Holky, kdy se Vám začly dělat STRIE??

13.09.2009

Dobré dopoledne holčiny :s: mám zase takovej dotázek. Chtěla jsem se zeptat, kdy se Vám tak začaly dělat strie v těhotenství a jestli je už nějaká LPčka mají?? :*[]: A zda pomáhá mazání a jestli ano, tak jaké! :+^*: a přeji všem hezkou neděli..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, ač jsem od začátku těhu poctivě mazala, udělalo se mi jich pár minulý týden (tzn. v 38TT), a to pod pupíkem. Já sama bych si jich nevšimla, jak jsou nízko, ale mamka má oči jako rys... Doakie

ahojky, tak já se mazala cca od 13tt vždycky na noc olivovým olejem. Výsledek, znatelný pruh od oleje přes celou šířku matrace a k tomu teď v 38tt se mi začínají dělat strie pod pupíkem a taky trochu kolem pupíku. Není to ještě tak docela ruplé, ale čáry už jsou tam nachystané pořádné, jen rupnout :( no ale nenadělám nic, udělala jsem, co se dalo, kolikrát jsem mazala i tělovým mlékem přes den... Jsou horší věci :-)

tak me se zacaly delat kolem 28 tydne a to se poctive mazu 2x denne cela a mam strie na brichu i na prsach i stehnach je to hruza nic nepomaha, je to v genech pokud je mit musis tak se tomu asi neubranis aaachjo :?

Zatím je nemám jsem 39+2 - jen sem tam mažu Hippem proti striím (cca 250 Kč). Ale slyšela jsem, že se mohou udělat i po porodu, kdy najednou snížiš kila.

veruu
ahojda,já zítra začínám 36tt a zatím nic,tak snad to vydrží..faktem je,že se mažu od prvního měsíce a občas i 3x denně,ted už jen jednou,tak snad už ta kuže vydrží..kamarádka se mazala i čistým sádlem a stejně se jí pupík roztrhal až do klína,takže i genetika dělá svoje,držím palce,at tě žádné nepotrápí :one:

Ahoj mě se začaly dělat strie v 35tt.A nepomohl mi ani krém který jsem používala od začátku těhotenství.Používala jsem Elastq.Asi jsem tě moc neuklidnila co?Měj se hezky ahoj

ahoj sice nejsem Lpcko ale rijnatko,ale muzu ti rict ze do minuleho tydne sem 37t se mi strie vubec neobjevili jen se mi roztahli ty vybledle stare po prvnim tehu no a minuli tyden uz kolem pupiku jich par naskakalo,taky se neni cemu divit brisko mam pekne velike,no a v prvnim tehu se mi zacali delat nekdy kolem 30tydne poctive sem to mazala a stejne to nepomohlo. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka