až pak ve čtvrtek. Tak nevim, co mám dělat - jestli zavolat doktorovi nebo tam sjet.... Nechci ale zbytečně plašit. Mám ale zas pozitivní stěr na streptokoka, tak se bojim, abych něco nezanedbala, aby mi pak stihli dát včas antibiotika.......

Holky tak jsem zpatky od doktora.Vysetril me a rekl, ze tohle mnozstvi krve uz ted neni nic vyjimecnyho (bylo to asi na jednu vlozku), ze porod se pomalu chysta, mimis je pripravenej, ale nedokazal rict, kdt to bude, podle nej pry brzo.Jenze me ustali i ty mirny stahy, co jsem mela.Takze nezbyva nic jinyho nez cekat :00: Jo, myslim, ze mi udelal Hamiltona, upozornil me predem, ze ted bude protivnej, pak do me dost osklive stournul, au au a hned jsem zacala spinit.Tak jsem zvedava, jestli to nekam povede, jestli ne, kontola za tejden, to uz budu prenasedlo 40+4tt :(

In reply to by JuditkaZ

Tak ti držím palce ať už to máš za sebou a máš :cc): co nejdřív u sebe.Já už chci aby se taky začlo něco dít. :00: Dnes 39+6 a nic ani ta zátka. Na kontrole jsem byla dnes, ve čtvrtek jdu znova a když se nebude nic dít, tak mám nástup do nemocnice příští týden až ve čtvrtek :§) . No a to na monitoru jsem jak exot, malá se vždy probere a dělá tam psí kusy, to snad plave z jedný strany na druhou nebo co ( dneska už se tomu smáli :!k: )

In reply to by Iva2312

Aha, me zas dr posilal na monitor dvakrat, kdyz prcek spinkal, to si asi nevyberem :) Ja jsem puvodne taky mela rodit ve FTN, pracuje tam pritelova spoluzacka z gymplu MuDr. Klara Bednarova- porodnik,treba jsi o ni slysela, ale prave kvuli te udrzbe jsem se radeji zaregistrovala k Apolinari, takze tam :a:

to začínáš rodit. Hodně štěstí. Já to měla přesně taky tak. začla jsem špinit a za chvíli byla malá venku. Drzím palečky.

Tak si myslím, že co nevidět máš mimíska u sebe ;) Držím palce ať je vše ok a co nejrychleji za tebou :cc):

Ze bych fakt zacinala rodit? To je prekvapko ve 40tt :s: :s: :s: Ted mi ty stahy zase ustali, sedim tady a cekam, v podbrisku me malinko poboliva, ale asi se vydam k dr, nechci nic zanedbat.Tak diky vam za radu a pak pisnu :a:

no holka pomalu se pakuj a vyraž :*[]: ......patrně začínáš rodit :^O^: ...aby ne jsi ve 4Ott.....pokud začínáš krvácet a mít stahy je to vono....mě taky nikdy žádná zátka neodcházela ani voda nepraskala....prostě mi začaly stahy a jela jsem ......pak se přidalo i krvácení mírné....jo je to vono,hodně štěstí a držím palce oběma..... :cc): :a:

Ahojky, taky myslím, že budeš rodit !! :||): Možná to ještě nějakou hodinku potrvá, ale asi bych se chystala do porodnice, kdyby byly ty stahy častější tak jeď. Držím palečky !! Pak se ozvi ! :one: :one:

ahoj ja bych jela k dr nebo do porodky, lepsi tam jet ........, ja mela problemy s pohybama ke konci, vsichni rikali, ze je to normalni a nebylo mala byla moc omotana snurou, malem se udusila, takze muj nazor je jet k dr, nemusi to byt nic, ale taky to muze neco znamenat

ale já tak začla rodit :) taky jsem ráno zjistila že trochu krvácím,a mírně mě pobolívalo bříško,jako při MS no a večer v 11 se mi narodil chlapeček :) tak hoooooodněěě štěstíčka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky