Nemocenská- JEŠTĚ NEPŘIŠLA

26.08.2009

Ahojky holky.
Jsem vytočená!!! Minulý týden jsem tu psala, že mi ještě nepřišla neschopenka. Normálně mívám peníze na účtě do 15. v měsíci. Když jsem je tam neměla ani 20tého, volala jsem na sociálku a řekli mi, že mají čas do 25. v měsíci, ale že to ten den určitě pošlou! Dnes je 26.8. a já peníze pořád nemám!!! Opět jsem tam volala už hodně nasupená a řekli mi, že to ještě neposlali...... že to musejí ještě přepočítat a schválit, než to odešlou..... paní byla na "přesdržku" fakt!!! Tak jsem jim řekla, že už mi chodí upomínky z nezaplacených účtů, ať to koukaj okamžitě odeslat......Tak prý snad zítra! Je mi z toho do berku!! Můžu udělat ještě něco víc?? Asi ne,že? Nikoho nezajímá, že je člověk bez financí..... Já jsem na tom ještě dobře, protože nejsem sama, ale nějaká maminka, která nemá manžela...... a je samoživitelka...... tu by s prominutím nechali klidně chcípnout!!! Máte některá podobnou zkušenost???

Ahojky mam problém z penězi jsem na neschopence od 30.6.09 a ještě jsem nedostala žádné peníze je to hrůza ,protože už mi dochazej i finanční rezervy.A počítám, že jestli mi to nepříjde ještě další měsíc, tak jsem bez koruny.Ptala jsem se na učtárne zaměstnavatele v Praze tam mi řekli, že jsou papíry už odeslaný a paní mi dala číslo na sociálku v Praze ať se infomuji,ale tam když volám tak mi to nikdo nezvedá nebo to mají obsazený.Jsem už stoho uplně vytočená.A neštasná,že nevím co dělat dál.Navíc jsem z Hradce Králové a abych tam jela na to už nemám dostatečné finance.Na Hradecký socialce mi neřeknou žádné infomace,protože prej nemají kním přístup.A kdykoliv jdu od bankomatu,tak už musim sprostě nadávat to už se nedá udržet.

Jejda, holky to je to tak strašné? Já čekám nemocenskou za srpen, tak doufám, že to v září nějak rozumně příjde... Přítelova výplata jde taky celá na hypotéku a různé další výdaje... Doufám, že nám v případě potřeby vypomůžou alespoň rodiče.. Už teď se toho hrozím.... :?

Ahoj , tak já jsem na tom tenhle měsíc úplně stejně , pokaždé mi chodí nemocenská tak 20tého a tenhle měsíc nic. Tak jim dávám čas ještě do zítřka a pak budu volat , trochu to odkládám protže tady na sociálce jsou strašně nepříjemné baby a vůbec s nikým se nechtějí bavit. Tak ať ti co nejdřív přijdou penízky.

Jo, jo, přesně tu samou zkušenost jako ty. Nemocenská mi nepřišla skoro 2 měsíce, manželova výplata jde celá na hypotéku a další splátky a z mých peněz se žije. Kdyby nebylo rodičů, už bychom se pásli. :O Ovšem, přesně jak píšeš, ne každá nastávající maminka má solventního manžela nebo obětavé rodiče. Sociálku nezajímá vůbec nic, setkala jsem se jenom s trapnou byrokracií, lidský přístup se zcela vytratil. :spid:
Lucka

Jj holka neuděláme nic..já jsem na neschopence od 1.7. a minulý týden mi teprve přišel papír, že mám dát čestné prohlášení, že opravdu jsem doma a nechodím do jiné práce..tak jsem jim ještě k tomu chtěla napsat, ať se přijdou podívat,jestli jsem vůbec těhotná :-)
Tak počítám, že tenhle měsíc mi ani peníze nepřijdou..jo ještě,že mám toho mého miláčka...jinak bych asi chodila na kořínky :-)

Musim zaklepat, ja dostala prvni nemocenskou uz 13. Kdo vi, ale jak to bude dal. Ale sestrenice me strasila, ji se jednou stalo, ze dostala penize az za dva mesice. Kvuli najakym problemum v papirech ... Mazec ... a co mas treba delat, kdyz jsi sama a cekas opravdu jen na ten den, kdy penizky prijdou. To uz je nezajima ... jaj, docela jsem se ted vytocila :)))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka