křeček v těhotenství

12.09.2009

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Jsem teď ve 35tt a pořídili jsme domu křečka džungarského. Nemůže to mít nějaký neblahý vliv na vývoj miminka? Díky moc za rady.. bojím se aby to miminku v bříšku nijak neublížilo :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc Vám všem děkuji za odpovědi.. křeček tedy zůstává doma.. jsem ráda, je fakt k sežrání :D

Ahojky!Tak my jsme taky džugaráčka a říkali jsme mu Mazel(Mazlíček)Měli jsme ho asi 3,5roku,takže přesluhoval...Oni chudinky moc dlouho nevydrží,ale jsou kouzelní!Po svatbě což byla v dubnu umřel :\\: ...Vořvala jsem to jak želva,ale já už se na něj nemohla ani dívat jak pak byl chudinka vypelichanej a nemohl se pořádně najíst ani napít,tak to pak vlastně bylo pro něj vysvobození.... :( Teď máme dalšího a to je pořádnej tlusťoch :///: a je línej jak veš,jen ohlodává chaloupku :s:

In reply to by piribidi

No když mi umřela moje první,tak to byla hrůza,ale teď už jsem to brala líp. Jednak mám malou a jsem z ní totálně vyflusaná,že už nemám sílu ani brečet. A na druhou stranu jsem byla i ráda,protože Melinka měla cystu na krku a asi něco i v sobě a hrozně zhubla a potom už nemohla ani chodit. Bylo mi jí hrozně líto,tak ji manžel nechal uspat. Nasinka za ní odešla za měsíc hezky ve spánku. Asi se ji stýskalo. Byly to sestry z jednoho vrhu. Teď jsou zase spolu a je jim dobře. Melinka mi umřela v náručí po operaci,tak v tom to bylo asi horší. Ale vždycky je to smutné.

Já měla 2 potkany a malá je v poho. Neboj,nejsou to zvířata odchycena v přírodě,takže většinou jsou zdravá. Akorát ho nelíbej ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky