Závislá na žirafě

12.09.2009

Ahojky holky....jsem trošku více ulítlá na věcičkách na malou s motivem žiraf :-)....malinká uchylka :-)tak pokud máte cokoliv hezkého vhodné pro holčičku narozenou v květnu takže tedka 4 měsíční s velikostí cca 68-74 tak budu ráda za každou nabídku...můžou to být oblečky,hračky deky...no prostě všelico :-)...díky moc....na MMB je toho spúousta ale nebaví mě to hledat :-)...moje adresa je mihalaasyrova@seznam.cz a pokud muzu poprosit tak jako předmět zprávy písněte žirafa :-) :ooo: :ooo:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mám "lepší nápad" , kdybys nyní otěhotněla, mám toho v zásobě dost na příští rok na novorozeného prcka ...... to mám od 56 ..............
je to na tobě :s:

přijde mi tak ftipnýýýýýý, že všechny žirafo"filky" mají květnová miminka, v témže roce, to by bylo tak na sraz a ne na předávámí hadříků :s: :s:

In reply to by Michalaaa

no, to už vůbec bych nedala, :s: páč druhou úchylkou je oranžová barva, před třemi lety jsem měla vlasy obarvené jako pomeranč a mít také oblečky, obleču do nich oba, chca nechca ochotna oblékat stejně dvojčata :s:

ahojky, tak já bych ti klidně něco se žirafkou poslala,ale problém je, že by jí to bylo malé:-( my jsme totiž taky květnový.
mám tu schovanou čepičku, rukavičky, bačkurky a bryndáček,ale čepička jí je malá a ostatní používáme
Ještě mám bodýčko se žirafkou,ale to je 62to je malé:-(

In reply to by Michalaaa

já mám teď věci na prodej u kamarádky, něco by se tam možná našlo, tak až mi těch 8 velkých igelitek vrátí, proberu to :oD jsou tam šatičky, sv. oranžové a z kapes jim koukají žirafí hlavy, jsou boží, ale nevím, na jaký věk, ale mám pocit, že tak na půl roku, ale mohla by je mít aspoň podoma :oD

ahoj, naprosto tě chápu, mám to podobně,
ale nic "nedám", mám květnový páreček, takže rostou souběžně s vaší holčičkou :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka