chjo..

07.01.2008

chjo.. :( dneska mě zlobí bříško :( celýden mi tvrdne a když stvrdne tak se nemůžu ani pohnout.. je to hrůza.. ale je to poslední týden tak už to snad nějak vydržíme :) a co vy holčiny ?? všechno ok ?? vůbec nemám čas sem chodit.. mám práce jako nikdy :( pořád peru a žehlím.. jo a nakonec jsem si koupila taky v Kauflandu ten sušák na prádlo za těch 179Kč a je fakt bombový :) vlezou se tam skoro dvě várky prádla.. :) paráda.. jsem spokojená a holkám děkuji za tip :) tak Vám přeji krásný večer.. :)

jsem si představila až budu v posledním týdnu. Držím pěstičky ať je ti líp a dotáhnete to s prckem do zdárného konce.

Teda tak ty uz mas posledni tyden..tak ti preju at ti to rychle utece..a at vsechno probehne v poradku..Ja jsem ve 38tydnu a dneska jsem volala do motola kde budu rodit ze mi uplne vypadlo se objednat na prohlidku tak me pekne servali ze se objednavam tak pozde ze uz jsem tam mela byt ve 36tt..ale me to dr. rekl az ted ve ctvrtek ze se tam mam objednat..Ale jinak mi taky cely den tvrdne brisko a i v noci...a casto me boli v podbrisku...Doufam ze mi to rychle utece a brzy porodim..

ahojik wesno, tak vidím, že už se taky pomalu připravuješ na porod, budeš to mít taky za chvilku za sebou...
já dneska koupila konečně sedačku do auta, kukni mi do blogu....:) moc hezká aspoň pro mě

In reply to by wesna..

no nebyla drahá na to že je nová tak stála 1200....:) no jeli jsme do Polska, a burza úplně vyrabováná, nevím, kde se ti Poláci všichni poděli, vždycky jich tam kolem Olzy bylo jak myší a teď nic:( jsme čuměli jak něco

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky