Porod ve 31.týdnu?

08.09.2009

Holky,mám dotaz.Dneska mě trošku pobolívalo bříško jako při menstruaci.A už dneska dvakrát ze mě vyšel takový průhledně bílý hlen.Měla jste to taky nějáká?Dneska jsme 30+6.Ptám se jen pro uklidnění,jestli je to normální.Nic mě nebolí a cítim se dobře.Ať tady třeba zbytečně neplašim.A ještě jeden dotázek.Víte,jakou šanci na přežití má miminko v tomto týdnu?A jak už je třeba vyvinuté a tak... Někde píšou,že už jo,ale,že nemá dovyvinuté plíce.Děkuji za odpovědi. :) :a:

Uz Ve 28tt ma miminko 90% na preziti. Znamena to, ze kdyby nahodou, uz by to melo zvladnout. Sice je pravda, ze se ve 32tt dovyvyjeji plice, ale i tak ... Miminko by to jiste prezilo ... urcite to ale nebude tak horke. Neboj ... radeji ale vic odpocivej :one:

ahojky moje Dr.rikala,ze pry vytok v tehu je normlani,sliznice vice pracuje.Jen je dulezite aby nebyl svedivy,zapachajici atd.Ja treba mam cely tehu takovy mokry pocit,vztok obcas stale bud bily obcas nazloutly a musim nosit intimku.Proto si preventivne delam vyplachy Rosalginem.Ale pokudt ti vytok neni neprijemny,tak si myslim,ze to je v pohode.Ta obcasna bolest briska me taky trapila,ono se to vse natahuje a napina,takze pokud to neni zvysujici se bolest a velka,tak to mam taky takovou zkusenost.S porodem v tomto tydnu se kukni na http://www.tehotenstvi.cz/vypocet-terminu-porodu a kukni na 31tt, kde je uvedeno,ze dite ma 95%sanci k preziti.Hezky vecer

In reply to by Karkulka79

Děkuju. :) Na tu těhotenskou kalkulačku jsem už koukala.Jen jsem byla zvědavá,jestli s tim má někdo osobní zkušenost,nebo to vědí od někoho blízkého.No snad to bude jen ten výtok.Vždycky u doktora bylo vše v pořádku,tak si myslim,že i teď.Jen mě to trochu zarazilo.První těhotenství probíhalo úplně bezproblémově.A žádné poslíčky jsem necítila.Tak teď jsem z toho trošku vykulená. :) Mám pocit,že jsem poprvé těhotná. :s:

Nestresuj se,
miminko má velikou šanci na přežití i kdyby se narodilo už teď, lékaři už dnes dokáží zázraky a navíc mimi je už v 31 týdnu dosti veliké.Hlavně buď v klidu a vče bude OK :a: Karol

Určitě to nic nebude, ale jen pro uklidněnou jedna holka od nás porodila ve 32 týdnu, klučík měl kilo a půl, je v pořádku, po třech týdnech má 2,2 kg a zítra je pouští domů. V dnešní době jsou šance veliký a když hrozí předčasný porod, tak prý píchnou kortikoidy, aby se plíce rychle dovyvinuly. :°O°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka