Nezodpovědné štístko :o)

01.12.2007

Ahojky těhulky!
Musím se svěřit s posledními zážitky! Tak za prvé, pohrůžka toho, že se k chlapovi nevrátím, dokud nebude mít práci, zabrala a to moje pako v pondělí nastupuje do nového zaměstnání a světe div se - o 5tis lépe placeného než to předchozí! Nemůžu se dočkat, až to oslavíme... asi mu něco upeču :o)
Druhá věc je tak trochu mou nezodpovědností, ale já prostě neodolala! Brácha s přítelkyní a bratranec si na tento pátek vymysleli lyžování na Pasekách, a protože kombinace lyže-sníh jsou mou srdeční záležitostí (respektive jsou doslova mým životem - dokud jsem nebyla těhu netěšila jsem se celý léto a podzim na nic jinýho než že zase budu moc lyžovat, v 18 jsem si udělala instruktorský papíry a posledních pár zim v období zkouškovýho jsem trávila převážně ve Špindlu a v Alpách), nemohla jsem o tom nepřemýšlet. Jasně, že vím, že ve 4. měsíci je to už trochu o hubu, ale říkala jsem si, že už jsem ani nepočítala, že bych letošní zimu okusila ten opojný pocit z jízdy případně parádně položenýho carvingovýho oblouku, a že kdoví kdy se zase na lyže postavím, tak jsem se rozhodla to risknout!
Na Pasekách jsme byli skoro sami, v pátek lufťáci prostě nejezdí, sezona se ještě nerozjela. Sníh byl fenomenální, správně urolbovaný prašan. Žádné fronty. No prostě ráj! Jezdili jsme celý den a k večeru jeli zpátky do Prahy. Musím říct, že takhle šťastná jsem už dlouho nebyla.
No a dneska ráno jsem se vzbudila a chvíli jsem nevěděla, jestli na mě celou noc štípali dříví, nebo jestli jsem rubala kdesi v dole, ale každopádně mě bolí každičký sval v těle včetně těch, o kterých jsem nevěděla, že je mám...
Připadám si dosti nezodpovědně, ačkoli si troufám říct, že to za to stálo :o) Snad mi to píďa odpustí, ale tohle byl jeden z nejkrásnějších zážitků!
Mějte se taky pohádkově!

Ahojky Kytii, to mám velikou radost, že se ten tvůj chlap konečně umoudřil :-) vím jak moc ses kvůli tomu natrápila, tak mám opravdu radost i za tebe.

ahoj kytiii, to jsem ráda, že šel přítel do sebe. jen tak dál. co se týče lyžování, je fakn, že sis to užila, myslím, že když jseš ve 4. měsíci a zdatný lyžař, tak to není problém... já bych se do toho nehrnula, páč já pořád padám :))

ahoj Kytii, tak vidím, že výhružka zabrala, a ten tvůj si konečně neco našel, to ho chválím...a s tím sněhem, no hlavně že se ti nic nestalo...a v jakých Pasekách jste byli...?

In reply to by Marcelka83

Byly jsme v Pasekách u Kořenova. Je to blízko Rokytnice nad Jizerou - a Lysý hory... Je tam 10 km sjezdovek 4 vleky, supr svahy a skvělá atmosféra bez holanďanů a plužících němčourů :o)
Jo a vůbec jsem nečekala, že ta pohrůžka pomůže tak rychle :o)

Je tak to moc gratuluji, ze si pritel/manezel nasel praci. Taky mam s tim mym obcas problemy, ze lita z jednoho mista na druhy a rad si mezi nimi doma odpocine, ale ted dela od zari, tak snad to bude zase chvili OK.
S tim lyzovanim me muj doktor rekl, ze klidne muzu lizovat az do 5.mesice. Ano, je to nezodpovedne, ale myslim, ze kdyz se na to zena citi, tak proc ne :)

Tak to je super s tou prací...Někdy pohrozit se fakt vyplatí :) Jinak s tím lyžováním - co už, ale jsi instruktorka, tak se na lyžích dostatečně znáš...Aspoň, že jsi měla krásný den. Mně ten včerejší chumel tak dojal, u nás toho sněhu nikdy moc není a včera po ránu krásně bílo a do toho začal městský rozhlas hrát koledy:))) Já taky moc ráda lyžuju, ale s tím svým rádoby stylem bych si netroufla...:(

In reply to by PavlínaL

U mě rozhodlo to, že spokojená maminka = spokojené miminko a že by se prostě koníčků a radostí, pokud to stav nevyžaduje, vzdávat neměla... a my jsme absolutně v pořádku a víc bych se trápila tím, kdybych si celý den v práci představovala, jak tam ostatní lyžují, jak si to užívají a já se užírám v kanclu...
Sice jsem si párkrát kecla na prdel, ale žádný masakrující pád se nekonal - navíc do prašanu to fakt nebolí :o) A pohyb potřebujeme ať jsme těhu nebo ne :o)
A Luky mi tou prací udělal fakt radost!

jeee tak to gratuluji ze manzel sehnal takovou dobrou praci:-) a s tim lyzovanim, no mas stesti ze jsi nekde neupadla, ale kdyz to stalo za to a jste ok tak uz na to nemysli:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka