Dobré ránečko

08.01.2008

to byla příšerná noc. hrozné sny, pálila mě žáha že jsem si myslela že se poblinkám, roste mi moudrák, mám oteklé nohy i ruce no prostě hrůza. dneska jdeme k doktorovi na kontrolu tak jsem zvědavá co se změnilo.přibrala jsem už 15kg takže se těším že mi opět vynadá. ale já na něj prdím. nemůžu za to jsem po babičce tak ať mi políbí. jsem tak vysílená že jsem schopná ho tam poslat :) jakpak se máte vy??? doufám že líp než já:)

Ketinko úplně ti rozumím s tím doktorem, já měla v 29tt 13 kg nahoře, a taky mě pěkně sjezdil, ale co mu je potom že? :? :jawdrop:
tak snad ti neřekne nic....držím palce...vždyť to máš všechno v bříšku jak tak vidím, tak co ? :)

Ahoj ale 15kg neni zase tak hodne tak proc by te mel za to hnedka servavat!To vazne teda nechapu. Ja se mam celkem dobre rano jsem se sla vycurat a kdyz jsem chtela znovu usnout tak si mimisek usmyslel ze bude aktivni ale moc dlouho mu to nevydrelo :-) no a to se mi pak nechtelo spat :-)

In reply to by Ketinka

tak ja jsem si te zpletla z fekiskou :-) hele ten muj mi rekl nejdriv termin 4.kvetna pak to posunul na 27.dubna a kdyz jsem tam byla pred Vanocema tak mi rekl mame termin nekdy v dubnu co?Takze bych se taky nedivila kdyby i to jeste zmenil :-)

Ahojky :-) Jsem ve 29.týdnu a díky pálení žáhy bych vraždila ... Včera jsem byla nakupovat konečně nějaké oblečky pro mimíska, ale kropet jsem to přehnala, takže mi krásně natekly nohy a nejen kotníky :( Nemohla jsem ani spát, ale říkala jsem si, ráno to bude dobrý no a teď koukám a bohužel stav nezměněn ... Jinak jsem už přibrala 16kg, takže se začínám nad sebou zamýšlet a něco se sebou musím udělat :D do porodu ještě daleko 8)

In reply to by Nufik

to jsem ráda že nejsem sama kdo přibírá:-) alespoň jedna potěšující zpráva:-) ta žáha je fakt hrozná pořád piju mlíko nebo kakao ale už to nezabírá takže nevím co s tím. dneska mi tvrdne bříško tak jsem zvědavá co mi na to řekne už beru 4-6 magnesií denně no uvidíme...

In reply to by Ketinka

Opravdu nejsi sama,kdo přibírá-jdu se zvážit-počkej...no,tak parádních 68kg (z 55kg),to je třináct kg nahoře.Paráda a to jsem teprve ve 26.týdnu. Bolí mě nohy,dělají se mi křečáky-bez kompresních punčoch bych nemohla existovat. Ale jak už jsem tu někde psala-počítám,že to dotáhnu opět nad dvacítku-jako v prvním těhotenství (23kg).Jediný,co mě utěšuje je vědomí,že po porodu to jde opravdu kvapem dolů a není problém se dostat dokonce pod původní váhu ačkoliv jíš hodně.

In reply to by Ketinka

Mě naštěstí ještě bříško ani jednou netvrdlo, ale ta žáha je fakt příšerná. Mnohdy kvůli ní nemůžu ani spát a jen se trápím, usínám pak až k ránu ... Bříško mám krásně mega, ale manželovi jsem řekla, že jsem přibrala jen 11kg, kdybych mu řekla pravdu, měla bych nad sebou pořádného pedanta :D a už bych si nepochutnala }:)

In reply to by Ketinka

To ten můj si mě kriticky změřil a prohlásil, že určitě přiberu ještě do porodu tak pět kilo, tak ať se krotím ... Když si vezmu nějakou mlsku, málem mi zhořkne v puse z toho jeho pohledu :D

In reply to by Nufik

Nevím,jestli je to dobré. Mně ta váha nevadí ani tak moc na vzhled (i když se občas cítím jako vorvaň),ale ze zdr.hlediska cítím,že je asi lepší přibrat méně. Mám hrůzu z těch křečáků - ty jsou nastopro z té váhy - jestli mi zůstanou,tak budu super kočka. Já teď mám málo pohybu-chodím ven jen nakoupit a nebo k MUDr.,tak mám málo pohybu a to se ta kilečka,panečku,krásně ukládají.

In reply to by Nufik

Jo,Nufiku,tvůj elán bych taky brala. Teď jsem přišla od MUDr.,vše OK,o váze se ani nezmínila,taxem se o ní zmínila já... načež mi řekla,že bych ta kila měla poněkud zkrotit. Tak si říkám,že jsem nedržela...tedy nemlčela. Teď už jsem doma a chroustám tu u kompu příkladně mrkvičku. S tou károu je to trefné. Jináč příští týden jdu zase na krev kvůli té trombocytopenii (už jsem o ní psala),tak pokud mi ty trombocyty zase klesnou,tak mě MUDr. naverbuje opět do Phy k Apolináři.A to jsem si myslela,že bych druhý porod ztrávila u nás v Příbrami a ono zřejmě prd. Ale je fakt,že pokud bude ta srážlivost špatná,tak bude lepší a bezpečnější rodit v té Pze,kde jsou připraveni na každý průser.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka