Huggies premium a velké zklamání - pomoc s výběrem jiných plenek - akutní!!!

10.09.2009

Holky, tak jsem si před porodem na doporučení nakoupila v akci plenky Huggies Premium a můžu je s velkou parádou(4 balíky skoro celé) vyhodit do popeláku. Já nevím jak vám, ale našemu Honzíkovi prostě vůbec nesedí. Honzík nemá ani 4 kila a 2-5 jsou mu malé, strašně se zařezávají ty vnitřní gumičky, má tam úplně červené pruhy. Tak jsem zkusila dát mu větší velikost 3-6, ale příjde mi, že jsou mu sice dlouhé, ale gumičky mu tam ty pruhy dělají taky. V porodnici jsme dostávali Happy 1 s výřezem na pupík a dostali něco i domů, ale už je nemám. Po těch žádné rudé pruhy neměl, ale za chvíli mu budou malé a další velikost má Happy až 5-9, to by bylo veliké. Maminky, prosím poraďte mi, jaké plenky koupit, ve kterých nejsou tak "ostré" gumičky s naší aktuální váhou necelá 4 kila. Děkuji!!!PS:Případným zájemcům o mou mega zásabou Huggies Premium ráda nabídnu super cenu k prodeji:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

holka ja vim o cem mluvis.....pri prvni holce Huggies letely do popelnice!!!!a ted jsem se zklamala v Sleep Play od Pampers!!!! zacala jsem kupovat z DM drogerie BABYLOVE zelene 3-6kilo a jsou SUPER!!!!!!! odpruzene,maji je ted za 149kc dlouhodobe zlevnene!!!!a mala si v nich je chrochta.... rada kupuji tak i vlhcene ubrousky babylove a taky bezva!!!! :one: :ww:

No vidíš, a já na Huggies Premium nedám dopustit... a to už od samého začátku, ale nekupovala jsem nikdy ty nejmenší, začala jsem rovnou tou druhou veliksotí, 3 - 6 kg. A doteď jsem s nimi velmi spokojená. Možná mu je příliš utahuješ... zkus mu je nejdřív zapínat o něco volněji, třeba to pomůže... jinak nevím, co ti na to poradit jiného... a dobré byly taky fixies, jenže ty jsou asi nejdražší z těch všech...

to mas tezky , musis vyzkouset, kazdej to ma jinak, ja tu pred porodem vychvalovala happy a ty zas muzu vyhodit ja :s: nejlepe nam sedi normalni z DM drogerie , na ty nedam dopustit :one: jenze ja mam zizalku a i ty 2-5 jsou mu az po usi :00: a z tech happy mu vyteklo uplne vse

:one: A co Fixies? My je používáme a nemůžeme si je vynachválit. Jsou měkoučký, savý, vydržej a barevný. U nás naprostá jednička :one:

tak mi tedy jsme s huggies premium nejvic spokojeni. Jenze nepatri k nejlevnejsim. Na den kupuju pampers ale nejsou tak dobre. Huggies ne premium jsou o trochu vetsi nez ty premium tak zkus mozna ty. Jinak kazdemu mimi asi sednou jine takze chce to zkouset a nedelat velke zasoby.

Ahoj, peprsky active baby mi Míša vždycky pročůrá, fialový tesco plíny byli super, ale bohužel už je nedělají. Místo nich dělají zelené, které nám tak nevyhovují, ale dávám mu je přes den a na večer huggis premium (nám teda vyhovují).

In reply to by pavluska1984

Ahojky taky používáme zelené Tesco a jsou super nám teda vyhovujou jsou heboučké mají suché zipy č.2(3-6kg)mají pružnou část na bříšku i zádech a elastické zipy vel.3(4-9) nají široké elastické zipy stejně jako třeba pampers.

Ahojky tak my používáme plenky Albert zelený obal 4-9kg a jsem maximálně spokojená.Stojí kolem 230kč

no my pouzivame pampers activ baby a pleny albert ty zeleny a jsme moc spokojeni. ty altbertky jsou neco jako huggies, jen levnejsi.

Já teda nevím,ale klidně bych zkusila ty happy. My třeba už používáme plinky co jsou myslím od 11-ti kg a to máme 9 kg. Některé prostě na ty kila nesedí. Pampers máme 4,huggies 4+ a tesco 5. Takže co výrobce,to jiná velikost. A pokud budou větší,tak je schováš na chvíli. Však do nich rychle doroste

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka