vyrážka na obličeji

13.09.2009

Maminky, prosím poraďte. Náš Adámek už má asi 14 dní na obličeji takovou vyrážku jakoby akné. Doktorka nám doporučila potírat heřmánkovým čajem, ale nezdá se mi že by to mizelo, jen se to trošku zklidnilo. Neměly to taky vaše mimi, jestli jo co jste na to dávaly?

ahoj,to je kojenecký akné,kup si holtovu mast a potírej to lihem co máš na pupík,jen ráno a večr a pozor na očíčka,dej to na tampon vatový.jinak ta holtova mast je z lékárny,stojí 35kř je namíchaná a smrdí jak svina,ale pomáháto,naše Charlottka to měla taky a asi měsíc..,až nám pomohlo toto..jestlin kojíš,tak se to dítě vyrovnává s tvýma hormonama..pošlu ti klidně fotky jak Loty byla osypaná,jak pubertačka..a nekrémuj jí obličej,at to dýchá..používala jsme seba med a ted hipp,ale už je nám rok

Holky a nemáte zkušenost se sudocremem? Dostali jsme ho v porodnici a je tam psané že je to na akné a opruzeniny, antiseptický krém.

In reply to by k.a.c.k.a.

není to náhodou taková malá šedá krabička? jestli jo tak tou zrovna mažu dupku. Zkus to ale jen jednou deně třeba pokoupání a uvidíš co to udělá tak za tři dny. Nedostali jste tam i vzorek od té nivii já právě taky ještě zkouším ty vzorečky a překvapila mě ta nivea sos používám to na každy dobek a super

ja jsem vysusovala nasi male oblicejik pudrikem,lehce poklepat a ono se ji to do dalsiho dne ztratilo....nesmi se to mimcu dostat do oci!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky