jsem tak rozčilená

13.09.2009

Ahoj holky, musím se vypsat z rozčilení! Ten můj chlap praštěnej, šel včera na oslavu narozenin. Řekl, že ještě neví, jak se dostane zpátky, ale že asi půjde pěšky (je to 11 km, ale co by neudělal proto, aby mohl pít...). V noci kolem jedný mi napsal SMS, že se ještě projde a jde domů. Za 1,5 hod. mu volám, kde je a co myslíte - on se přestěhoval do jiné hospody! Že by se uráčil aspoň napsat! Já tu trnu a on se skvěle baví! Ve čtyři ráno mu volám znovu a on už zase sedí jinde a vesele se baví...Domů přitáhl v půl sedmé ráno - opravdu pěšky. Prý to šel 2,5 hod. Když jsem mu vynadala, cítil se ještě dotčený - omlouvat se nemá za co a jak bych to prý chtěla udělat, když fakt neví, kdy skončí...No nezabili byste ho? Situace se s obměnami opakuje už několik let a stejně je furt jak pitomej! :00: V ty 4 hod. jsem mu napsala, že bych byla ráda, aby dnes hlídal Elišku (9 týdnů), že bych se taky ráda vyspala...Teď si spokojeně chrupe v posteli a já mám chuť ho udusit polštářem! :^O^: Dítě něčemu naučit můžeš, ale dospělýho fakt nepřevychováš! :00: Ale tomu hlídání se nevyhne - taky potřebuju načerpat energii. Péče o celý den křičícího mimíse vyčerpá kolikrát víc, než směna v práci...No, nemám pravdu? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, když to tady čtu, ak si říkám jak jsem ráda, že jsem se toho svýho chlapa zbavila. Starat se o malé a ještě o něj no to bych nevydýchala.
Doufám jen, že to všechno sama zvládnu, ale zvládly to jiné tak proč ne já. Do porodu mi zbývá 19 dní. Dneska jsem celý den proležela, jak jsem byla unavená, a byla jsem neskutečně ráda, že jsem nemusela nikomu vařit oběd ani večeři.

Ahojik já tě chápu!!!
Já měla to samé akorád že ten můj měl volnosti kolik potřeboval neřešila jsem to peníze mi dával a já mu věřila!!Ale když pak by doma tak chrápal a nestaral se a ještě k tomu pindal že třeba nemá sodovku!!
A poslední kapka byla když Ondrýs nespal v noci do toho řval a i přes den jen se vztekal...A já už byla vyčerpaná tak jsem si do té hospody zajela a tam mu dala čočku!!Bylo mi jedno kdo tam sedí a co si o mě kdo myslí oni semnou nežijí a já chci doma chlapa co se bude starat o své dítě!!!Nejdřív mi řekl že jsem hysterka a já mu na to řekla že až příště budu nucena tam jít znovu tak mu tam dovezu věci a ať táhne!!Je to týden a nechodí nevím jak dlouho to vydrží a i přestal kouřit...tak jsem na něj zvědavá...no třeba to k něčemu bylo.....
A ty to zvládneš uvidíš ale to hlídání bach taky neodpustila..... Zuzka a Ondrášek

In reply to by Elík 01

Ahojik ELiško!!
Jak se máte??
No já to rozjela s velkou parádou. :s: ..No musela jsem..Prostě nejsem jako moje máma ta by si tam dřepla a kalila by taky já taková nejsem alkoholu neholduji max. k mastnýmu obědu sklenku pivka..a to je vše...A teda v říjnu mám narozky a to jsem mu ještě řekla že jdu posedět a zatancovat si tak jsem zvědavá...Jak to zvládne...
Pozdravuj Matýska.....Zuzka a Ondrášek

A jak často si takhle "vyhodí z kopýtka"? Pokud je to jwen občas, tak bych z toho nic nedělala ... vždyť ten chlap taky potřebuje občas si orazit od těch všedních starostí a pobavit se. Mě osobně to teda vůbec nevadí ... nám včera přijeli známí a ten můj taky s nima pařil do 1 hod. ráno. Přišli na krupici :!k:,- já to u něj normálně neznám, tak jsem se ještě pobavila .... a dneska znovu tím, jak je mu špatně a trpí. Ale uvařila jsem jim česnečku a mého miláčka ještě i nakrmila, protože nemohl udržet lžičku :!k: :!k: :!k: :!k: . Ale jak říkám - nesmí to být pravidlem.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

tak ja ti napisu pravej opak(snad te tim nenastvu)muj chlap chodi v patek a v nedeli na pivko...jsem rada ze jde,aspon ho chvili nevidim,hihi.....ale kdyz slibi ze v tolik a v tolik dojde tak to dodrzi...no a co se tyce hlidani a tak...tak s obema holkama jde ven,doma hlida taky,v noci ceka na odrihnuti,nez se mala uraci....a ja si muzu v klidu odpocinout......i kdyz nase mala vubec neplace tak vlastne neni nac si ztezovat...neboj vse se urovna......a nezapomen staryho psa novym kouskum nenaucis!!!!!! a chlapa polstarem neduš....pak bys toho TREBA i litovala..... :ww:

Znám to z bývalýho vztahu.Chlast,ženský a podobný vylomeniny. Teď mám partnera ,co nepije a díky bohu za něj. Já to bývalýmu pak začala vracet ...teda tu hospodu. Když jsem začala chodit do práce,tak jednou za čas jsem šla s holkama a návrat až k ránu. Chodily jsme na discotéky a velice dobře jsme se bavily. Pak to pochopil,že to není žádná sranda čekat až do rána. :s: Byl vždycky pěkně naštvanej a mě to blažilo :one:

ahoj, mě nikdy připadá že se chlapy v práci nudí a proto maj energii povečerech ponocovat v hospodách, u počítače (to je zase obliba mého muže). Když přijde z práce tak říká jak je unavenej, ale pak jde spát v jednu ráno-celou dobu čučí do počítače. Už mi došla trpělivost a tak ho vždycky zapřáhnu o starost o dítka. Párkrát jsem mu i počítač schovala-to bys viděla jak byl nešťastnej :///:
S tou hospodou bych byla naštvaná (tedy slabé slovo). Normálně bych ho po 2 hodinách spánku vzbudila a řekla mu ať se stará o malou že si jdu lehnout. také bych mu napsala co je potřeba udělat doma nebo ať zajde s malou do krámu. Možná to zní drsně, ale on si příště rozmyslí takhle ponocovat.... :a:

In reply to by JaMiOn

no já to udělala v sobotu, když mi manžel přišel ráno domů opilý pak jak se vzbudil tak zvracel, no a hruza. chtěla jsem aby se postaral o malého že jdu do obchodu a jestli umyje nádobí a když jsem vylezla z koupelny upravená a připravená do obchodu tak malý ječel v ložnici v postýlce a manžel se raději zbalil natáhnout do obýváku. tak jsem raději malého oblíkla a šla sním do obchodu. nádobí umyté nebylo a já nic nestíhala. a to věděl že čekáme návštěvu. no hruza. no jo no chlapi se někdy chovají nemožně a nezodpovědně

Ahoj no když jsy se o nej tak bála tak není nic jednodušího si sednout do auta a dojet si pro nej a pod nemas papiry tak si zavolat taxi a i tak si pro nej dojet 11km není zas taková dálka cena taxika 11km cca 300-400,-. Můj muž když jde do hospody s jednou kamoškou s tou chodí na pšenicný to leze do hlavy moooc pekne. Tak já jsem doma no a když sleduji čas už vím kdy je ten pravej čas dojít do té hospody a sednout si tam taky pac já si dám limonádu a když jsi dám druhou tak už se vsichni zvedáme a odcházíme. Jen jednou jsem je nechala celou dobu samotné :-D no to bylo to si manze i zatelefonoval do záchodu a nebyl schopnej stát na nohách :!k: . No a když jde na :°°//: tak jsem vždy připravená pokud by bylo potřeba pro nej zajet. No on jinak moc nepije pac je ridic z povolání takže to zas tak casto není. No když se narodil malej tak si manžel z toho dělal snadu když šel s brácháma na :°°//: naby zapili malého tak manžel říkal že mam v sobě hodiny kdy vím že už je toho moc ale to jsem ho nechala at sji prijde kdy chce. Jen si rpo nej vždy zajdu když jde jednou za půl roku s tou kamoškou :°°//: pač pšeniční pivo je fakt síla

In reply to by Miluse Krausova

Nesmysl???? Šlo mne o to že autorka psala že trnula z toho kde je. Kdyby se tak bála tak by něco pro to udělala. Jednala by. Chlap je prostě chlap a potřebuje si tu hlavu vypláchnout pivkem. Můj muž vzhledem k tomu že je řidič z povolání tak chodí s tou kamoškou na pivo jen 2x do roka doma si dá tak 2-3pivka za měsíc. A to dkyž jde s tou kamoškou na pivko ta si bere na druhý den dovolenou. Hospudku máme za rohem asi 10min od domu. A manžel mi sám řekne jestli bych pak pro nej nedosla. Když jsem byla tehotná a nekde byl tak jsem pro nej dojela. Já neřešila to že jí šel muž na pivo a že se opil ael to že pise ze se o nej bojí ze trnula kde je. To by jsi se docetla nize. To že jsem napsala ze mohla sednou do auta a jet pro nej byl priklad mohla nekomu zavolat a rict ze ma o muze strach ze sel na pivo a tak. Spíš zjištuji že tu ti vaší chlapi chodí na pivo časteji nez ten muj muz. A to jsem si ted vzpomela ze kdyz máme doma pivko tak z 5ti piv v lednice jsou z toho tak 3pivka nealko. :-) . Já jsem taková že kdyby mi amnžel řekl že jde tam a tam na pivo a nedošel yb v danou dobu tak bych zavolala kdyby se mi ozval tak bych sla v klidku spát no a kdyby se mi neozval v telefonu ze yb teelfon nezvedal takbych sedla do auta a jela bych po trase a hledala bych. Pač když jdes na pivko a jsi v pod napilém satvu nikdy nevis co se kde muze stát. Může se ti udelat spatne spadnes a je. Muj deda když se jednoho dne opil na zahrade bylo to v zimne a sel na vlak tak se mu cestou zamotala hlava a upadl tak nestastne na hlavu ze zustal lezet u prosterd silnice v bezvedomí. Když tak dojela záchranka tak si vsichni mysleli ze jej srazilo auto. A nebyl opitý moc prostě přimněřeně. Ale halva se mu zamotala a neštěstí bylo na světě byl pak v bemocnici cca mesic mel veky hematom v hlave. o tom co by se mohlo stat dalsiho by se tu dalo psat několik hodin.šlo mne pouze o tohle.už ti to dává smysl???

In reply to by monika.diblik

já tě chápu..... myslim ,že když já respektuji přítele on respektuje mě.... a hlavně , nežila by jsem a nepořizovala jsem si dítě s nezodpovědným člověkem,který by si vypínal telefon....když jde jen na pivo.Můj kamarád když jsme si šli sednout ,měl jeden telefon za druhým po půl hodinách hysterické scény... pochopila,že by jsme si jinak nepopovídali tak holt ten telefon vypnul... reakce tvoří akci.... dokud jsem neotěhotněla,taky jsem se bavila a přítel pro mě přijel do báru a já byla štastná,že přijel a je to tak i naopak.... když nemá co skrývat a je někde tři hodihy a já tam přijedu vysmátá a v dobré náladě ... je to super večer pro nás oba...prostě si užíváme života,jsme mladí ale přes to zodpovědní!..což jak tady čtu hodně chlapům nic moc neříká....Včera půl dne uklízel,kutil a dneska chtěl jít na pivko a aby jsem šla s nim,mě se nechtělo tak šel sám... pro mě je prostě nejdůležitější mít v parterovi kamaráda .... a člověka kterému věřím

In reply to by tereza24

přesně!!!! já ,mám třeba ted muze na hokeji. včera odjel v 8rano dojel místo v 18h az ve 20h. měl akci střílení. když bylo asi kolem 19:30 tak jsem mu volala kde se zasekl no akce zplánovaného konce v 17h se protahlo do 18h a cesta přes hodinu. Nemám důvod být protivná zlá uražená a pod. když jsem pořádala slezinu se základní skolou po 10ti letech tak jsem ani tam nechtela jit tak mne tam pomale vyhnal a rekl ze kdyz se malej vzbudí na kojení tak mne vzdy zavola a zavolal tak jsem si na 10min odběhla. je to o vzájemné toleranci a důvěře každy máme vztah vybudovaný jinak a na jiných základech. A asi víš o cem mluví což jsem ráda

In reply to by monika.diblik

vše je o komunikaci...jakmile se budeme s prominutím nasrávat a urážet,...hihi...jedině tim tejráme sami sebe,já to viděla u mamky a řekla jsem si ,že taková nikdy nebudu a díky bohu se mi to daří.. měla mě za svobodna a když mi bylo pět znovu se vdala a měla ségru....lepšího tátu jsem si nemohla přat...makal jak šroub protože mým snem bylo jít na uměleckou školu-maskérku a nebylo to levné,měl dvě práce,doma žehlil,jako kuchař navařil... byla to taková mama a máma byla neustále naštvaná,nedocenila ho a před rokem vystěhovala... svýho biologickýho tátu neznám ale je mi to jedno ...mám toho nej na světě a stejně tak přítele,je jasný,že i když máme rodiny pro které děláme maximum,máme právo na svůj osobní život a to moje máma nikdy nechápala a proto byla stále zakaboněná.... pokud je člověk zodpovědnej a dodržuje své sliby tak ho nechme žít...

In reply to by monika.diblik

to je teda rada. a co bude dělat s mimčem? to ho jako potáhne sebou? a proč má ze ona pro něj chodit. Snad je dospělej a má rodinu...to bych nikdy neudělala dojít si pro chlapa do hospody...bylo by to pro mne ponižující...to bych ho ratši druhej den zapřáhla-ať má kocovinu nebo nemá-ono by ho to pak rychle přešlo

In reply to by ladytorry

Ahojik a proč ostuda???Já se na lidi mohu pěkně z vysoka v....víš co??Oni semnou nežijí já snima a pokud to tomu chlapovy nedochází když sním mluvím doma a v klidu tak to musí být!!!Já si pro něj byla před týdnem a splnou parádou!!Seřvala jsem ho na dvě doby lidi nelidi a od té doby je doma+ přestal kouřit!!Nikdy jsem mu nic nezakazovala,neptala v kolik přijde mohl si dělat co chtěl..ale Přestal se o nás starat zvykl si že si vše zařídím sama a to ne prostě jednou je táta tak se starat bude!!Mohl chodit a pomáhat doma!!nedělal nic tak není ani hospoda a pokud tam půjdu zase tak mu tam dovezu věci a ať mi políbí...Já se teda nestydím a to tam seděla moje teta se strejdou a ty čuměly........ Zuzka a Ondrášek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojik no jo ale já mu domlouvala několikrát doma a byla jsem vklidu!Vždy mi sliboval že tam už nepůjde a bylo to každý den...Volnosti měl kolik potřeboval ale místo toho aby byl rád tak jí zneužil...Nikdy bych to neudělala ale už bylo vše nad moje síly malej noci řval,přes den křičel nesnesl abych dělala něco jiného!!Do toho že jdem na neurologii a tatínek chlastal...no tak to muselo být a než jsem tam jela jsem mu volala zda pracuje že za ním pojdem an že jo a mi jely a on tam nebyl..Takže ze mě udělal vola!!Nemyslím si že jsem semetrika a on CHUDÁK VŮBEC NENÍ...a JAK UŽ JSEM PSALA PŘÍŠTĚ MU TAM DOVEZU HADRY..ale věřím že to kněčemu bylo....
A každá jsme jiná a každá si to děláme jak chceme..ALe ještě jedno ti řeknu tohle dělal můj otec a matka chodily do hospody a já chci mít rodinu kompletní a né že mi bude někdo kalit a nestarat se ještě ke všemu táta se aspoň o nás staral.... Zuzka a Ondrášek

In reply to by Zuzinna

Hmm, to je blbé. Zřejmě se nevcítil do role otce a bojí se jí přijmout, jinak to nechápu. Kdyby chodil do hospody i dříve, bylo by vše jasnější.
Mě ten můj řekl, že se kvůli dítěti svých koníčků nevzdá a to mě do něj uvrtal. Předesílám, že jeho koníčky jsou dost časově náročné a tak pokud jsem ho chtěla vidět, musela jsem se mu podřídit. Po tom co mi řekl a po spoustě dalších jiných okolností jsem náš vztah utla. Teď je mi doma smutno, na malé se těším sama, nemám nikoho kdo mě odveze do porodnice a kdo tam se mnou bude, ale říkám si, že jsem udělala dobře. Ty jsi ale jiný případ, tak si zkuste popovídat. Možná by stálo za to se ho zeptat, jak se jako táta cítí, zda si to takhle představoval než se malý narodil, než na něj útočit, že je pořád fuč. Snad se ti z něj podaří neco vydolovat, chlapi jsou dost uzavření. Držím palce.

In reply to by JaMiOn

Dítě dá do autosedačky. Ono je rodíl v tom příjít si pro chlapa a přijít si pro chlapa. Já když si jdu pro chlapa nebo jsi ho jdu "zkontrolovat tak prostě se jen pridám do společnosti sednusi a a je. Nedělám to jako že pojd už máš dost pojd domu to ne. Manžel je za to rád a ja se u toho neponizuji mně pšenicné nechutná a to co piju tam nemají takže skončím u kafe nebo u spritu. Nikdy tam nedojdu s nastvanyým výrazem pac není důvod.

In reply to by monika.diblik

aha,.no a neni to tak že jen ty si myslíš že on je rád? já si myslim že je to úplně to samé jako kdybys za nim přišla a řekla mu pojď domu, ty jen tedy mlčíč a dáš si limču v zahulený smradlavý hospodě a pak mu tedy nic jiného nezbude než že se sbalí a odejdete spolu. Mě to připadá úplně stejné. Jo a nedovedu si představit dát mimčo vnoci do autosedačky a jet do hospody a tam vysedávat. Budit ho kvůli nezodpovědnému člověku-tak to ani náhodou. At si chlastá a dělá správňáka před kamarádama a ženskejma-ale domu ať mi ožralej nechodí...

In reply to by JaMiOn

ono a nehlede na to ze tam kam chdi tam zakoureno není a malího nebudím (malej mi usíná až klem 24h a to od narození) . a já nenapsala že tam vysedávám ale že si když už tam dáme kafco nebolimonádu . do hospody chdí 1x za pul roku s tou kamoškou to jsem taky psala a malej má 7měsíců

In reply to by JaMiOn

Promin ale neznáš mého muže ani mne a muj muz je opravdu rád pač sám mi říkal že pšeničný mu chutná. Takže nepotřebuji kázání otom že já si myslím a že jde o opak. no já tam nemčím normálně s zapojím do hovoru. kař´ždý jsme jiný včera byl manžel střílet akce byla do 17h domu prijel ve 20h a ve 20h už jsme měli být cca 40km jinde tak jsme proste odjeli později no a dojeli jsme domu zpet ve 2:30h a manžel spal 1h a 45min a šel do práce. nechci se hádat prostě to byl jen názor každý to máme jiný.

In reply to by monika.diblik

no ale mě jde oto, že sebou máš malé dítě, které jsi ochotná i vnoci budit, abys šla za manželem do hospody. to mi trošku připadá divné. Je to věc každé z nás to máš pravdu. |A to že jste včera odjeli o hodinu později mi je celkem jedno. Mě jde spíše o to co jsi psala nahoře. Že si má maminka dojet za manželem taxíkem i s mimčem. To mě prostě je proti srsti-tahat někam malé dítě-nebo i pár týdnů staré miminko

In reply to by JaMiOn

já napsala náror já kdybych měla strach o manžela tak si zavolám tago vezmu auto sedackua pro manzela si dojedu. Nebo bych zavolala známemu aby pro mne dojel nebo pro manzela ze by mel být tam a tam. Mluvím o tom pokud máš o neko proste strach z důvodu ze víš že sel na pivo a neprisel domu.

ahoj nic si z toho nedělej... já to taky znám. manžel mi před nedávnem řekl ať si koupím něco na sebe a jak myslíš že to dopadlo, místo sobě jsem koupila malému další věci. já si prostě nejsem schopna něco koupit, když vždy zabrouzdám do dětského oblečení a oni tam mají tolik úžasných věci... no pokud ti to ten tvůj nedělá nějak často tak bych to tolik nehrotila, já jsem vždy v tu chvíli pěkně naštvaná ale pak mě to přejde... jinak to stím hlídaním určo mu dej, ať si taky odpočineš, i my ženy potřebujeme chvilku pro sebe. máš stím naprostou pravdu... :)

Úplně tě chápu! Jenže my jsme ženy a oni chlapi, kteří tolik zodpovědnosti nemají. Neříkám to z nějaké záště, jen abys chápala, že je od něj velké láskyplné gesto, že přišel pěšky :qu: ! On si hlavu nelámal, že bys mohla mít strach, navíc byl určitě podnapilý. Máme toho hodně, my maminy, ale ty chlapi jsou někdy taky upracovaný. No, vlastně to jsou spíš výjmečně :s:

Já to mívám taky řekne, že jde na chvilku a přijde bůh ví kdy takže nespím, protože není doma a pak zase nespím, protože chrápe až budí mě i malýho. Tak mám potom vztek jak :pig:. Tak bych ten polštář použila hned.

chlap no...my tedy čekáme a jsem v 19tt a za tu dobu se přítel několikrát picnul,ale musim říct,že jsem naučila nepsat a nevolat a druhý den ho nechat bejt a to by jsi pak viděla špatné svědomí....já jsem vysmátá,aktivní a on s kocovinou .... ale přesně když jsem do něj hučela bylo to na nic... :s: s tim polštářem tě chápu :one: já na tvém místě by jsem vzala malou a jela bud za babičkou jednou nebo druhou,nebo kamarádkou at si odpočineš a oni budou mít radost,že se poňunaj s mimčem

In reply to by tereza24

Ahojky...myslim,ze to fakt zna asi vetsina z nas.a je fakt,co tu holky pisou....chlapi to berou jako odreagovani.ja si treba zajdu na nakupy do obchodaku a s kamoskou na kaficko-a je mi dobre a on si proste potrebuje vyplachnout hlavu chlastem.sice to nechapu,ale asi je to jejich zpusob cerpani nove energie.ja bych asi sbalila mimco a jela nekam na vylet nebo jak pise terka za babickama,nechala ho at se poleci....prijela bych hodne pozde a nevarila bych!!!!a na druhy den ho pozadala o hlidani male a odreagovala se podle sveho.vypnout telefon a nechat ho at si poradi.a stim polastarem....to je fakt dobry :c: :one: .pa a pevne nervy.

In reply to by Kakuka

Konečně někdo, kdo by mu neuvařil. To dělám já, když přijde z hospody nad ránem, tak druhej den prostě nevařím. Já si něco vezmu a on ať se stará, když může chlastat, může si i uvařit, ne? A jestli je mu blbě? Jeho problém, nemá chlastat!!! :a:

In reply to by Raduš.ka

jé tak to já mu ještě tudle uvařila česnečku...takovou to poctivou s opraženým chlebem a nastrouhaným sýrem...ale já neznám nedodržení slibu a to mi za večer ještě několikrát volá :s: a kolikrát ještě přijde dřív a něco mi přinese... máme mezi sebou férové jednání a musim říct že jsem nemohola lepšího kluka najít... a hlavně nechodí pravidelně... radši si koupí pivo na večer domu a to mu ho s chutí upíjim :°°//:

:s: :s: si mě rozesmála tou chutí ho udusit polštářem. No co dodat....no chlap no, nemá cenu se rozčilovat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka