Dovolená s mimčem

13.09.2009

Ahoj holky,potřebuji poradit.Tchýně nás láká na hory do Itálie začátkem února,malá bude 8měsíců,zatím jen kojím.Tak nevím jestli mám jet,nebo se to na to vyprdnout a počkat až na letní dovolenou.Bojím se,aby malé nazačli růst zuby a bude to peklo.Co si myslíte a poradíte mi vy?Děkuji všem za odpovědi.:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já být tebou tak rozhodně jedu!!! My s manželem byli s malou letos v chorvatsku v červenci a tomalé bylo 2,5 měsíce a v pohodě. S druhou dcerou která již má 4,5 roků taky jezdíme od narození, ale byla březnová,takže to chorvatsko měla o 2 měsíce později!!!
Ale dovča s oběma fakt super

My byli v Itálii v červenci, malýmu bylo sedm měsíců a kousek, měl teda tři dny horečky z vedra, ale jinak v pohodě. :)

pokud je malá pohodové miminko a ty víš že si dovču sní budeš moct i užít tak jeď. My plánujeme jet v létě v červnu na dovču k moři a malé bude 11měsíců..
na zoubky nemysli. Mohou jí začít růst i pozdějí a zrovna to může vyjít na vaší letní dovolenou. Taky nemusí být vůbec protivná nebo mít zdravotní problémy. Když začali synov růst zoubky vůec jsem o tom nevěděla. Až stoličky trošku prokňoural..
Nebála bych se toho.

In reply to by JaMiOn

Ahojky,jo malá je pohodová,v noci mi pěkně spinká.Přes den moc nebrečí,tak se to dá.Byli jsme zatím jen na Hluboké-3hod cesty a zvládla to tam i zpět bez problémů.Měli jsme to i s noclehem a taky pěkně spinkala.:)Mooc děkuji za radu,člověka to trošku povzbudí názor i jiných maminek.:)

No, my máme zatím prtě, ale já bych asi neváhala. V létě bude zase jiný problém - to si nevybereš...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka