druhý UZ

ivka222
27.09.2007

Včera jsme byli na druhém ultrzvuku a samozřejmně jsme si to nechali nahrát na DVD,natěšená a plná očekávání různých reakcí jsem se těšila až to pustím svému 13letému synovi a 7leté dceři,pustily jsme jim to a po té moje dcera odešla do kuchyně a našemu pejskovi povídá:"naše maminka má v bříšku MUMII" myslela jsem že umřu smíchy.

Tak to je super.Malý už sice ví,jak miminko přijde na svět(mám jizvu po císaři),ale chtěl vědět,jak se tam to miminko dostane...vysvětluj to pětiletému děcku.
A na obrázky z uz se chodí pořád dívat.Prý se už netěší až se narodí,protože to bude moc práce. :o)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo mě se dcera taky ptala, jak se narodí miminko a já že ho pan doktor vytáhne z bříška a ona že viděla v televizi že z kačenky:-))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No a pak se ptala z čeho se narodila ona:-) No ještě že se neptala jak se tam to miminko do toho bříška dostane:-)

deti jsou proste kouzelny :-))) ja kdyz rekla svy sedmilety neteri ze budeme mit se strejdou miminko tak se na me podivala a s despektem se me zeptala: TYYYY????? a pak hodila oci v sloup a odesla do pokoje.. ja vyprskla smichy, svagrovou malem trefilo :-))))))))

teda, že by mě někdo řekl, že mám v bříšku mumii to ne, ale přítel když viděl první fotečku z 12tt tak říkal, že to mrně vypadá jako nějaká nestvůrka z vesmíru. Ale když viděl mimi ve 20tt tak už řekl, že vypadá jako malý človíček :-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky