Ahojky Říjnovky

13.09.2009

Tak jak Vám Všem dnes je.Já jsem úplně bez nálady a nějaká vyřízená.Dnes 37+2tt a na to že mi pořád vyhrožovali předčasným porodem tak se nic neděje.Bolesti zad jsou pořád horší a o křečích v lýtkách ani nemluvím.....au :r: .Jen ty poslíčci se někam vytratili.Ani mi netvrdne bříško takže Izabelka se asi sekla a a za to domlouvání ať tam ještě chvilku je tak se rozhodla že tam asi bude až do termínu.A já už bych jí tak moc chtěla mít u sebe.Když tady vidím fotečky říjňátek tak holčinkám které už to mají za sebou strašně závidím :c: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já mám TP jako ty 2.10. a taky se moc těším, jen mi chybí dokoupit pár drobností, jinak chodim tak 3 krát za noc na wc, už jsem z toho čekání docela unavená, do ted mi to utíkalo ale tenhle poslední měsíc se strašně táhne,už mě nic nebaví a furt si říkám že příští měsíc v tuhle dobu už budu mít toho drobečka doma nebo ještě dřív

Ahoj Izabelko, no nevím zda na mě zapracovala ta hospitalizace v nemocnci, nebo čím to je, ale jsem teď v pohodě. Dřív jsem byla šíleně unavená, všechno mě zmáhalo po pár minutkách, ale teď jsem čilá. Sice je fakt, že celé dny proležím v posteli, nebo prosedím a chůzi mám pouze na dojití si pro jídlo a na wc - holt musím poslouchat doktory, aby ET ještě chvilku vydržel. Celý dny se ET projevuje tak jako stylem, jo maminko sem tu neboj, záda bolet přestala a o křečích v lýtkách nemám tušení. Jenže k večeru se prcek začne vlnit a končí někdy kolem půlnoci, kdy už mi začně i tvrdnout bříško, které mi ještě v nemocnci tvrdnout přestalo. Naštěstí to je tak zatím max. 3 - 4 během hodiny, takže tomu nějak nevěnuji pozornost a to tvrdnutí je takové úplně nebolestné, ne jako když jsem měla před hospitalizací - to bylo bolestivé jako blázen. Takže nevím co si o tom mám myslet.
Izunko a bereš ještě magnésko? Podle týdnů bys už neměla a proto se možná opět objevily ty křeče, já se jich taky obávám jakmile magnésko vysadím, na druhou stranu si říkám, že mi ho možná vysadí a zrovna půjdu na císaře, tak uvidím. Teším se na čtvrteční kontrolu jak dítě na Vánoce a tak nějak si říkám, že pokud budou dělat utz. což by měly, aby věděli jak mimi roste, tak třeba zjistím konečně i to pohlaví - myslíš že to půjde vidět na normálním utz? Dneska jsem 34+6 takže zítra začínám 35tt. a jsem za to vděčná. Akorát mám strach z toho císaře, nevím co si od toho mám slibovat a stále uvažuji jakou narkozu vzít. Bavím se o tom tady s happy a nejdříce jsme obě říkali že poloviční, abychom viděli miminko a kór já když pohlaví nezjistím :) ale postupem času jsme se začali přiklánět k celkové nárkóze jako k bezpečnější a jistější, tak nevím. Já to budu s doktorem konzultovat až v ten čtvrtek, pokud vydržíme do čtvrtku 2v1, ale když mě to chytne vnoci před čtvrtkem tak nevím co budu dělat. Dneska sestra jede do Prostějova a tak jsem jí napsala co mi má ještě všechno koupit pro mimi a pro mě a dneska si chci sbalit už tašku - částečně je sbalená ještě po hospitalizaci, ale věci pro mimi tam ještě nemám. Už abych měla ET u sebe a vám všem mohla říct co že se nám to narodilo :)
Izu a co pálení žáhy? Mě už mlíčko přestalo fungovat tak jsem v nemocnici přešla na renni a někdy to pomůže někdy ne.
Přeji ti aby jsi už měla Izunku brzo u sebe a aby přešly všechny ty bolesti co máš.
Lenča s ET.

In reply to by Lenča 87

tak se mi konečně podařilo připojit :\x: .Pořád to nějak blbne.Tak Lení jsem řáda že jsi doma v klidu a že se s ET máte dobře.Na normálním UZ určitě pohlaví uvidíš(teda jestli ET bude chtít ho ukázat) :s: .Izunka každý UZ roztahovala nožičky a vyloženě nám jí ukazovala :!k: dr.říkal že nezapře že je ženská že má nohy pořád od sebe. :\x: Co se týče magnézka tak to už neberu od ukončeného 35tt a pálení žáhy se vytratilo asi tím jak mi spadlo bříško.Pokud se mě týče tak já bych v Tvém případě volila celkovou narkózu.Nějak se toho epiduralu bojím asi kvůli těm všem možným následkům :\/: kamarádka měla epidurál v 37tt kvůli poloze KP a zase říkala že to bylo paráda vidět malého hned po porodu.No nevím já nemám zkušenost já rodila obě děti spontálně.Strašně se těším až to budu mít za sebou.Zítra ráno jedu na další kontrolu a monitor tak jsem zvědavá jak to dopadne.Zatím vím jen že jsem otevřená na 2cm a hlavička těsně naléhá tak uvidíme.Tak nám drž palce ať je vše jak má a pohlad za nás ET.Přejeme krásnou noc. :a:

In reply to by Izabelka

já bych šla taky celkové narkózy. Epidural mi dělali dvakrát při operaci křečových žil a již nikdy více.
14 dní po tom jsem musela jen ležet a to si neumím s miminkem představit. Než se mi zahojila ta ranka, tak mi unikal
mozkomíšní mok a jak se jeho hladina snižovala tak mě staršně ( ale opravdu příšerně) bolela hlava, zvracela jsem
a celkově byla slabá jak moucha. Stačilo, že jsem si na posteli sedla a už mě natahovalo. Teď mám takové křečáky ) a všude) že mám strachu aby
mě na toho císaře taky nehnali. No snad se Bartik uvolí a bude to rychlovka, ani císaře nestihnou.

In reply to by Behunka

Ahoj holky,nechci se Vám do toho míchat,ale já bych taky šla do celkový,já se epidurálu bojim.Mám pořád něco se zádama a určitě bych to pak blbě snášela.celkovka je rychlovka,oni u císaře kvaltují,takže mimouška to neohrozí a je to rychle hotový.Měla jsem 2xcelkovou narkózu a vše v pohodě.

In reply to by Izabelka

No nějak to blbne to je fakt - asi jak to tu budou předělávat tak to nějak přetěžují, nebo nevím čím to je. Tak hlavně že se přihlásila a dalas osobě info :) No mě všechno čeká ve čtvrtek - ozvy, poradna a domluva na císaři. Čekám co mi řekne dr. k té narkózi, já bych chtěla poloviční když se nedovím pohlaví neboť pocit, že jsem uspaná celá a pak se probudím a ani nebudu vědět co jsem porodila je pro mě děsný a ani to malé stvořeníčko nevidět :n: ale nevím jsem stále na vážkách. I pro miminko je poloviční bezpečnější, ale já nevím zda mám povahu na to abych viděla dr. jak se mi loupají v břiše. Horory mám ráda a krev mi nevadí, ale projít si tím na vlastní kůži no nevím nevím. Asi dám na radu doktora, přece jen on ví co je opravdu dobré.
Tééééééda tak to ti závidím, že už tě žáha nepálí, já už jsem z toho docela unavená jak mě to snad po všem dobrým jídle pálí. Nevím vnoci co dřív, jestli mlíko a nebo tabletku :D piju už jen čistou vodu neboť šťávy a minerálky mi dělají na tu žáhu zle, tak si připadám jak vůl :00:
Syšela jsem že bych měla začít pít meltu kvůli laktaci, že je to pro maminky na císaře dobré, neboť po císaři je to s mlíčkem těžší než po normálním porodu, tak asi začnu popíjet meltu, sice kafe nemám ráda ani trošku ale co bych pro ET neudělala.
No jsem nedočkavá jak dítě na Vánoce zda zjistím skoro na konci těhu konečně pohlaví :girl: :cc): ale když to vidět nebude tak holt už asi počkáme, protože myslím si že mě ten císař nemine a pokud bude tak během 14 dní už budeme dva a nebo dvě :)
Dneska jsem totiž přesně 35tt. a tak si říkám že za 14 dní už budu 37 - 38tt a v tom se ten císař většinou dělá. Akorát tedy asi budeme mít Honzíka když to bude kluk, protože Michal má svátek 29.9. a pokud by se císař dělal kolem toho data tak nechci aby jeden den měl narozeniny a pak hned svátek no a to samé s Eliškou na holku, která má svátek 5.10. tak jsem zvědavá jak to s Oldou vyřešíme. Asi to dneska budeme muset probrat :00: pořád nějaké problémy.
Tak to já jsem zatím ještě zavřená, nebo aspoň jsem byla - tak to možná už zachvilku taky začneš rodit, když už jsi otevřená na 2 cm, ale jak říkám každý den k dobru je lepší. Já jen doufám, že aspoň už máme 2kg. Ve 30tt jsme měli jen + - 1,34kg tak snad jsme trošku povyrostli.
Tak se měj hezky a zase se nám ozvěte ať víme jak jste na tom. A kdyby něco čísla na sebe máme :)
Lenča s ET. :a:

Ahojky,já jsem teď 35+5 a ty noci mám stejné jak ty,moc nespím,bolí mě bříško a mám ho jak šutr,otáčim se jak hroch a ještě u toho funim,je to docela komický,no jestli to takhle bude do konce těhu a nebo ještě horší tak potěš. Taky závidím říjňátkům co už mají miminečka u sebe. Strašně se těším a taky bojím zároveň.Už se nám to,ale pěkně krátí.Bude to teď asi náročnější,ale mi to zvládnem co?Pro miminka všechno vydržíme. :a:

koukám že jsme na tom holčinky podobně.No budeme to muset do toho termínu nějak vydržet. :00: I když už je to pěkně na budku.Já se snažím pořád něco dělat a opravdu si jdu lehnout až večer abych byla vyčerpaná a spala jako miminko.Jenže i tohle nějak nezabírá.Dokonce jsme i včera večer a před chvilkou po hrozně dlouhé době :*O*: ale ani to asi nezabere.No a hlavně to ani není milování ale pěkná groteska :s: No co se dá dělat,přírodu opravdu nejde oblafnout. :///: Tak si holky ještě užívejte ten zbytek těhu(i když to opravdu není užívání).Pa pa :a: Jo Helinko děti už se nemůžou dočkat stejně jako já. :||): Lolinka se pořád ptá kdy už to bude.Já jí totiž řekla že až nastoupí do školy tak se nám narodí no a ona je teď neodbytná :n: :s: Pořád mi pusinkujou bříško a to je tak roztomilé.No jsem na ně zvědavá až jim tu bude řvát jak budou říkat že bylo lepší když byla v bříšku :s:

In reply to by Izabelka

jak miminko, ale po půlnoci se pořád budím a třeba půl až hodinu koukám do zdi a přemýšlím, jestli si nepustit televizi. Taky se snažím pořád něco dělat a říkám si, třeba mi to pomůže a mohla bych jet rodit...jako včera usnul malej u mě v posteli, tak jsem ho pak vzala a přenesla k němu do pokojíčku...a nic. :*O*: máme zakázané, ale už jsem říkala, že to risknu, že kdyby něco, tak podle pátečního utz má Vojtík 2950g, tak už by to bylo snad v pohodě. Manža už mě přemlouvá hafo dní, ale netlačí na mě, vždy se jen zeptá....Náš Matýsek se taky nemůže dočkat...sice ví, že bude mít brášku, ale stejně pořád říká, že to bude určitě holka...tak uvidíme, no...ale v pátek na tom utz doktorka povídala, že nechápe, co se MU v bříšku nelíbí, že se nechce otočit....takže mi to naznačili taky....Taky jsem malému řekla, že až půjde do školky k Motýlkům(minulý rok byl u Berušek, v té samé školce), tak se mu brácha narodí...tak pořád choví, hladí bříško, povídá si s Vojtíkem a otravuje, kdy to už bude....uvidíme, oni až budou fakt chtít, tak vykouknou na svět....přeci jen zpátky už se nikdy nevrátí....tak papa

mě je dneska vcelku dobře, jen jsem snědla melouna a malej se jen něžně dotkne močáku a musím letět na záchod. Dneska mě taky nic nebaví, musela jsem uvařit(slepici na paprice), ale je to hotové a odpolko nebo zítra dopolko musím ještě uklidit chodbu a suterén, ale s tím mi pomůže buď manža a nebo mamča. U mě se taky nic neděje, dneska v noci jsem měla slabé poslíčky, ale pak jsem to zaspala a ráno nic, jen to otáčení v posteli je teda něco....včera jsem večer vylítla rychle z postele(bylo to potřeba) a hned se mi zatmělo před očima a začala jsem se normálně celá klepat...ani jsem nebyla schopná chytit manželovo kolo a strčit ho dom na chodbu...ale zvládla jsem to, ale snad už nikdy víc takový výkyv. V lýtkách mám křeče hlavně v noci...to se probudím bolesti a musím se pomaličku otočit na druhý bok, ptže jinak se toho nezbavím. Izabelka určo vykoukne jak se jí bude chtít, ale taky bych chtěla už toho našeho broučka u sebe...ten poslední měsíc je nejhorší...čekání mě ubíjí a hlavně nevíš, kdy to přijde...já jsem to u prvního syna poznala...celý den jsem byla nenažraná a večer jsem si šla v osm lehnout s tím, že kdyby něco, ať jsem vyspalá...manža zalezl do postele ve dvě a já jsem ho před čtvrtou budila, že jedem....a říkala jsem to, že určo v noci pojedeme...a to bylo přesně na termín, což jsem nečekala....tak vydrž Iz, ono už to bude brzy a budeme mít ty svoje bobíšky doma a budeme šťastné....měj se krásně, pa pa

Ahoj Izo,mně je dnes líp,břicho tak často netvrdne a malá se tolik už nemele.Měla jsem strach jestli se hýbe,tak jsem ji trochu pošťouchla a pohnula se,tak jsem se uklidnila.Vím,že mají už méně místa,tak ty pohyby budou slabší,ale jsem v posl.době nějaká vyblbaná.Já jsem o týden míň jak Ty,ale tak do toho 38bych chtěla vydržet.I když už teď toho mám plný brejle.A co dětičky doma?jak se těší?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka