strach

09.09.2009

:00: :00: ahojky holky včera jsem podle TT zjistila,že jsem těhotná.S manželem jsme mimčo chtěli ale ted mě ovládl strašný strach,nevím z čeho asi uplně ze všeho.Mám stažené hrdlo a nemužu jist což není dobré. A z těhu. to není,protože do včerejška než jsem se to dověděla jsem jedla upně normálně.A jakmile jsem to zjistila tak jsem tam to jídlo nějak nemohla nacpat.A dneska ráno totéž jen vidím jídlo a je zle.Měla jste to taky některá z vás,Prosíííííím poradte.

Ahojky,tak to co popisuješ bylo u mě naprosto normální Hlavně teď ,to že jsem těhotná jsem zjistila v sobotu Už týden po početí jsem věděla že jsem těhotná Měla jsem příznaky jak z učebnice a strašně jsem se těšila ale jak jsem tam viděla ty // úplně jsem zpanikařila Je to třetí těhotenství a když se někomu celá nadšená pochlubím tak slyším jen jak budem zvládat 3 děti a jak se vejdem do bytu 2+1 :*O*: :*O*: :*O*: atd.a úplně mě otrávili a přenesli na mě všechen strach Tak jsem začala plašit taky Ale naprosto upřímě musím říct že mě z toho neuvěřitelně dostaly tyhle stránky a lhrozně milé holčiny tady Tak si to těhulkování užij a hlavně ať je vše O.K Zatím pa,pa Lucynka

In reply to by Lucynka

Ahoj Lucynko,
víš, že jsme na ton úplně stejně !!!.Já taky čekám třetí a jsem 33+1, mám 4letáho kluka a téměř 8letou holku. A taky bydlíme v 2+1 !!!!

V mém oklí je dost lidí kteří si pořizují třetí mimi a taky se najdou takový kteří by do toho nešly a nebo si myslí že jsme blázni a že se tři děti nedají dobře vychovat !!!
Ale já si z toho nic nedělám a užívám si těhu !!!

Taky ti přeju aby sis jen užívala a nedala na ty zlé a mnohdy závistivé jazyky !!!!!

Krásné těhulkování přeju !!!!! :C]]: :C]]: :C]]:

Ahoj,jsme tady nová a pěkně mě teda děsíte je mi 24 a zjistila jsem že jsem otěhotněla 4 měsíce po svatbě,hned po svatbě jsme se snažili,ale že to vyjde tak rychle jsem netušila.Jsem teprve na začátku těhotenství,sním na co příjdu,tak se nacpu a za chvíli mám zase hlad :pig: teď tiše kynu a kynu.... :\\: ale vy tady často píšete o tom že jste o to přišli v tolika tydnech a mě to docela dost děsí,teď mám strach,chodím pořád do práce a tam na to nikdo ohled brát nebude.Holky neděste mě tak!!!!Chci v květnu/červnu vozit :/;x: tak pa pa

In reply to by Chalupka

Ahoj jsem tu taky nova a tak me zaujal tvuj clanek.Je mi 26 jsem tehotna myslim tak v 5 nebo 6 tydnu:-) ve stredu jdu na odbery a uz bych hrozne moc chtela na ultrazvuk aby mi nekdo potvrdil ze tam to miminko opravdu je :-DD podle testu HCG jsem byla pred 14 dny ve 4 tydnu i doktor mi to potvrdil.Taky mam docela strach jak tu vsichni pisi ze o miminko prisli proto sem rada ze jsem nasla nekoho ve stejne situaci jako ja :-)treba kdyz si budem psat spolu vsechno nam to rychleji utece a nebudem mit takovy strach.Jinak ja bastim taky :-) na svym 172 cm mam normalne tak 50-52kilo a doma se nevazim jelikoz vahu nemam ale u mamci se vazim vzdycky tak sem zvedava kolik budu mit-nic si neupiram jim vsechno na co mam chut a jejvic na vsechno kysely-co ty?jaky mas dobrutky co ti chutnaj :-)preju pohodobe dny a tesim se az napises papa Míla

Ahoj, moc gratuluji!! Já jsem to zjistila taky, ve středu!! Od té doby mám taky pořád strach a nervy. Nevím proč, je to psychika, pt. dokud jsem to nevěděla, bylo mi dobře. Neboj, je to nové, musíme si na to zvyknout a radovat se a užívat těhulkování!!!

Ahoj Petko, zkus se nějak odreagovat, nějakou činností, buď mezi lidmi. Každý reagujeme jinak. Někoho zaplaví pocity štěstí, někoho přepadne strach. Myslím, že velkou roli hrajou i hormony. Takže snaž se být v klidu, dělej to, co je to příjemné a přeju ti, ať máš zase chuť k jídlu. A myslím, že ona opravdu přijde, protože v těhotenství jsou přeci chutě :ww: Štastné a pohodové těhulkování! :k:

In reply to by Carrinka

moc se omlouvám,že odepisuju až ted ale celý minulý týden jsem prozvracela a ležela jsem,takže sedět u počítače nepřipadalo v uvahu.O víkendu se mi udělalo líp,ale nejsem schopna si chystat jídlo sama,to mi přijde hned zle,takže ted si to i celkem užívam,protože manžel když je doma,tak chystá jídlo, a jinak beru každý den na oběd meničko až domu s donáškou,to zase moje maminka,tak to je v pohodě.Ale byla jsem teprve včera u doktorky potvrdila teprve pátý týden,já už myslela že to bude víc teda,ale taky jednu horší zprávu,ato že mám 8cm velkou cystu a tá musí po třetím měsíci těhotenství ven.na nějaké vypuštění te cysty ale pod narkozou,takže tu radost hned vystřídal strach zase.Ale mužu si za to sama podcenovala jsem preventivky,protože jsem byla v poho a ted to mám,celkem si to vyčítám,že jsem blbá.Tak se mějte hezky.

In reply to by petka

Téda, to zvraceníčko je teda síla, přeju ti, ať už ti jen a jen lépe! Ničeho se neboj, hlavně se nestresuj, to by mimískovi nedělalo dobře. Takže myslet a dělat jen a jen příjemné věci :k: :one:

In reply to by Carrinka

jo a ted jsem trochu ve stresu,protože mám takové nějaké křečíky jako bych to měla dostat a v noci mě bolel močák a to ta trubice od pupku dolu,když jsem vypila urologicý tak to přešlo,mohlo by to být prochlazením?

In reply to by Carrinka

Víš co já jsem strašně neposlušná já jsem tam nebyla dva a pul roku.a ted mám strach.Mám strašně přísného doktora a fakt mám z něj luftika.Takže manžel se seznámil s lékařem u kterého dělal ně co doma, protože podniká v oboru stavebnictví,takže je domluven ještě dřív než jsem otěhotněla že mi domluví novou a výbornou paní doktorku z ostravy.takže mu musíme zavolat at to teda zařídí.ale jinak co tak slyším tak bych mohla s lékařem ještě tak dva nebo tři týdny počkat,že ted v uplném začátku to nejde uplně až tak vidět tak nevím

In reply to by petka

já jsem tento týden podle odběru vajíček a oplodnění taky 4. týden... a do CARu jdu příští pátek na kontrolu, snad už bude něco vidět :-) Doufám...

Já taky změnila doktora, už loni... ze dne na den, protože mě naštvalo jeho nic nedělání... v té době to bylo už víc jak 5 let bez anti a mimi nikde... a on mě hnal na laparku bez toho aby nechal vyšetřit manžela, i když jsme o to přímo žádali ://: Prostě jsem odešla z ordinace, zavolala do nemocnice, kam mě objednal, zrušila termín, přes kamarádku sehnala novou doktorku a už se něco dělo... Letos už mám za sebou 2 umělý oplodnění a snad se to napodruhé povedlo, protože dálnici mám na testíku krásnou :-)

ahojky,..přidávám se gratulaci....myslim že těmi to pocity procházela asi každá... a můžu ti říct že ač jsem mám mimi vytoužené taky jsem si to prožila,... první tři měsíce jsem ztrávila nad záchodem což ti taky moc nepřidá do toho otázky jestli budeš dobrá máma,jak to zvládneš....,furt brečešíš....,ale uvidíš že pak když sleduješ jak mimi roste a začne se ti v bříšku hýbat,přejde to... já si těhotenství užívám tak měsíc a to se blížim do půlky... držim ti moc,moc palečky at máš bezproblé těhulkování a když budeš mít náladu napiš...jsou tu prýma holky a každá tě ráda povzbudíme :k: :a: krásný den

Ahoj vitej mezi nami.
Ja jsem otehotnela 1x neplanovane, 2x planovane, ale to kazde to byl sok, bylo mi srdicko pri pohledu na pozitivni TT jako o zavod, nejak se mi promitl cely zivot v par minutach , mela jsem pocit, ze omdlim.
Pak tomu nemuzes uverit....s prvnim ultrazvukovym vys. a pohyby se to zmeni.
Jinak jsem taky z Opavy a je nas tu vice...takze muzeme pokecat.

In reply to by xenia

super tak to budu ráda.od te doby co to vím tak nějak nefunguju.Já jsem živnostnice ale jsem doma,mám v Opavě na Ostrožné ulici obchudek a ted mi tam prodávají starší paní,takže to je super .A jinak v teto době už mám obvykle navařeno a uklízeno a od toho včerejška to nějak neřeším,nejaký nepořádek,a to jsem do uklízení blázen,vše na svém místě,jako by tu nikdo nežil.

In reply to by petka

Tak to mas supr, ja jsem taky doma akurat na PN a na Ostroznou chodim k Dr.
Ja jsem prvni tydny byla rada, ze ziju, uklizeni bylo minimalni, jenom aby sme nezili fakt v spine, vareni moc nedam, nebavi me to byt zienka domaca...holt, ale budu si muset zvyknout.

Ahoj,
gratuluju !!!!! :\x: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: :\x: :\x: :\x:

To víš někdo je překvapený, v šoku, protože to nečekal nebo nechtěl a někdo má strach i přesto, že si mimi přál!!! Je to úplně normální!!!!Každá prostě reagujeme na toto zjištění jinak, vždyť ten pocit zodpovědnosti za někoho jineho a to že se ti úplně změní život je velká změna!!!Neboj 9 měsíců je dlouhá doba nato si zvyknout a připravit se!!!!!
A toho strachu v těhu je dost a dost!!!!
Ale když ti to dojde a obzvlášť když si mimi chtěla, tak je to taky ohromná radost a těšení!!!! :h: :h: :h: :cc): :cc): :cc):
Přeju ti hodně síly a pohodové těhulkování!!!
A užívej si to ono tak dolouho zase netrvá (myslím těhu)!!! :|P: :|P: :|P:

Já jsem to zjsitila v 6tt a abych řekla pravdu pořád tomu nemůžu uvěřit (teď 24tt a je to holčička). S mimi v břiše jsme oslavili moje 21 narozky. Jakmile jsme se to dozvěděla tak sem začala zvracet a nemohla jsem moc jíst..nevím čím, ale asi nervy.. Nakonec to dospělo tak že sem zhubla cca 10kg a musela sem do nemocnice na výživu. Pak se vše srovnalo a teď když cítím jak malá kope, tak je to super!! Neměj strach z ničeho a hlavně žádný sres a pořádně papkej, ať nemusíte s prckem do nemocnice.. Hodně štestí a užívej si to! Je to neopakovatelný!!!

Ahojky , ja jsem nemela strach, ale porad jsem tomu nejak nemohla uverit, ze jsem mela to obrovske stesti a budeme mit miminko :c: pokochej se foteckama miminek a rekni si jak je to nadherne ze budes stastna pysna tehulka a zazen chmury :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka