Opět ty Vítkovice :-( a zase špatné výsledky ze srdíčka :-(

10.09.2009

no stojí to za pendrek :( bojím se o maličkého aby byl v pořádku , ty nemocnice dneska to je hnus!Včera jsem byla na první ozvy a něco se jim nelíbilo , tak mě poslali dneska ráno na další ozvy tentokrát do Vítkovické nemocnice (odkud mě mimochodem před týdnem pustili a měla jsem s nima dost problémy) a tam zase všechno špatně .... že prý malý neroste a má někde zřejmě přiškrcenou výživu :( je o 4 týdny po zadu (to už mi říkali i minule) jenže co jsem nepochopila bylo jejich jednání - opět! chtěli mě hospitalizovat ale pak mi bylo řečeno že nemají novorozeneckou JIPku a že stzejně bych musela na porod na fakukltku tak že mi udělají ultrazvuk a vypíšou papíry na tu fakultku ... říkala jsem fajn i když malý odpovídá teprv 32tt (asi - přesně to nevím s ultrazvukem se na mě vyprdli že mě nebudpu vyšetřovat když tam nebudu hospitalizovaná) tak raději ať je venku v inkubátoru a v pořádku než by se mu u mě něco stalo... jenže sestra přišla,žádné vyšetření už mi nedělala a ve zprávě jsem se dočetla "z důvodu že pacientka nespolupracuje a odmítá nabízenou péči u nás prosím o převzetí do péče k vám" :? sama mi řekla že tam rodit nemůžu a že musím jinam tak jsem nepochopila o co jim šlo?bojím se trochu že v jiné nemocnici se mnou podle toho budou jednat-jakože jsem odmítla péči a pošlou mě k šípku :-( přitom se tolik bojím o malého aby byl v pořádku a oni mi předhazují že jsem nezodpovědná a že se mi narodí nemocné miminko :? :\\: s Vítkovickou nemocnicí už nechci mít nic společného,opravdu jejich jednání mi příjde hnusné,je snad normální že mi bylo zle protože už jsem se bála nejhoršího ještě než jsem vešla?a to ne z výsledků ale z doktorů .... není divu že můj tlak byl opět 150/100 a to beru na tlak léky .... zítra mám teda nástup na fakultku a budu doufat že mi brzy vyvolají porod abych měla jistotu a malého na očích , snad bude statečně bojovat protože dr z Vítkovic mi řekli že snad ani nemusí přežít? :\\: byli vážně hnusní :-( bojím se o něj... porodu se zatím nebojím ale o maličkého moc,tak prosím kdo můžete vzpoměnte si na nás aby jsme to zvládli a za pár dnů aby tu mohla napsat že jsme v pořádku a že už malý kouká na svět svýma očima i když třeba z inkubátoru .... děkuju těm co jsi to přečetli,je mi zas o trošku líp když vím že na to nejsem úplně sama .,.. :+^*:

moc držím palečky at to všechno dobře dopadne, už jsi si snad toho užila dost a ted tě určitě čeká krásná odměna v podobě tvého miminka

moc držímě pěsti, aby bylo vše v pořádku. A ono bude, neboj!!! Zanedlouho se budete dívat na krásného zdravého chlapečka a budete žasnout jak ten čas letí. A při vzpomínkách na jednání některých doktorů a sester kroutit hlavou. Přeji vám moc štěstíčka a zdravíčka :h: :k:

já teda rodila ve Vtkovicích a byla jsem spokojená,ono záleží u jakého jsi byla dr.Je jich tam jeden kterého jsem nemusela.Ale pravda že fakultka je lépe vybavena na miminka které mají i sebenší problém.Když jsem byla v porodnici já tak zrovna převáželi nějaké miminka do fakultky.Tak já ti budu držet palečky ať je vše v pořádku a mimíska máš brzo u sebe,nebo v inkubátoru ale hlavně ať je zdravý.Pa Petra a Lukášek

vykasli se na kr....y ve fakultce je dobre,hodne sestry i doktori a na novorozenecke jipce jsou taky moc hodni,urcite bude vse dobry,a jestli pujdes na srdicko tak dr chovancik/cak je super,tak se neboj a budu na vas myslet
ps:kdyz mi pisnes prijmeni tak se za tebou muzu stavit,tetka tam chodim denne a asi pristi tyden tam nastupuju k malemu
:a:

ahoj, tak to je opravdu hnus!!! co více říct, a na názor doktoru z fakultky se neboj! Vždyť ses nijak špatně nechovala a nechovaš, takže hlavně klid!! A přeji moc štěsti, kdybys to tady už nestihla:-) tak držím pěsti!!

taky na Tebe budu myslet!! Ti doktoři jsou nelidští :( jsou to zmetci, až půjdeš někam jinam d nemocnice, řekni, že to není pravda, co tam napsali!! Všude nejsou takoví hajzlové, jak tam.. Oni Tě pochopí.. Myslíme na Tebe ať máš toho svého broučka zdravého a ať je spokojenej u maminky.. Páá Hanka :k:

drž se. To jednání je opravdu hnus. Normálně jim řekni, že to co tam je napsáno, že je výmysl. Prej nespolupracuje....někteří doktoři jsou fakt HOVADA. Budu na vás myslet, ať jste oba brzy ok. Hodně zdravíčka a štěstíčka.

to je hruza acho jo, je mi moc lito, ze mas takoveto trapeni a dr tomu akorat pridavaji :\/: budu ti moc drzet pesticky , at mas dost sil a vsechno ve zdravi zvladnes a maly bojovnicek v brisku taky...drz se , myslime na Tebe :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky