Kdy se Vám začly dělat strie??

13.09.2009

Dobré dopoledne holčiny :s: mám zase takovej dotázek. :? Chtěla jsem se zeptat, kdy se Vám tak začaly dělat strie v těhotenství a jestli je už nějaká LPčka mají?? A zda pomáhá mazání a jestli ano, tak jaké! :+^*: :k: a přeji všem hezkou neděli.. :dance:

Ahojky, jsem v 30. tt a zatím strie nemám... mám trošku na bocích takové světlonké, ale ty jsem měla už před těhu... mažu se každý den olejíčkem nebo krémem z DM.... ale nejsem přesvědčená o tom, že to je ten důvod, proč mi břicho nepopraskalo...uvidíme, co bude dál..

ahojky ja jsem dneska 39+0 a strie se mi zacali delat az kolem 36 37 tydne a to na bocich a trosicku v podbrisku, ale jsou slabe, diky bohu ne hkuboke jenom ty povrchni. mazala jsem se cele tehotenstvi a dost, to zalezi jakou mas kuzi. moje maminka je popraskana chudinka cela, ale pred 30 lety zadne kremy nebyli tak ja si myslim, ze kdybych se nemazala tak jsem na tom stejne. ale ja jsem pribrala asi 26 kilo tak to je taky tim. ve ctvrtek mam nastup do porodnice tak uz to budu mit zaebou, ale ma se mazat i minimalne mesic po porodu, nektere holky popraskali az potom.... tak drzim pesti at zadne nemas... paaaaaaaaaaaaa Miluska

Ahoj,tak já už je mam z prvního těhotenství,to se mi udělali tak v 7 měsíci na zadku a stehnech :( ale neni to tak hrozný.Teď při druhým těhu nic novýho nepozoruju,asi je to už roztažený :s: .Jinak ničim to nemažu,myslim že to moc cenu nemá.

ahojky tak já nabříšku zatím taky nemám jsem 30.týden ale udělali se mi malinké na prsou a na bocích a to od začátku mažu jenže mi to máme v rodině tak uvidím jo a mažu kremém a olejem z DM a od hippu několikrát denně

ahojky ja jsem ve 35tt a strie se mi na brichu zatim neudelaly, ale ted se mi udelali trosku na stehnu :( neni to moc vyrazne, ale je. Jinak ja se mazu nejdriv jsem mela bonellu a ted olejickem od hippu a z DM. Tak preju at se ti neudejali :) pap :a:

AHOJ JA STRIE VUBEC NEMELA ASPON NA BRICHU NE A VUBEC SEM SE NEMAZALA TAKZE JESTLI TI JDE OVLIVNIT TO FAKT NEVIM.KREMY NA TO JSOU TAK JEDINE VYZKOUSET.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky