povlečení do postýlky

10.09.2009

Ahojky, chtěla jsem právě objednat soupravu do postýlky, ale nevím který rozměr...postýlku máme 120x60, rozměry soupravy jsou 120x90, 135x100, 140x70....kterou mám objednat??? :+^*:

Ahojky Pájo, tak já jsem taky nakoupila 135x90. Dlouho jsem to řešila a přeměřovala a nakonec jsem si vybrala tenhle rozměr. Ze začátku bude malý v zavinovačce a budu ho přikrývat dekou, pak bude ve spacím pytli a v podstatě do cca 1 roku bude bez polštářku. :*O*:
Jenže nechtěla jsem mít postýlku bez polštářku a peřinky. Tak jsem si vybrala velikost, která se využije i později. :ww:
Pozor ale na nákup povlečení přes internet - není bavlna jako bavlna. Některá povlečení jsou krásně heboučká a jiná hrubá jak hadr na podlahu. Asi bych koukla, co mají v obchodě, a pak možná kvůli ceně to vzala z internetu.
A.

Tak ja mam tiez tento rozmer postielky, a tiez som sa rozhodovala presne o tychto rozmeroch. Objednala som nakoniec 135x100, ale bola som hodne prekvapena ake je to velke, neviem co som cakala :00: :s: Asi keby som objednavala znova, tak si vezmem 120x90, ono aj tak na zimu budem pouzivat zavinovacku a deku, tak tu perinku vyuzijem asi viac neskor. Jedine ze ju prehnem napoly, no aby nebola potom zas moc tepla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka